Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zkušební členství v kultovním fitness klubu I´m fit na 30–90 dnů vč. wellness

4,6 / 5 I'm Fit Praha - Vysočany  (mapa) 278 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza Nagovská

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si u Vas měsíční zkušební členství, ktere jsem jeste neaktivovala a take, co jste nabízeli božský relax na 2 hodiny, neni to problem? Chtěla jsem vzit kamaradku na odpocinkove odpoledne, proto jsem vzala i tyto vouchery, tak jestli neni problem, zda je mozne takto kombinovat. Děkuji

I´m Fit

Dobrý den Terezo :) Určitě v této kombinaci není problém to zkombinovat.

Pavel

Dobrý den,
už to zde bylo asi zodpovězeno, ale zajímalo by mne, proč je v nabídce 3 měsíční členství, když ho zřejmě nelze uplatnit ?
Děkuji Pavel

I´m Fit

Dobrý den Pavle, členství na tři měsíce sloužilo pro Ty, kdo včas si jej koupil a využili dva až tři měsíce členství (protože není možné uplatnit dva měsíční vouchery na jednu osobu). Krásný den

Alena Nováková

Dobrý den, do fitka ani do ničeho podobného jsem doposud nechodila, vysvětlí mi personál co a jak, nebo se musím k někomu soukromě objednat ?

I´m Fit

Dobrý den Aleno :) Personál Vám bude v rámci možností maximálně nápomocen, ale vzhledem k vytížení je pro takový případ je lepší si domluvit individuální chůzku (napiště na mail imfit@im-fit.cz). Krásný den

Veronika

Dobrý den, v popisu je uvedena neomezená návštěva kardio zóny, zahrnuje to také využívání neomezeně vacushape? Děkuji za odpověď.

I´m Fit

Dobrý den, VacuShape není kardio přístroj a jako takový není vybavením kardiozóny, ale speciální podtlakový lymfodrenážní pristroj. Za velmi výhodnou cenu si můžete pořídit balíček procedur. Krásný den Veroniko :)

Sylvie

Dobry den, nevím zda jsem pochopila správně.. Je možné ze si koupím vouchery dva? Jeden uplatnim od 15.8–15.9 A druhy od 16.9–16.10. Je to tak možné ? Dekuji za vysvětlení ,Sylvie

I´m Fit

Dobrý den Sylvie :) jedna osoba může využít pouze jeden voucher. Po jeho ukončení již tato osoba nebude moci využít jiný voucher. Pokud byste chtěla pokračovat, kontaktujte nás osobně :) Krásný den

jan

Dobrý den, je u Vás ve Fitku k dispozici TRX a cvičit na něm sám bez trenéra? Popřípadě,je problém si k Vám donést vlastní popruhy TRX a mít je možnost někde zavěsit? Děkuji za odpověď.

I´m Fit

Dobrý den, můžete si přinést vlastní, k dispozici je i několik TRX systemů přímo v klubu na speciální závěsné konstrukci.

Eliška

Dobrý den, ráda bych si zakoupila měsíční členství s přístupem do 16hod. Jsou vstupy limitovány časem/úsekem? Je např. možné cvičit hodinu v posilovně, pak hodinu plavat a pak jít do sauny? Je možné chodit cvičit každý den? Děkuji za odpoveď. Eliška

I´m Fit

Dobrý den Eliško :)
V tomto typu členství můžete opakovaně, neomezeně využívat všechny aktivity v klubu na libovolnou dobu, můžete chodit denně, každý den několikrát, můžete být v klubu od otevírací doby, pouze musíte v 16:00 již být mimo klub.

Milada Matoušová

Dobrý den,
když si koupím měsíční členství s přístupem kdykoliv po celý den, mohu někdy za nějaký příplatek vzít s sebou do bazénu/vířivky 9letého syna a kolik by to stálo?
Děkuji Vám,
Matoušová

I´m Fit

Dobrý den Milado :) K Vašemu typu členství se režim host zdarma a host za poplatek nevztahuje. Ke standardnímu členství poté ano. Děti mohou wellness klub navštívit do 16:00. Pokud se při návštěvě zeptáte osobně v klubu, zkusíme najít pro Vás řešení. Krásný den :)

Radka

Dobrý den, bylo by možné vystavit doklad o zaplacení.
Děkuji

I´m Fit

Ano, určitě.

Jana

Dobrý deň, rada by som Vaše členstvo využívala od červenca, bohužiaľ v srpnu nebudem môcť chodiť cvičiť, teda 3-mesačné členstvo by pre mňa bolo nevýhodné, chápem to správne, že si nemôžem kúpiť 2× mesačné členstvo, ktoré by som mohla využiť v červenci a září? Ak áno, prečo je tomu tak? V minulosti limitácia na jedno mesačné členstvo nebola, ak to tak je teraz, moc dobre domyslené to žiaľ nie je.. :(
Ďakujem za odpoveď.
 Jana

I´m Fit

Dobrý den Jani :) Vycházíme z dlouhodobého využívání našich produktů zákazníky a analýzy provozu a jeho budoucího dopadu na fluktuaci klientů, vše s přihlédnutím na dané období. Proto je nyní takto nastaven systém, abychom mohli zajistit maximální komfort co největšímu počtu zákazníků. Zatím máme většinově pozitivní odezvu a funguje to. Opravdu lze čerpat pouze jeden poukaz na osobu. Pokud oslovíte při návštěvě zástupce klubu, jistě Vám nabídne řešení.

Anna Dvořáková

Vypada to skvele a koupila bych si na 3 mesice,ale jestli jsem to dobre pochopila?tak jakekoliv clenstvi,zde koupene skonci 23/10? voucher nelze vymenit 1.9. na 3 mesice? tj. platnost by byla do 1.12.?

I´m Fit

Krásný víkend přejeme Anno :) Přesně jak píšete, jakékoli členství se musí vyčerpat do 23/10. Nadále je možné si domluvit pokračování, pokud oslovite někoho z personálu. Krásný zbytek neděle.

Patrik

Dobrý den, může si člověk nosit do fitka svoje pití / láhev? Možná trochu blbá otázka, ale některá dementní fitka toto zakazují… a na Vašich stránkách nejsou skoro žádné informace. Dále kolik stojí normálně jednorázový vstup?

I´m Fit

Dobrý den, mezi „dementní“ fitka nepatříme :) Pití si můžete přinést vlastní. Jednorázový vstup se odvíjí od denní doby a dalších možností. Bližší informace na recepci klubu. Krásný den

Jan

Dobrý den,
pokud si zakoupím členství Light (přístup do16h) a ve fitness klubu se zdržím déle, bude mi tento „přesčas“ nějak účtován?
Jaká sazba je za osobního trenéra?
Děkuji
Jan R.

I´m Fit

Dobrý den, pokud přesáhnete čas, bude Vám účtován poplatek dle délky přesahu.

Gabriela

Dobry den,

uvazuji o clenstvi… rada bych si obcas zasla zacvicit s pritelkynemi, ale nejsem si jista, zda (vzhledem k jejich bydlisti) budou mit zajem o clenstvi. Je mozne – pro ne – prijit do Vaseho fitka jednorazove?

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabčo,

určitě to není vůbec problém, je nutné vyzkouše t azjistit, jestli vás to bude bavit, to naprosto chápu, i když s kamarádkami je to vždy větší zábava a rychleji to uteče :-)

Přeji vám krásný den. Míša

Hana Mandová

Dobrý den, jsem vaším členem, přes zimu mívám seniorčlenství. Mohu i v tomto případě využít tuto slevu? Slevu bych aktivovala od října. Děkuji. Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

určitě není problém, můžete využít slevu. Nicméně je nutné zahájit členství nejpozději 23.9. a bude vám platit do 23.10. Později již bohužel nelze.

Děkuji za pochopení a přeji vám krásný den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru