Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neinvazivní liposukce přístrojem Liposonix

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha - Nové Město  (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petra

Dobrý den, je problém zavedené nitroděložní tělísko?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Petro, zavedené nitroděložní tělísko by nemělo být problémem, můžete tedy tuto proceduru podstoupit. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jana

Dobry den -
Chtela bych se zeptat zda muze byt zvysena srazlivost krve take kontraindikaci k vykonu tohoto zakroku? Dekuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jano, ano zvýšená srážlivost krve je kontraindikací, nedoporučujeme ošetření podstupovat. Děkujeme za pochopení.

Romana

Dobrý den, trápí mě má kolena, kdybych chtěla jejich liposukci, platí 3 vouchery i na vnitřní stranu kolen?

Děkuji za odpověď

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Romano, 1× ošetření Liposonix zahrnuje plochu o velikosti 8×8 cm a platí i na vnitřní stranu kolen. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Lenka

Dobry den,chtela bych si zakoupit 6 vouchru na osetreni bricha.Musim si zakoupit 6×voucher na jedno osetreni, nebo muzu zkombinovat s vas nabidkou 3 nebo 5 osetreni.De­kuji Lenka

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lenko, ano pro zakoupení 6 voucherů můžete zkombinovat i naši 3× a 5× nabídku. Tedy např.: 2× 3 ošetření, nebo 1× 5 +1× 1 ošetření, záleží na Vás. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Martina

Dobry den, jaky je rozsah osetreni, kdyz pisete, ze 1 osetreni zahrnuje plochu 8×8cm, no na 1 sezeni (1osetreni/1kupon) je mozno osetrit 3 telesne partie? Muzete uvest priklad, co je mozne postihnout 1 kuponem? Resp. kolik kuponu je potreba napr. na: bricho; na bricho a boky; na stehna vnitrni a vnejsi; na zadek? Dekuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Martino, za nákup jednoho voucheru Vám ošetříme plochu těla o velikosti 8×8 cm, to je velikost ošetřovacího paprsku hlavice přístroje Liposonix. Pokud se podíváte do naší akce ještě jednou, najdete v popisu rozklikávací modrý text „Kolik voucherů budete potřebovat:“. Pod tímto odkazem se nachází tabulka s doporučeným množstvím voucherů pro jednotlivé partie. Dle tabulky by dohromady na břicho, boky, stehna a zadek mělo být potřeba cca 24 až 30 voucherů, ošetřujeme však max. 3 partie na jedno sezení. Prosím podívejte se na tabulku a promyslete, jaké 3 partie a jak velkou plochu budete chtít ošetřit. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru