Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Údržba klimatizace + doplnění chladiva do 500 g nebo dezinfekce ozónem

4,4 / 5 Pneuservis Rudná s.r.o. Ostrava - Vítkovice  (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Vláďa

Dobrý de, pokud si zakoupím k balíčku držby klimatizace i balíček dezinfekce, tak se doba servisu prodlouží na dvě hodiny?
Děkuji za odpověď.

Pneuservis Rudná s.r.o.

Dobrý den, ano bude to tím pádem trvat 2 hodiny
s podzravem Kania Pneuseris Rudná s.r.o.

Pavel

Dobrý den, pokud bude v klimatizaci nějaký problém (např. únik), opravíte ho a nebo mi jenom oznámíte že klima stojí za nic abych si to nechal opravit ?

Pneuservis Rudná s.r.o.

Dobrý den, klimatizace pouze doplnujeme . Před naplnením se okruh testuje zdali tam není nejaký větší unik, pokud po dobu 10 minut zůstane v okruhu podtlak ,dovolí počítač okruh doplnit (může se ale stát že v okrhu i tak je nejaká malá dírka přes kterou klimatizační médium pomalu ujde) ,pokud ale klimatizaci kontroluje co 2 roky víte kdy začal problém nebo že už ho máte delší dobu. Jinak naše pobočka se zabývá i opravou klimatizace tak bychom vás v případě problému objednali tam.

s pozdravem Kania
Pneuservis Rudná s.r.o.

Pepa

Dobrý den,
zcela jsem nepochopil, co je v ceně balíčku za 469,– Kč? Je to čištění klimy ozonem a případné doplnění chladící kapaliny? Co v případě, kdy doplnění kapaliny nebude třeba?
Děkuji.

Pneuservis Rudná s.r.o.

Dobrý den, je balíček klimatizace a balíček dezinfekce ozonem

Balíček klimatizace je Kontrola funkčnosti , změření množství chladiva, odsátí, vyčištění , filtrace a doplnění chladiva ,chladivo neplatíte do množství 500g (chladivo se doplňuje vždy ,protože pomalu uchází ze systému a nedá se tomu zabránit a za dobu 8let se nám nestalo že bychom nedoplňovali) Zákazník by měl kontrolu klimatizace provádět co druhý rok ,ale to se vesměs neděje, někteří výrobci vozidel doporučuji i co 1 rok kontrolovat klimatizaci, protože se klimatizace používá i přes zimu na rychlejší zatopení vozidla a odmražení předního okna –tím pádem je využívána celoročně) . Doporučujeme vyměnit i kabinový (pylový) filtr.

Balíček dezinfekce klimatizace je použití přístroje ,který vytváří ozon O3 ten se pouští do vozidla ,které má puštěný větrák a ozon tím pádem čistí jak vnitřek vozu( OD BAKTERII, ROZTOČŮ , VIRŮ ,PLÍSNÍ, ZÁPACHU – ZVÍŘAT, KOUŘE ATD… ) tak i výparník a průduchy z ventilátoru, tento úkon provádíme hodinu (některé servisy zkracují pouštění ozonu na 15 –30 minut za stejnou cenu jako my, ale to nemá moc smysl , PROTOŽE TO JE KRÁTKÁ DOBA NA ZNIČENÍ ZÁPACHU ,VIRŮ ATD..), přičemž dobíjíme i baterii vozu.

S pozdravem
Mojmír KANIA
přijímací technik

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru