Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1000 slovíček z vybraného cizího jazyka online

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana K

Funguje prosím na iPadu? Děkuji Jana

Online learning

Dobrý den, Jano. Ano, výuka funguje i na iPadu. Určitě si můžete kurz vyzkoušet zdarma zde https://www.onlinejazyky.cz/
a pokud byste měla jakýkoli problém, kontaktujte nás na info@onlinejazyky.cz. Náš IT specialista Vám poradí s nastavením. Přeji Vám pěkný a slunečný den Adéla, ONLINE learning

Mari Š.

Dobrý den, je možné uplatnit voucher i na kurz italštiny, který máte na stránkách? Děkuji

Online learning

Dobrý den, Mari,
vouchery jsou určeny přímo pro tuto akci – tedy k pořízení a aktivaci kurzu 1000 slovíček. Pokud máte zájem o kurz Italštiny, kontaktujte mne, prosím, na info@onlinejazyky.cz, ráda Vám poskytnu bližší informace (o kurzu i případných slevových akcích). Budu se těšit na Váš email. Přeji Vám krásný den
Adéla, ONLINE learning

Alena

Dobrý den, je kurz určen pouze k rozšíření slovní zásoby nebo jsou zde i fráze? Je vhodný i pro toho, kdo s daným jazykem nemá žádnou zkušenost a začíná s ním „od nuly“?

Online learning

Dobrý den, Aleno,
děkujeme za dotaz. Kurz 1000 slovíček je primárně určen pro rozšíření slovní zásoby (v kurzu jsou převážně slovíčka, fráze se v kurzu objevují zřídka).
Kurz je vhodný i pro úplného začátečníka – uslyšíte správnou výslovnost, naučíte se slovíčka vyslovovat, psát, získáte jak základní, tak rozšířenou slovní zásobu. Kurz neobsahuje gramatiku. Pokud se chcete jazyk naučit, doporučila bych Vám náš kurz Angličtiny pro úplné začátečníky a kurz 1000 slovíček jako doplněk.
Více o našich kurzech najdete v našem e-shopu zde https://www.onlinejazyky.cz/eshop-kurz-anglictina-pro-zacatecniky-a1-minus.html. Pokud byste chtěla „nakouknout“ do kurzu 1000 slovíček, napište mi, prosím, na info@onlinejazyky.cz, ráda Vám zašlu přístup, abyste si sama kurz mohla vyzkoušet.
Přeji Vám krásný a pohodový páteční den
S pozdravem
Adéla, ONLINE learning

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru