Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nechte si vyvolat až 100 fotografií – výběr z více formátů

4,3 / 5 Foto Šobáň Uherské Hradiště  (mapa) 281 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petra Novotná

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat, zda je nějaký problém, když bude objedáno o něco více fotek než mám předplacené z voucherů tzn. např. 420 ks? Předplaceno mám 4 × 100 ks.

Děkuji.

Foto Šobáň

Fotografie nad rámec voucheru budou počítány za standartní cenu.

Petra Novotná

Dobrý den,
Zatím jsem si koupila 2 ks voucherů,tedy dohromady 200 ks fotek. Chci se zeptat,mám nahrát naráz všech 200 ks fotek, a pak tam vložit zaráz obě čísla voucherů?
Bude tedy účtovan jeden manipulační poplatek a jedno poštovné? Kdybych měla 4 vouchery tzn.na 400 ks fotek,bude se stále platit jen jedno poštovné a jeden manipulační poplatek?

Děkuji.

Foto Šobáň

Dobrý den, každou objednávku na 100 fotografií nahrajete zvlášť a přiřadíte voucher. Pokud budete mít 400 fotografií, tak vytvoříte 4 objednávky. Podle podmínek akce na Slevomatu pak platíte jedno přepravné a manipulační poplatek. Náš pracovník Vám pošle mail, kde uvede správnou částku za přepravné a manipulační poplatek.

denisa

dobrý den, ráda bych si na slevomatu koupila voucher na vyvolání fotek od společnosti foto z domu, a není mi jasné to placení. cenu voucheru 199kč – platbou na účet .- tomu rozumím, ale mám i rovnou zaplatit poplatek za udělání fotek 39kč a poplatek za zásilkovnu 49kč? děkuji Denisa Boháčová

Slevomat.cz

Dobrý den, Denčo,

tento poplatek budete hradit až po uplatnění voucheru přímo společnosti, která vám bude fotografie zasílat. Veškeré údaje vám samozřejmě zašlou na email po vytvoření objednávky :-)

Krásný večer. Míša

Jan Kubita

Dobrý den. Potřebujeme udělat 20 fotografií v rozměru 40 × 60. Prosím o info kolik by to u vás stálo. Děkuji Jan Kubita

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo,

bohužel nevidím, že by měla společnost tento rozměr v nabídce, Zkuste se s nimi domluvit telefonicky, jestli by byli schopni tento formát pro vás vytvořit bez problému :-)

Hezký den. Míša

Foto Šobáň

Vzhledem k tomu, že tento rozměr není součástí této akce, tak jsme se se zákazníkem mailem domluvili na ceně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru