Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz angličtiny pro všechny úrovně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý den, 16.7. jsem Vám zasílala email s žádostí o zaslání licenčního kódu, ale stále jsem žádný neobdržela. Uvádíte, že kódy zasíláte do 24 hodin. V čem je tedy problém? Děkuji.

Monika Řehořová

Dobrý den,
jsou poslechová cvičení a výkladová videa namluvena rodilými mluvčími? Děkuji Vám za odpověď.

Tea-learning.cz

Dobrý den, většinou jsou namluvena speciálním programem pro řečovou syntézu a tedy i 100% rodilými mluvčími s různými přízvuky, ale většinou britskou angličtinou. Můžete si vyzkoušet ukázku po registraci na tea-learning.cz zdarma.
Mějte pěkný den

Petra

Dobrý den, připravuji se na zkoušku CAE. Je Vás kurz vhodný i pro tuto úroveň? Předem děkuji za odpověď.

Tea-learning.cz

Dobrý den, jako samostatná příprava na CAE ne, ale jako doplněk pro rozvoj dovedností a přehled gramatiky a slovní zásoby ano.
Mějte krásné léto.

mc

Dobrý den,
v loňském roce jsem si kupovala kurz a jsem s ním spokojená. Pokud bych nyní koupila kurz v této akci, mohu navázat na můj stávající? Tedy zůstanou mi mé přihlašovací údaje, uložená slovíčka atd.? Nebo o vše přijdu s ukončením platnosti stávajícího kurzu. Pokud by to bylo možné ráda bych koupí v této akci pokračovala ve svém již rozdělaném učebním prostředí.
Ještě jednou děkuji za dobrý kurz.
 Monika

Tea-learning.cz

Dobrý den Moniko,
je to přesně tak, jak píšete – pokud si koupíte opět voucher – zašlete nám je a my Vám obratem pošleme licenční kód, který zadáte po přihlášení do Vašeho účtu – tím se vám „dobije kredit“ na další rok a pokračujete dále.
Mějte krásný den

míša

Dobrý den, znamená to, že při koupi dostanu voucher a ten mohu aktivovat do 30.10.2016 Takže pokud jej aktivuji třeba 15.9.2016 budu moci kurz využívat do 15.9.2017. Je to tak?
 Děkuji

Tea-learning.cz

Dobrý den,
je třeba rozlišit dvě věci – voucher Slevomatu – ten doporučujeme uplatit okamžitě a na jeho základě my Vám zašleme licenční kód, kterým si aktivujete náš online kurz. Kdy si jej budete aktivovat už je zcela na Vás. Jeho platnost není nijak omezena. A ode dne aktivace kurzu Vám běží roční lhůta, kdy jej můžete plně využívat.
Čili ano, pokud kurz aktivujete 15.9.2016 můžete jej využívat do 15.9.2017
Mějte krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru