Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Italské menu pro dva složené z domácích těstovin a parádního dezertu

4,5 / 5 Restaurant & shop Olivier České Budějovice  (mapa) 611 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Michaela N

Hezký den, mám dotaz. Zda přijde panu majiteli normální jeho chování a uráženi? Již jsme v restauraci jednou byly a chováni take otřesné. A zda neumite neco vice uvarit na dotaz a orani zakazniku- coz neni zmena jidla,tak to jste teda podnik spise pod urovni.
Mame zakoupeny 2 vouchery, ale ani nahodou již nehodlam restauraci ja ani znami navstivit.
Dekuji za odpoved. Michaela N.

LUCIE

Dobrý den, bohužel máme podobný problém. Jídlo nebylo nic moc s tím na co si tato restaurace hraje.. Reaguji zde jelikoz v hodniceni vse sdeleno, ale jednani restaurace a majitele je neco nehorazneho. Nesnese sebe mensi krytiku, urazi a ponizuje. Kdyz si dovolite v podniku neco chtit napr neco malinko vice uvarit ci propect.. no neochota.
Zarazejici je chovani „pana majitele“ co ten si vuci zakaznikum divoli vypustit z ust je vrchol neslusnosti a PRAVDIVOU spatnost nese silenym zpusobem na coz reaguje svym nevhodnym urazlivym chovanim. Jak samotne hodnoceni ukazuje a nejake vytky hned ohrazeni. Co treba uznat nejakou chybu. No desne. Sem uz nikdy vice. A na zamysleni pro jine zda navstivit. A pro pana majitele… zda vubec podnikat s timto pristupem. Dovolim si rici dle Vasi pripominky.. jste asi ze zlata Vy, natoz spagety.
S pozdravem Lucie!!

Kamila

Reaguji na odpoved pana majetele v diskuzi:
pouze jsme zadali o to, zda mohou byt testoviny mekci,to je vse. Jinak jste nejlepsi restaurace…sa­mozrejme.
Nazorovou,pocitovou kritiku zrejme
nesete nemile,ze, pane majiteli?
Bohuzel mame jeste jeden kupon,.tak nas hosty,kteri Vam napisi jiny nezli kladny nazor budete muset akceptovat. Slibuji,ze nic co by nebylo soucasti slevy,nebo prosbu o cokoliv navic nebudeme radeji pozadovat. Dekuji.
Navidenou Kamila

Zuzana

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Koupila jsem daný voucher mým rodičům jako překvapení. Postupovala jsem krok po kroku až k samotnému zaplacení, kde se mi ukázalo, na jaký účet mám peníze zaslat včetně variabilního symbolu (číslo objednávky). Po zaplacení však stále čekám na e-mail, či nějaké potvrzení od slevomatu o zakoupení voucheru. Potvrzení od banky, že platba odešla v pořádku mi již přišlo. Chtěla jsem se tedy zeptat, jak mám dále postupovat. Předem moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko,

vidím, že voucher jsem vám dnes zaslali na váš email. Prosím raději si zkontrolujte také složku spam či hromadné, aby se vám tam nezatoulal. Nyní ho stačí uplatnit, dle postupu na voucheru.

Pokud byste si s něčím nevěděla rady, neváhejte se na mě obrátit.

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru