
Termín
Platnost do 31. 8. 2016.
V ceně
200 g uleželé goudy
- Kravské mléko, laktóza
- Tuk v sušině: 48 %
- Doba zrání: 8–12 týdnů
- Skladování: při teplotě 8°C
- Trvanlivost: 10 dní po dodání
- Země původu: Nizozemí
Rezervace: Není nutná, stačí přijít na prodejnu s kódem voucheru.
V případě vyšší hmotnosti než je uvedená hmotnost na voucheru, je doplatek 49 Kč/100 g.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2016.
V ceně
500 g uleželé goudy
- Kravské mléko, laktóza
- Tuk v sušině: 48 %
- Doba zrání: 8–12 týdnů
- Skladování: při teplotě 8°C
- Trvanlivost: 10 dní po dodání
- Země původu: Nizozemí
Rezervace: Není nutná, stačí přijít na prodejnu s kódem voucheru.
V případě vyšší hmotnosti než je uvedená hmotnost na voucheru, je doplatek 49 Kč/100 g.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kdo by po osmi týdnech odpočinku nebyl k nakousnutí?
Vyzvedněte si ve voňavém obchůdku Boutique Gurmán porci parádně uleželé goudy, která se sem dovalila přímo z Nizozemí.
Z vynikajícího bochníku vám ukrojí 200 nebo 500 gramů, spotřebovat byste je měli do deseti dnů, což určitě nebude nejmenší problém, neboť výrazná a plná chuť farmářské goudy je jednoduše neodolatelná.
Oproti těm průmyslově vyráběným jsou bochníky farmářské goudy daleko větší a jejich kůra není obalená plastem ani voskem. Během zrání kůra sílí, těsto tmavne a zejména na okrajích tvrdne. |
Jak si na něm pochutnat?
Sýr si vychutnáte samotný či s vínem, sommeliérův tajný typ je mladé červené, třeba Zweigeltrebe od Naturvini. Využít ho ale můžete i v kuchyni, vynikne na zapečených toustech, nastrouhaný na zeleninové směsi, v omáčkách či polévkách.
Kromě sýrů vás hradecký obchůdek okouzlí i vůní dalších delikates, k dostání jsou tu špičkové sušené klobásy, paštiky i teriny a samozřejmě nechybí ani prvotřídní moravská a francouzská vína.