Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive léto ve Špindlerově boudě***+ s wellness: a dítě do 11,9 let zdarma

4,4 / 5 Špindlerova bouda ***+ Špindlerův Mlýn (mapa) 347 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaroslav

Dobrý den, v jakém rozmezí se podává večeře? Kvůli naplánování aktivit a vycházek.
Oběd je do 14 hodin, pokud se opozdíme venku, tak stačí přijít i půlhodiny před koncem, to znamená ve 13.30 nebo už je to moc pozdě?

A jakým způsobem funguje uplatňování aktivit navíc – dostane rodina například kartičku, kam to poskytovatelé nebo hotel zapisují? Pití v rámci nabídky je v hotelu a v pizzerii? Nebo ještě jiný hotel? Stačí jim říct, že jsme z hotelu?
Děkuji.

Špindlerova bouda ***+

Vážený pane Jaroslav,
děkuji Vám za Vaše dotazy, které se pokusím postupně odpovědět. Večeře se podává v době od 18:00 do 20:00. Oběd je v čase od 12:00 do 14:00, přičemž opravdu až do 14:00. Při příjezdu Vám vše dopodrobna vysvětlíme, na aktivity dostanete skutečně kartičku, případně talonky. Nápoje zdarma se dají využít v našem hotelu, v pizerii v centru, v hotelu Palace Club, v omezené míře také v hotelu Olympie. Ing. Ondřej Leplt

Adriana Balogova

Zdravim mate prosim volny termin koncem srpna a kolik stoji pobyt pro dite do 6 let z plnou penzi dekuji prefem p.Balogova

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Balogová,
1 dítě do 11,9 let je se dvěma dospělými osobami zdarma. V případě zájmu si tedy prosím zakupte voucher a kontaktujte hotel za účelem vytvoření rezervace. Ing. Ondřej Leplt

Veronika

Dobrý den, jak jezdí speciální autobusová linka, na ww hotelu ani jinde se mi to nepodařilo najít. Potřebovala bych vědět, zda jede něco v sobotu po obědě a odkud ze Špindlerova mlýna odjíždí. Jede i od autobusového nádraží?Děkuji a přeji hezký den.

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Veroniko,
přímo z autobusového nádraží k nám jezdí linkový autobus, více na stránkách města: http://www.mestospindleruvmlyn.cz/leto-2/doprava-v-lete/#.V6shlvmLSUk
Ing. Ondřej Leplt

Andrea Hovbelová

Dobrý den, nemáte náhodou volno od 12. – 14. 8. na hlavní budově dvoulůžkový pokoj s přistýlkou? (2 dospělí + 2 děti 6 let a 4 roky). Kolik budeme doplácet?

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Hovbelová,
děkuji Vám za Váš dotaz, bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Můžeme Vám nabídnout pokoj v některém pozdějším termínu, pro bližší informace prosím kontaktujte přímo hotel. Ing. Ondřej Leplt

Pavlína

Dobry den, mate volny pokoj pro 2 osoby v termínu 15.8–19.8?

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Pavlíno,
bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci, avšak nejdříve od 23. srpna. Pro bližší informace prosím kontaktujte přímo hotel. Ing. Ondřej Leplt

Petra

Dobrý den,
ráda bych se zeptala zda máte volný termín pro období cca 21.8. do 2.9. na pobyt 3–4 noci pro dva dospělé?
Děkuji Vám

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Petro,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby. Mohu Vám nabídnout například termín 28.-31.08.2016 – dvoulůžkový pokoj na hlavní nebo vedlejší budově. Pro bližší informace prosím kontaktujte přímo hotel. Ing .Ondřej Leplt

Jarda

Dobrý den,Byl by ještě v srpnu nějaký volný termín nejlépe na 5 nocí pro 1× dospělý a 2 děti 13 a 9.let.Děkuji

Špindlerova bouda ***+

Vážený pane Jardo,
jsme potěšeni Vaším zájmem o naše služby. Mohu Vám nabídnout ubytování, avšak nejdříve od 28. srpna. Pro bližší informace však prosím kontaktujte přímo hotel na uvedených telefonních číslech. Ing. Ondřej Leplt

Balatá

Dobrý den, máte prosím volný termín od 7.8 – do 13.8 pro dva dospělé a dvě děti… věk 10 a 18. Pokud ano prosím o cenovou kalkulaci a kolik mám koupit voucherů prosím? Děkuji

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Balatá, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, od 20.08. máme ještě apartmán pro 4 osoby na více nocí k dispozici. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Denis

Dobrý den,
měli byste volný dvoulůžkový pokoj v termínu od 8.8. do 14.8. na 3 dny a 2 noci ?
Děkuji s pozdravem Jurenka

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Denisi, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 11.08.-13.08. 2016 máme volný poslední dvoulůžkový pokoj na hlavní budově a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Iva

Dobrý den ,máte volno pro dvě osoby v termínu 14.8. – 19.8.

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Ivo, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín, od 21.08.-31.10. máme ještě pokoje na 5 nocí k dispozici. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Radek

Dobrý den máte volno v od 7.8 – 14.8 na dvě noci dva dospělí a dvě děti osum a dvanáct let děkuji

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Radku, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 13.08.-15.08. 2016 máme ještě apartmán pro 4 osoby k dispozici (nejbližší možný termín) a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátkou zprávu a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Tom

Dobrý den, mate prosím volný termin 12.8–14.8.2016 – 2 dospěli a 2 děti –9 a 6 let ?

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Tome, děkujeme za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda, v termínu 12.08.-14.08. máme k dispozici poslední pokoj – podkrovní apartmán na depandanci. Pro bližší informace prosím kontaktujte přímo hotel telefonicky. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín od 8.8. 2016 do 13.8. 2016 (6 dní a 5 nocí). Děkuji Hercegová.

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Michaelo,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda.
Ve Vámi vybraném termínu již máme k dispozici poslední pokoj – podkrovní apartmán na depandanci.
Pro bližší informace prosím kontaktujte přímo hotel telefonicky. Ing. Ondřej Leplt

Jiří

Dobrý den, již máme rezervovaný a zaplacený pobyt /pokoj s přistýlkou Delux . Bylo by možné zakoupit další přistýlku pro 3 dospělou os. – cena?

Špindlerova bouda ***+

Vážený pane Jiří,
kontaktujte prosím přímo hotel Špindlerova bouda na telefonním čísle 725 855 397. Ing. Ondřej Leplt

Vráťa

Dobrý den,
nemám dotaz, mám jen připomínku, nebo snad pozastavení nad evidentně reklamním trikem. Nabízíte pobyt pro dva na 3dny (2 noci). Tak si ty 3 dny rozeberme:
1.den, „check in“ je nejdříve v 15 hodin (!!!!!, mimochodem to jsem v Evropě zažil v málokterém hotelu… no spíš nikde).
To znamená, že po ubytování a s ohledem na večeři můžu tak akorát vyjít ven a chvilku koukat na kopce. Pravda, pak se můžu „zadarmo“ opíjet až do 21.30.
2.den, jakýkoliv program podle své volby, s využtím všech nabízených služeb
3.den, mám-li se v klidu nasnídat a pokoj vyklidit – „check out“ – do 10.00, musím vstávat jako když jdu do práce a pohybovat se velmi svižně, abych vypadl… samozřejmě, všechny Vaše úžasné služby jsou už mimo použití…
Takže souhrn :
jde o 2 noci úžasného spánku a 1, slovy jeden den skutečného pobytu na horách.........
Vůbec nechci shazovat Vaše aktivity, nabídky a služby, nemám ale rád, když se z nás, potenciálních zákazníků dělají troubové. Takže nazývejme věci správným jménem, a vy všichni uvědomte si, za co skutečně platíte, v úžasné slevě !!

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Vráťo, nabídka je takto stanovená a je o ni obrovský zájem.. A pokud si přečtete hodnocení našich hostů, 95% náš hotel doporučuje, s našimi hosty mluvíme a při odjezdu bývají většinou nadšení a dokonce se rádi vrací. Nabídka není jen na 2 noci, ale až na 7 nocí, takže nemusíte jen chvilku koukat na kopce, ale skutečně si pobyt na horách užít. Kdo nabídku nechce, tomu ji samozřejmě nenutíme (každý podle svého gusta, a je to jen otázka nabídky a poptávky). My máme zpětnou vazbu od hostů a pokud je spokojenost oboustranná, nevidíme důvod mluvit o reklamním triku nebo o dělání ze zákazníků hlupáky. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Monika

Dobrý den, ráda bych se zeptala od kdy je nástup a kdy se hotel musí opustit.

V termínu 3 dny, 2 noce.

Děkuji Monika

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Moniko, ubytování je možné od 15.00 hodin v den příjezdu a odjezd je stanovený do 10.00 hodin. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Radka Kuthanová

Dobrý den,máte volný pokoj 2 dospělí a 1 dítě (8 let) v termínu pátek 29.7 do neděle 31.7 2016 Děkuji

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Kuthanová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 29.07.-31.07. 2016 máme k dispozici poslední pokoj, a sice třílůžkový na hlavní budově, a rádi Vám jej nabídneme. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím obratem telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

kata

dobrý den máte prosím volno v termínu od 8.8.-10.8 pro dva dospele a 3 deti ve veku 3,6,9 let dekuji

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoj k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme termín o 1 den dříve, tedy od 07.08.-09.08., kdy máme ještě volný apartmán pro 5 osob na hlavní budově. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Nikola

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte ještě volný termín od 1.8.-4.8. Pro 3 dospělé osoby a jedno dítě (11 let)? Děkuji.

Nekardová

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Nikolo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín. Ing. Pavel Krejčíček, recepce.

Veronika

Dobry den, v nabidce pisete, bazen a virivka / hodina denne a v hodnoceni ctu bazen neomezene (z kvetna). Jde mi konkretne o bazen, muze se tam tedy vickrat za den nebo na dele nez hodinu jednou za den? Kolik stoji pobyt v bazenu, na www hotelu je jen cena sauny. Dekuji.

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Veroniko,
přestože píšeme pouze 1 hodinu denně, tak je pravda, že bazén lze využít i „více“ :)
Ing. Ondřej Leplt

Kamila Maderova

Dobry den, mate volny pokoj pro 2 dospele, 1 dite 15 let a 2. dite 2 roky v terminu od 16.9. – 18.9. 2016? A na kolik by nas vysel celkove pobyt v tomto terminu? Moc dekuji Maderova Kamila

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Kamilo,
ve Vámi vybraném termínu Vám můžeme nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe na hlavní nebo vedlejší budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace. Ing. Ondřej Leplt

Renata Skukálková

Dobry den chtela bych se zeptat jestli nemate nahodou volny pokoj mezi 25.7. – 29.7. pro 2 dospele a 2 deti 5 let a 10 let. Za odpoved dekuji

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Skukálková,
bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Rádi Vám nabídneme ubytování v jiném termínu. Za tímto účelem prosím kontaktujte přímo hotel Špindlerova bouda.

Lucka Plachá

Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat, zda máte volno ještě na víkendový pobyt v termínu 19.8.-21.8.2016? Děkuji.

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Plachá,
ve Vámi vybraném termínu Vám můžeme nabídnout dvoulůžkový pokoj na hlavní nebo vedlejší budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte hotel za účelem vytvoření rezervace. Ing. Ondřej Leplt

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Plachá,
ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj na hlavní nebo vedlejší budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace. Ing. Ondřej Leplt

iva

Dobrý den,
máte volný pokoj pro dvě dospělé osoby a dvě děti ve věku 2 roky a 12 let,
v termínu 25.8.-28.8.2016.
Děkuji, hezký den

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Ivo,
ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout apartmán na hlavní nebo vedlejší budově. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte hotel ohledně vytvoření rezervace. Ing. Ondřej Leplt

Jiří Hroneš

Dobrý den, máte prosím volný termín od 20.7. na 5 nocí pro dva dospělé a dítě 6 let? Děkuji

Špindlerova bouda ***+

Vážený pane Hroneš,
děkuji Vám za Váš zájem o naše služby, bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj deluxe na depandanci od 23. července (v tuto chvíli). V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace. Ing. Ondřej Leplt, hotel Špindlerova bouda.

Lukas

Dobry den, mam dva dotazy. Prvni dotaz je na cenu. Jsme 2 dospeli, 1 dite 3 roky / dle ceniku je soucasti voacheru zdarma s pristylkou/ a 1 dite 3 mesice / dle ceniku bez naroku na pristylku zdarma/ . Cena za nasi rodinu mimo vikend, na 2 noci , na depandanci cini 4.599 Kc ? Druhy dotaz je na termin. Ubykanti viz vyse a datum 22.8. – 24.8. 2016. Moc dekuji za odpoved LM.

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Lukáši, děkujeme za Váš zájem hotel Špindlerova bouda, v termínu 22.08.-24.08. 2016 máme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na depandanci k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Příplatek za pokoj na depandanci ani za dítě není, takže 4.599 Kč /2 noci je konečná cena. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Lucka Plachá

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte volno v termínu 12.9.-14.9. pro 2 osoby?

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Plachá, děkujeme za Váš zájem o pobyt na hotelu Špindlerova bouda, v termínu 12.09.-14.09. 2016 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Vendula Prudilová

Dobrý den,
měli bychom zájem o pobyt na 3 noci/4 dny od 25.7. pro dva dospělé. Máte v tomto termínu volný pokoj? Dále bych se chtěla zeptat, čím pobyt začíná, zda večeří první den?
Děkuji za odpověď

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Prudilová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 25.07.-28.07. 2016 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci i na hlavní budově k dispozici a rádi Vám vytvoříme rezervaci. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. V den příjezdu začíná strava večeří a nápoje v rámci nabídky od 15.00 hodin. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

david

volný termín

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Davide, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, škoda že jste tak stručný, uveďte prosím na kolik nocí a pro kolik osob hledáte volný termín a my Vám pokoj nabídneme. Kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Lukáš

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat na doplatek u varianty 6 dní za ditě 7 let, druhé dítě by bylo obsaženo v rámci voucheru a potom zda je volný termín od 8.8.2016 děkuji za odpověď

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Lukáši, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 08.08.-13.08. 2016 máme k dispozici poslední apartmán pro 4 osoby na depandanci. Příplatek za dítě 7 let je 300 Kč /1 noc a za apartmán 600 Kč /1 noc. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Vladimír

Dobrý den

Rád bych se zeptal na dostupnost pro dva dospělé na 3 noci do konce července. Zároveň bych se zeptal, v čem je nabídka na slevomatu bohatší, než ubytování přímo u vás v hotelu. Když si spočítám all inclusive 1100,– na osobu za noc, vyjde mi 6600,= pro oba. Na Slevomatu píší 7450,– … Děkuji za odpověď … hezký večer

Špindlerova bouda ***+

Vážený pane Vladimíre,
děkuji Vám za Váš dotaz. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci od 24. července na 3 noci. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a napište nám email s objednávkou. Pro otázky týkající se jiných balíčků či služeb prosím kontaktujte přímo hotel. Ing. Ondřej Leplt

Miluška

Dobrý den,
chtěla bych se informovat, jestli máte ještě volný termín od. 11. – 15.7.2016 – 2osoby –4dny/3noci.
Současně bych Vás poprosila o informaci, zda se dá poplatek uhradit u Vás v hotelu na recepci při příjedu? Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Miluško,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda.
Ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné kapacity, mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na depandanci, avšak nejdříve od 15. července.
Ing. Ondřej Leplt

blahůtková

dobrý den,myslíte si ,že animační tým zde bude stejný i příští rok?protože arogantní chování odpuzuje nás maminky.děkuji

Špindlerova bouda ***+

Vážená paní Blahůtková,
animační tým je zde asi pouze na toto léto, nicméně jsme s ním naprosto spokojeni a počet kladných ohlasů od dětí i rodičů to jen potvrzuje.

Nikola

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na kolik by vyšel víkendový pobyt s plnou penzí pro dvě dospělé osoby a dvě děti ve věku 3 a 2 roky?

S pozdravem a přáním krásného dne Nikola Šibravová

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Nikolo, děkujeme za Váš zájem o náš hotel Špindlerova bouda, rádi Vám nabídneme ubytování. Pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (dvoulůžkový se 2 přistýlkami, příplatek 250 Kč /1 noc) nebo apartmán (rodinný pokoj, příplatek 600 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Vše záleží samozřejmě na termínu pobytu. Poukaz na víkend zakoupíte v ceně 4.999 Kč. Pokud budete mít zájem o rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Vladan Svoboda

Dobrý den, pobyt na Špindlerově boudě v období 7.8.-9.8. je pobyt v týdnu nebo o víkendu? Děkuji za odpověď. Vladan Svoboda

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den pane Svoboda, děkujeme za Váš zájem o náš hotel Špindlerova bouda, uvedený termín je od neděle do úterý, tedy pobyt v týdnu. Pokud budete mít zájem o rezervaci, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Nikola

Dobry den mate volno nějak o prázdninách letních?jsme 2dospeli a děti ve věku 7,3 a 4 mesice prosim o cenu dekuji

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Nikolo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu od 15.07.-31.07. máme ještě apartmán pro 5 osob na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 3 roky je 300 Kč /1 noc, další děti jsou zdarma, pro 5 osob je potřeba apartmán s příplatkem 600 Kč /1 noc. Celková cena i celkový doplatek záleží samozřejmě na počtu nocí. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

ilona

dobry den je možno se ubytovat u vas se psem dekuji ilona

Slevomat.cz

Dobrý den, Ilono,

ano ubytování s mazlíčkem není problém, vždyť je to přeci součást rodiny :-) Připlácí se v tomto případě 200 Kč/noc.

Hezký víkend. Míša

Veronika

Ještě mě zajímá, zda je v apartmánu rozkládací gauč.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Verčo,

v některých apartmánech je k dispozici rozkládací gauč. Nicméně vše záleží na počtu osob a na vámi vybraném termínu. Pro více informací doporučuji se obrátit přímo na hotel na tel. +420 725 855 397, kde se domluvíte konkrétněji.

Přeji vám krásný pátek :-) Míša

Veronika

Dobrý den,
jaká by byla cena za balíček na 7 nocí, all inclusive pro 2 dospělé a 2děti (3 a 10 let)? A apartmán, abychom se pohodlně vyspali.
Děkuji
Veronika

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Veroniko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, příplatek za apartmán na depandanci je 600 Kč /1 noc a za apartmán na hlavní budově 700 Kč /1 noc. Za děti je příplatek 300 Kč /1 noc (1 dítě zdarma, druhé za 300 Kč). Cena poukazu na 7 nocí je 14.999 Kč. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a pokud bude apartmán k dispozici, rádi Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Lenka

Dobrý den. Mohu se zeptat na volný pokoj 2dosp. 1 dítě na červenec,srpen? D­ěkuji

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Lenko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v období od 15.07.-31.08. 2016 máme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

Petra

Dobrý den, máte volný pokoj pro dvě osoby na hlavní budově v termínu 23–28.7?

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Petro, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 23.07.-28.07. 2016 máme dvoulůžkový pokoj na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme. Ing. Pavel Krejčíček, recepce hotelu Špindlerova bouda.

monika

Dobrý den jak se k vám dostaneme bez auta děkuji

Špindlerova bouda ***+

Dobrý den paní Moniko, děkujeme za zprávu, bohužel nepíšete odkud se k nám chystáte. Pokud si přejete ze Špindlerova Mlýna k našemu hotelu, můžete využít pravidelný spoj autobusem v časech 8.30, 9.30, 10.30, 12.30, 14.30, 15.30 a 16.30. Ing. Pavel Krejčíček.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru