Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Brandnooz box – překvapení plné nových chutí!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana Kohoutkova

Dobry den, 8.6. Jsem provedla objednavku boxu na zkoušku za 99,– jeste tedy nedorazil, ale radeji se predem zeptám kdyby nemel box úspěch jak zrušim dalsi? A kdy? Zacatkem mesice? Diky Kohoutkova

brandnooz

Dobrý den, Jano,
boxy budou doručovány v průběhu příštího týdne. Pokud se Vám nebude box zamlouvat, tak můžete předplatné ukončit do pátého dne následujícího měsíce v sekci Můj profil, a nebo zašlete žádost o ukončení odběru boxů na mail info@brandnooz.cz.

Alena Schmidová

Dobrý den,
chci se zeptat, když nemám aktivované placení přes kartu a vyberu si tedy předplatné na půl roku mohu ho také zrušit?

brandnooz

Dobrý den, Aleno, pokud objednáte půlroční předplatné, tak ho nelze v jeho průběhu ukončit.

Viktorie

Přijde mi opravdu zvláštním požadavek na zaplacení 1,– Kč za aktivaci prostřednictvím platební karty. A co má dělat zájemce, který je proti placení kartou přes internet a má schválně nastaven u karty zákaz plateb přes internet? Předem děkuji za odpověď.

brandnooz

Dobrý den, Viktorie,
na Slevomatu nabízíme otevřený typ předplatného, kde je možná pouze platba kartou. Pokud byste chtěla vyzkoušet naše boxy a máte nastaven zákaz plateb přes internet, můžete si na našich stránkách (www.brandnooz.cz) vybrat mezi půlročním a ročním předplatným, kde je možná také platba bankovním převodem. Děkujeme.

Ivo

Dobrý den,omylem jsem zakoupil Voucher a teprve poté zjistil ze to nechci,platbu mam přes twisto,ale nemám zájem produkt odebrat,jak mam postupovat k zrušeni objednávky a povinnosti za toto platit?dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo,

nic se neděje, objednávku jsem vám zrušila. To se promítne také na Twisto a nemusíte tedy tuto částku hradit. Přijdete ale o hodně mlsání po večerech :-)

Hezký den. Míša

Andrea Popelková

Když si dnes objednám předplatné, kdy přijde první zásilka?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andrejko,

doručení zásilky je ke konci tohoto měsíce. Zhruba 14 dní od provedení objednávky. Je to sice delší doba, určitě se vám však čekání vyplatí a můžete mlsat u vody :-)

Hezký den. Míša

Lukáš Hargaš

Dříve jsem měl předplatné, ale ukončil jsem to.

Mohu zas využít tento voucher?

brandnooz

Dobrý den Lukáši,
účel nabídky je spíše k seznámení s naším produktem, proto i ta nižší cena. Byl jste již dříve naším zákazníkem a rád by jste se ke službě opět vrátil (byť na chvíli), můžete této nabídky také využít, děkujeme za zájem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru