Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celotělové hubnutí do plavek v přístroji SlimBox Premium

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha  (mapa) 108 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Anna Kalátová

Dobrý den,potřebovala bych zpevnit vnitřní stranu stehna a paží,co mi doporučíte.Děkuji Kalátová

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Anno, ošetření Slimbox je celotělové, až na hlavu jste zavřena v přístroji a doporučujeme alespoň 3 opakování. Pokud ale chcete ošetřit pouze konkrétní partie, doporučujeme Vám například proceduru Liposonix, která je zaměřena na Vámi vybranou partii. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Amalia

Dobry den,
bude videtelny rozdil jiz po jednom osetreni ci i pro mensi briska je potreba osetreni opakovat?
Dekuji,
 Amalia

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Amalie, pro jistotu vždy doporučujeme alespoň 3 ošetření, i když se jedná o menší ošetřovanou plochu. Rozdíl totiž není ve velikosti bříška, ale frekvenci opakování, která v tkáni nastartuje proces hubnutí. Je možné, že budou stačit např. 2 ošetření, ale to nemůžeme předem určit, každý reaguje na proceduru jinak. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jana Hošková

Dobrý den, můžete vysvětlit rozdíly mezi procedurami (přístroji) LIPOSONIX, SlimBox Premium a Modrým Laserem? Co je nejučinnější? Děkuji.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jano, správná otázka! Přístroj SlimBox slouží k celkovému ošetření těla a jedná se tedy o celotělové hubnutí, neboť až na hlavu je člověk v přístroji zavřen. Přístroj Liposonix a Modrý Laser slouží k ošetření konkrétních partií. Využívají podobnou technologii a tělo je ošetřováno hlavicí napojenou na přístroj. Procedura Liposonix nám vychází v porovnání s Modrým Laserem silnější a účinnější. Záleží tedy na Vás, co a jak chcete ošetřit, pokud celé tělo, tak SlimBox, pokud jen určitou partii, spíš doporučím Liposonix. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Lenka

Dobrý den, potřebovala bych zhubnout po celém těle cca 18 kg. Jídelníček mám upravený a po delší odmlce ze zdravotních důvodů již opět mohu pravidelně cvičit, bohužel efekt snížení váhy se nedostavuje. Tuto situaci znám již z minulosti, ale tentokrát nechci přistoupit k žádné drastické dietě. Mohu v této fázi využít Váš SlimBox Premium? A pokud ano, kolik ošetření byste mi doporučila? Děkuji za odpověď. L.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lenko. 18 kg je pouze na proceduru SlimBox poměrně hodně, avšak se správnou stravou a pravidelným cvičením Vám SlimBox jistě může pomoci, neboť napomáhá urychlovat hubnoucí proces. Pro jistotu výsledku předem doporučuji alespoň 4–5 ošetření. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Eva

Dobrý den, pokud jsem v tom přístroji celá a ten přístroj funguje všude stejně, tak mi tedy zhubnou i prsa???

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Evo, jedná se o proceduru celotělové hubnutí v přístroji SlimBox, při kterém je celé tělo (až na hlavu, která je venku) ošetřováno stejně. Nemusíte se bát, že ztratíte nějak extrémně velikost poprsí, ale ano celkový hubnoucí efekt se týká i prsou. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jana Hošková

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi provozovnou v Jámě a na Smíchově? Díky.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jano, ano rozdíl tu je a sice v umístění jednotlivých přístrojů. Některé procedury je možné podstoupit v obou provozovnách a některé procedury provádíme jen na Smíchově a některé jen V jámě. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Petra

Dobrý den, jen se chci zeptat pro představu, to je člověk zavřený v tom přístroji? A jak to probíhá? Děkuji za odpověd´.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Petro, člověk je v přístroji zavřený a venku zůstává jen hlava. Během ošetření už jen v klidu ležíte a necháváte přístroj Vás ošetřit. S sebou Vám stačí pouze ručník. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jasmina Curt

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, jak často mohou být použity ošetření s Slim boxem?
Velice vám děkuji za vaši odpověď.
S pozdravem,
Jasmine Curt

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jasmino, doporučujeme rozestupy mezi jednotlivými ošetřeními alespoň týden, lépe však cca 14 dní. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru