Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fitness kurz na Václaváku: Cvičení, jídelníček a měření složení těla

4,7 / 5 Fitko Václavák Praha - Nové Město  (mapa) 91 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Nina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné se kurzu zúčastnit, i když není mým cilem zhubnout (spíše naopak), jen bych si ráda zlepšila kondici, posílila svalstvo atd. Díky!

Oasis City

Určitě ano, jídelníček sestavíme dle potřeby, takže pokud potřebujete přibrat, taky poradíme jak.

El

Dobry den. Mam kazdy den jinou pracovni dobu a nemohuu tedy navstevovat kurz pravidelne kazde pondeli/utery/ stredu ve stejnou hodinu. Bylo by mozne najit nejake reseni?dekuji

Oasis City

V tom případě Vám sestavíme individuální kurz. Zastavte se na recepci za Aniko.

Z poradek

o jaké cvičení se jedná ? děkuji

Oasis City

Pracuje se na kondici a tvarování postavy. Každý trenér – vedoucí kurzu – má trochu jiný styl vedení lekcí. Pokud uvedete číslo kurzu, můžeme popsat blíže.

Zuzana

Poskytovat vám budou 24hodinový servis a až budete ve dvě v noci řešit dilema, zda sníst nebo nesníst čokoládový dort, můžete se na ně klidně obrátit. – opravdu ?? :-) :-)

Oasis City

Ano

Sarka K.

Dobry den, mam par dotazu ohledne kurzu.
Je tento vhodny i pro muze? Chteli bychom chodit s pritelem dohromady, ale kazdy mame trochu jinou uroven, tak aby to pro nej nebylo treba prilis jednoduche..
Delka hodin je predpokladam 60 minut, zahrnuje to i konzultace jidelnicku, mereni apod. nebo je 60 minut ciste cviceni a predtim/potom tyto doplnkove sluzby?
A posledni otazka.. Pokud bych potrebovala zrovna hned prvni hodinu nahradit, je mozne prijit treba hned na odpoledni hodinu, aby se udelalo mereni apod?
Dekuji.

Oasis City

Dobrý den, ano kurzy jsou vhodné i pro muže (pokud tam není napsáno „Jen pro ženy“). Cvičební lekce trvá 55–60min, měření a konzultace ohledem jídelníčku probíhají mimo tuto dobu. Jedno cvičení v průběhu lekce si můžete nahradit, náhradní termín si sjednáte na recepci (dle volných kapacit).

Anna

dobry den je v cene kurzu aj ist do fitka aj sauny kedykolvek?

Oasis City

V ceně je členství do Fitness, vstup do sauny v ceně není (privátní sauna: 250Kč/hod 1 osoba, 450Kč/hod 2 a více osob)

Marie

Dobrý den,
zaujala mne vaše nabídka kurzu. Dle diskuze jsem pochopila, že voucher je do listopadu a že termíny jsou vypisovány průběžně. Zatím mi žádný nevyhovuje. Jak často je tedy vypisujete a budete mít někdy v září či později začátek cvičení kolem 18h? Děkuji předem za odpověď.
 Marie

Oasis City

Dobrý den Marie, Určitě budeme. Sledujte průběžně naše webové stránky.

Týna Prachařová

Dobrý den,
je kurz určen i pro: dříve sportovce ale teď naprosto povalečské a obtloustlé lidi co by se chtěli dostat zpět do pohybu a formy nebo jen pro lidi co už „aktivně sportují“.
Děkuji za odpověď

Oasis City

Dobrý den,
určitě je kurz vhodný i pro Vás. Většina účastníků je spíše pravidelně nesportujících. Přihlásili se do kurzu právě proto, aby pod vedením trenéra pravidelně cvičili, zpevnili postavu a zhubli pár kilogramů. Výsledky měříme, takže přesně víme kolik svalů přibylo, centimetrů a tuku ubylo. Většinou jsou účastníci překvapení, jak skvělých výsledků lze za tak krátký čas dosáhnout.

Lucie Roztocilova

Děkuji, počkám tedy na srpen.

Lucie Roztocilova

Dobrý den,

V týdnu zameskam lekce dve. Je možno domluvit obě náhrady?

Dekuju moc

Lucie

Oasis City

Dobrý den, nahradit lze pouze jednu lekci za kurz.
Děkujeme s pozdravem Oasis City.

Lucie Roztocilova

Dobrý den, nabídka me velice zaujala! Je možné koupit i vouchery dva – na červenec a srpen. Jediná komplikace je, ze mam v červenci jeden týden dovolenou, přišla bych tedy o dve lekce. Je možno hodiny nahrazovat? Děkuji Lucie

Oasis City

Dobrý den Lucie,
zakoupit si můžete dva vouchery a kurz si tak naplánovat na 8 týdnů. V rámci jednoho kurzu máte možnost si jednou lekci nahradit v jiný termín, proto by Vaše týdenní absence byla v pořádku.

Hezký den a s pozdravem
Recepce

Zuzana Prášilová

Hezký den,
na voucheru je termín platnosti až do listopadu 2016, volné termíny na webu jsou jen na červenec, kdy mám dovolenou. Kde je možné zarezervovat termíny na srpen a září?

Oasis City

Dobrý den, termíny kurzů průběžně vypisujeme. Sledujte webové stránky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru