Nabídku Výběr lahodných rumů Ron Hacienda Monterrey mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výběr lahodných rumů Ron Hacienda Monterrey

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavel

Dobrý den, děkuji za odpověď, nicméně dovolím si nesouhlasit. 7leté Monterrey je na Vašich stránkách za 622 Kč a 15leté za 1038 Kč – Don Papa stojí 779 Kč, Diplomatico 815 Kč, Pampero (které teď zrovna nemáte) kolem 600 Kč, takže v ceně bych problém neviděl. A my jsme z Evropy a máme rádi „sladší“ rumy :) proto je asi nejprodávanějším rumem v ČR diplomatico reserva exclusiva a zacapa má u nás největší spotřeba na hlavu z celého světa – a proto jen říkám, že by bylo fajn mít v další akci některý z těchto rumů a prostřídat to. Díky a hodně úspěchů.

Pavel

Dobrý den, příště prosím třeba Zacapu i v dárkovém balení (jak centenario tak xo), Don Papa, Diplomatico reserva apod., tento byl v akci již několikrát. Jinak ho mám doma a je jednoznačně nejhorší ze všech rumů, které jsem kdy ochutnal, a to nemám ten 15letý, ale 7letý. Rum je v podstatě již tak silný a nesladký, že už chutí dost připomíná sudy od whiskey nebo koňaku, ve kterých ležel, což je také důvod, proč mému kamarádovi, který pije koňaky, chutná. Kdo má ale rád alespoň v rámci možností „sladší“ rumy, v jejichž chuti je toho více cítit, ten myslím bude zklamán. Testoval jsem chuť tohoto a např. zacapy na mých přátelích a nikomu nechutná. Zacapa je sice dražší, ale jsou i levnější rumy lepší chuti, třeba Pampero.

Dobrutka.eu

Vážený Pavle. Je dobře, že fandíte rumům a Vaše hodnocení je hodnocení znalce. Dovolím si však podotknout, že srovnáváte BMW 740i s Oktávií TDi. Zacapa, Diplomatico a pod jsou rumy atakující 1000 kč a více. Jsou namíchány pro americké a evropské jazýčky, jsou sladké, líbivé a znám mnoho znalců, kteří řeknou, že na ně jsou moc sladké. Monterrey je autentický rum. Má mnoho oblíbenců právě pro jeho chuť, která není přeslazená. Navíc je skvělý i do míchání, kde dá poznat, že je to rum. Hodně zákazníků jej srovnavá s Diplomatico anějo 7 aňos. Vyzkoušejte to. Rumům zdar. Dobrutka.EU

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru