Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednoduché čistění domácnosti nebo auta díky revoluční nano pěně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jozef Marton

Dobrý den, uvažoval jsem o koupi NANOPĚNY na auto, ale po negativních reakcích ,tak neučiním… Škoda, že dotyční se se nevyjádřili zdali posupovali dle návodu…

NanoPěna

Dobrý den, i nás to mrzí, snažíme se každému pomoci, aby získal stejně skvělý uživatelský zážitek. Nemůžeme ale nikoho nutit ke komunikaci – velmi pravděpodobně se ale i těm, kteří měli výjimečný problém v postupu, nakonec vše podařilo – jinak bychom tu jistě společně viděli negativní odpověď. Ostatně výsledek práce s NanoPěnou auto-moto můžete vidět na reálném videu a drtivá většina lidí, kteří NanoPěnu vyzkouší se pro ni rádi vrací. Každý měsíc počítáme spokojené uživatele na tisíce jen v ČR.

Martina Markovičová

Dobrý den, můžu Nano pěnu použít i při čištění oken v domácnosti. Nezůstanou na oknech šmouhy? Děkuji

NanoPěna

Dobrý den,
Vaše úvaha míří určitě správným směrem. NanoPěna Original je velmi šikovným pomocníkem právě i při mytí oken, které nejen snadněji umyje bez stékající vody a náročného leštění, ale navíc je udrží déle čistší, než při obyčejném umytí. Tam, kde je potřeba stále dokonalý výhled navíc stačí několikrát okno jen otřít vlhkým hadříkem, bez potřeby složitějšího čištění chemií apod. Šmouhy na skle nezůstanou určitě – jen je dobré NanoPěnu rozleštit (což je nečekaně snadné) ještě za vlhka, než zaschne – práce tak bude snazší a výsledek perfektní. I kdyby Vám někde zbyl zaschlý kousek stopy hadříku, jedním pohybem zmizí. Navíc s NanoPěnou pracujete po částech, není tak nutné najednou čistit celou velkou okenní tabuli. Nemusíte se bát – díky NanoPěně Original se jednotlivě čištěné části krásně spojí a nevzniknou stopy, ani šmouhy. Navíc si můžete při čištění ošetřit i plastové, nebo kvalitně lakované, či kovové rámy oken.

Lenka Černíková

V minulé nabídce jsem pěnu zakoupila a až teď vyzkoušela… Bohužel se musím přidat k názoru pana Jirky – nefunguje..! Netuším, co bych mohla dělat špatně.. Mám auto-moto pěnu a po nastříkání a následném setření dělá šmouhy a povrch vypadá hůř než předtím..! Na čelní sklo by to ještě šlo, dalo se doleštit, ale lakovaný povrch vypadal opravdu příšerně a po nepovedeném pokusu s kapotou jsem zbytek auta vzdala… Nevím, zda jsou zanesené trysky nebo mi tento výrobek „prošel“ záruční lhůtou, ale takto si kvalitní výrobek za víc než Kč 300,– nepředstavuju…

NanoPěna

Dobrý den,
děkujeme za Vaši zprávu – jistě teď společně díky ní pomůžeme i ostatním, kteří si potřebují vyladit správný postup. Určitě se nijak nezlobíme, chápeme, že ne každé poprvé je vždy ideální – důležité je, jak Vám bude nakonec sloužit. Samozřejmě nevím, jak starou NanoPěnu máte k dispozici a jestli byla vhodně skladována, ale v tomto bych nečekal problém. Spíše bych si dovolil odhadnout, že Váš postup nebyl zcela ideální, podle popisu na obalu. Je totiž vhodné pracovat na laku, který není zahřátý (i např. přímým slunečním svitem) a po menších částech (cca do 40×40 cm). Nejen, že bude práce snazší, ale také Vám nebude NanoPěna přesychávat, což se podle Vašeho popisu přihodilo. Logicky se Vám tak musela hůře odlešťovat, což je při správném postupu naopak nečekaně snadné.. Určitě si tak NanoPěnu lehkým pohybem zaleštěte ještě před tím, než byste ji nechala zaschnout. Výsledek Vás určitě v dobrém překvapí.
Pokud můžeme, poprosili bychom Vás o zprávu, že se Vám už vše daří a NanoPěna dobře slouží i Vám.

Marcela Ouhrabková

dobrý den,
ráda bych také objednala pěnu Original, ale jen jedno balení, produkt bych ráda poprvé vyzkoušela, můžete vaši nabídku upravit?
 Děkuji

NanoPěna

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem. NanoPěna Original Vám určitě bude dobrým pomocníkem. Rozumíme ale tomu, že je dobré si novou věc nejprve dobře vyzkoušet. Zde v akci na tomto serveru jsou k dispozici předem dané a schválené zvýhodněné balíčky. NanoPěnu Original jistě najdete běžně prodávanou na internetu, kde není problém objednat libovolný počet kusů. Zkuste ale ještě zvážit, jestli pro Vás výhoda daná v této akci není argumentem – cena je zde jedinečná.

Hedviga Klepáčková

pokud si chci objednat jenom nano čistič do koupelny, co mám zadat?

NanoPěna

Dobrý den,
pro domácnost je ideálním pomocníkem NanoPěna Original. Máte-li zájem jen o ni, můžete si zde v akci zvolit zvýhodněný balíček 2 kusů varianty Original. Bude se Vám hodit nejen v koupelně, ale jistě i v kuchyni, možná v současném období i na zahradě, nebo si ošetříte vybavení na výlet…

Jirka

Koupil sem si penu pred cca rokem.
Pouzil jsem ji ihned na vanu. Do tydne byla bezne znecistena. Vubec neucinkuje!!!! :(

NanoPěna

Dobrý den,
děkujeme za Vaši zprávu. Pokud máte opravdu k dispozici NanoPěnu Original a nedaří se Vám například vyladit si správný postup práce, určitě kontaktujte přímo konzultační centrum iNano.cz (viz. kontakt na straně akce) – chápeme, že se pro některé z nás jedná o zcela novou věc a někdy je potřeba jakoukoli novinku „dostat do ruky“, než začne spolehlivě a kvalitně pomáhat. Může se přihodit chybka při postupu, někdy je dobré vyladit režim výskytu jiných chemikálií, nebo čističů – nakonec ale konkrétně NanoPěna spolehlivě pomáhá tisícům uživatelů nejen v ČR, určitě bude dobrým pomocníkem i Vám.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru