Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 hodiny v prázdninové multismyslové herně pro jednoho i celou rodinu

4,6 / 5 Snoezelen Olomouc Olomouc  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Zuzka

Mám stejný dotaz – co zahrnuje rodinné vstupné – kolik osob? Při jednotlivém vstupu tam je dítě samo? Nebo si rodič kupuje zvlást další vstup pro sebe? Děkuji

Snoezelen Olomouc

Dobrý den, rodinné vstupné je pro 4 osoby (dospělé i děti). Děti do půl roku věku mají vstup zdarma. Pokud koupíte dítěti jednotlivý vstup, dokupte si i vstup pro dospělého. Vstup platí na 3 hodiny. Voucher pro rodinné vstupné lze využít pouze jako celek (tj. nelze rozdělit do více dní).

Babet

Dobrý den, dospělý co doprovází dítě si musí rovněž koupit vstup? A rodinné vstupne zahrnuje co prosím? Díky

Snoezelen Olomouc

Dobrý den, ano. Vstupné si kupuje každý zvlášť, ať už je to rodič, nebo dítě. Rodinné vstupné zahrnuje vstup pro 4 osoby (dospělé nebo děti). Děti do půl roku mají vstup zdarma. Vstup platí na 3 hodiny. Voucher pro rodinné vstupné lze využít pouze jako celek (tj. nelze rozdělit do více dní).

Iva

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, pro jak velké (zdravé) děti je to vhodné? Zda na to třeba školní děti nejsou už moc velké?
 Děkuji

Snoezelen Olomouc

Dobrý den, do našeho centra chodí i školní děti na vedené programy – viz zde: http://www.povzbuzeni.cz/co-nabizime/skupinovy-program-pro-zs-a-ms/
Pokud by šly do prázdninové herny, tak se u nás samy zabaví spíše mladší děti a u starších je to individuální – kromě pomůcek, co mohou využít (hudební nástroje, masážní pomůcky, senzorická stavebnice atd.) máme k dispozici knihovnu s knihami pro děti různého věku. Je tak možné aby si děti s rodiči společně četly na vodní posteli nebo prozkoumávaly různé multismyslové pomůcky – malování světlem, plazmovou kouli atd.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru