Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krásná do plavek: Neinvazivní liposukce modrým laserem

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha - Nové Město  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Dobrý den,
kolik se přibližně doporučuje ošetření na ruce (jde mi o část od ramenou po lokty), aby byl efekt znatelný? Chápu to dobře, že na 1 ošetření na obě ruce mi stačí 1 voucher? Ošetření probíhá vždy ve Vašem centru na Praze 1 nebo je možné i na Praze 5? Děkuji, Lenka

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lenko, ano na jedno ošetření rukou Vám stačí jeden voucher, důležité je však opakování procedury. Na ruce většinou doporučujeme 3 a více ošetření, výsledky se člověk od člověka liší. Ošetření je možné podstoupit pouze na pobočce na Praze 1. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Petra

Dobrý den,chtěla bych se optat,zda křečové žily nejsou kontraindikace.
 Děkuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Petro, křečové žíly nejsou kontraindikací a můžete s nimi tuto proceduru bez obav podstoupit. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Alena Š.

Dobrý den. Uvádíte, že ošetření se provádí v délce 10–60 minut (pozn., ale cena je stejná). Prosím o info, jak dlouho se např. působí na břicho, ruce a vnitřní stehna? Resp. čeho se týká ošetření v délce cca 10cmin.? Děkuji a přeji hezký vstup do nového týdne. S pozdravem, Alena

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Aleno, většina jednotlivých ošetření trvá do 10 minut, vše záleží na velikosti ošetřované plochy. 30 až 60 minut ošetření bývá zpravidla v případě ošetření většího množství partií naráz, až celého těla. Na břicho, ruce a vnitřní stehna se může délka ošetření pohybovat okolo 15 až 20 minut, dle plochy. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kateřina B.

Dobry den, v kontraindikacich jsem nenasla kojeni, je to opravdu bezpečne? Děkuji KB

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Kateřino, kojení není vyloženě kontraindikací, nicméně těhotným a kojícím ženám tuto proceduru nedoporučujeme, raději počkat. Děkujeme za pochopení.

Martina Veselá

Dobrý den, ráda bych se objednala, telefonicky to však z Vaší strany není možné a na SMS zprávu také nereagujete. Děkuji za odpověď.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Martino, prosím zkuste to telefonicky ještě jednou, případně přes email. Pokud se Vám nepodařilo objednat, velmi se omlouváme za vzniklé nedorozumění, nejspíše se Vaše sms ztratila v letním návalu zákazníků. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jana Kissová

Kolik je potřeba aplikaci na bříško aby byly videt výsledky?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jano, v průměru doporučujeme cca 3 ošetření. Bez předchozího prohlédnutí Vám však nemůžeme určit přesný počet ošetření, který budete potřebovat, to se člověk od člověka liší. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Alena

Dobrý den. Mohu si zakoupit i více než 3 vouchery a uplatňovat je na různé partie – postupně? Děkuji a hezký den, A.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Aleno,
ano je to možné. Pokud potřebujete poradit, kontaktujte nás přes email, nebo telefonicky a domluvíme se. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru