Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvouhodinový golfový kurz pro jednoho, dva i veselou partu

4,8 / 5 Marián Országh Praha - Dolní Počernice  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jakub Pecina

Dobrý den, chci se zeptat, zda mužu kurz absolvovat ikdyž už asi pul roku hraji… Jestli neni kurz určen výhradně pro neznalé. Děkuji

Marián Országh

nejde o vyuku, ale o seznameni s golfem, nabidka je pripravena s prohlidkou resortu a vyzkousenim si golfu na cvicnem greenu a odpaleni par micu na drivingu. Nejedná se o vyuku.
Protoze vsak vidim, ze je zajem i o vyuku, pripravim ve spolupraci se slevomatem nejakou akci i pro zacinajici golfisty.

S.K.

Dobrý den, chtěla bych v rodině darovat 3× balíček Single. Dá se objednat pro všechny 3 stejný čas, aby ty 2 hodiny absolvovali pokud možno společně ? Bude mít v tomto případě každý svého člena PGA a každý svých 50 míčků? Nebo je pro jednotlivce pokaždé určený jiný čas. Nechci koupit balíček Přátelé z důvodu počtu míčků. Obdarovaní nikdy golf nehráli. Děkuji za odpověď.

Marián Országh

Dobry den. Ne uplne rozumim otazce, ale v balicku pratele ma kazdy 1× mice . Takze je urcite lepsi balicek pratele nez 3× singl. Kazdopadne je lepsi zavolat a domluvit se. Cislo je uvedeno v nabidce . Hezky zbytek dne

Michaela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je tento balíček určen i pro úplné začátečníky? Děkuji

Marián Országh

Dobrý den. Tato akce je především určena hlavně pro úplné neznalce golfu. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru