Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vždy originální taška nebo pouzdro: Ozdobte je obrázkem z pixelů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ilona

Dobrý den,
jakým způsobem docílím, aby pixely na produktu držely?

Pixelové produkty na každý den

Dobrý den, každý produkt se skládá ze silikonové destičky s výstupky, na které umísťujete jednotlivé barevné pixely. Nasazování je velmi jednoduché díky patentovanému pixel systému. Barevné pixely drží na svém místě díky bodům ve tvaru T. Nasazování a veškerá manipulace probíhá zatlačením či krouživým usazením na daný bod. Tento systém umožňuje neustále vytvářet nové a nové obrazce dle aktuální nálady či nápadu. Po nasazení jsou pixely vysoce stabilní, k uvolnění může výjimečně dojít pouze vlivem nadměrného ohnutí či oděru. Vždy doporučujeme zkontrolovat, zda jsou pixely správně nasazené na bod T a vzájemně se nepřekrývají.
Vaši kreativitu můžete podpořit zakoupením dodatečných pixelů. K dispozici je celkem 24 barevných odstínů, se kterými vytvoříte i náročnější obrazce. Pixely můžete dokoupit na eshopu: http://www.pixelbags.cz/pixely.html
S pozdravem, pixel team

Lenka Hodslavská

Dobrý den, taštičky a pouzdra jsou i s pixely ??

Pixelové produkty na každý den

Dobrý den, ano. Ke všem produktům nabízíme tzv. startovací balíček pixelů v množství taštičky cca 120 pixelů, pouzdra a kryty na telefon cca 60 pixelů. Tedy pixely na vyzkoušení máte součástí produktu. Pokud budete chtít konkrétní pixely, dají se dokoupit na eshopu dle barvy, kterou budete potřebovat. Výběr z 24 barev. Přejeme příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru