Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Váš pomocník na parné dny: kapesní ventilátor v různých barvách

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Romana

Díky pane Radku, takto popsaná Vaše zkušenost mi stačí :-)))

Romana

Děkuju za odpověď na první část otázky. Na to, že to bude stříkat, dokud budu držet páčku, by přišel i slabomyslný jedinec. Na to jsem se fakt neptala! Je vidět, že nikoho z prodávajících nenapadlo větrák vyzkoušet – nádobu vodou naplnit, větrat a přitom měřit čas než voda dojde… Prostě zjistit, jak to funguje.

befree.cz

Dobrý den, na Váš dotaz se ale skutečně lépe odpovědět nedá. Doopravdy záleží velmi individuálně na tom, s jakou frekvencí budete mačkat páčku zásobníku na vodu – to se nedá prostě relevantně změřit.
Opravdu jsme si nevzali stopky a nezměřili jsme, za jakou dobu „vystříkáme“ celou nádobku a jsem si jist tím, že 10 lidí bude 10 různých časových výsledků. Aby nedošlo k mýlce – sprej nefunguje tak, že zmáčknete tlačítko – a voda začne stříkat..rozpra­šovač je mechanický, je tedy potřeba tisknut páčku rozprašovače opakovaně, dokud se „nenasaje“ do hadičky voda a nezačne vystřikovat ven. Proto když budeme chtít změřit celkovou dobu, po kterou může z rozprašovače vycházet vodní mlha, vždy naměříme zcela rozdílné, idividuální časy.
Výrobek nás nicméně skutečně napadlo vyzkoušet, o čem Vás mohu ujistit. Moje vlastní zkušenost z uplynulého horkého víkendu – v pátek jsem naplnil nádobku ventilátoru a používal k osvěžení své osoby a manželky nepravidelně po větší část pátku, celou sobotu i část neděle – a v nádobce je stále polovina vody. Ventilátor, resp. vodní film, který vytvoříte – rozprášíte – si vystačí jen s velmi malým množstvím vody, takže není potřeba se obávat, že budete chodit nádobku doplňovat každou hodinu.
Jak výrobek funguje, tedy víme, a to z osobních zkušeností. Lépe na Váš dotaz odpovědět neumím..
Díky, Radek Matuška, befree.cz

Romana

Dobrý den? Kolik vody se do zásobníku vejde a na jakou dobu nepřetržitého foukání ta voda vydrží?

befree.cz

Dobrý den, do zásobníku se vejdou 2 dcl vody. Jak dlouho tam voda vydrží, záleží na Vás, podle toho, jak budete mačkat páčku dávkovače vody.
 befree

Jiří

A neodpoví a neodpoví!!!

befree.cz

Dobrý večer,
samozřejmě vám odpovíme. Ventilátor napájí 2×AA baterie, které jsou uloženy příčně pod vrtulkou ventilátoru.
Reklamace pak vyřizujeme přesně dle zákona. Reklamační řád je dostupný na našich webových stránkách.
Mimo jiné to znamená, že v případě uznání reklamace a výměny za jiné zboží vám samozřejmě žádné další poštovné neúčtujeme. Rád bych také upozornil, že výrobek ventilátor s vodním sprejem nenabízíme na portálu slevomat.cz za 69,–Kč, ale za 179,– Kč. S cenou 69,– Kč tedy nelze pro tento typ ventilátoru kalkulovat. Vaše obavy, či snad vysokou míru přesvědčení, že tento druh zboží z Číny musí s vysokou pravděpodobností vykazovat vadu, nemohu komentovat. Pouze mohu doporučit, v případě vaší nedůvěry v tento produkt, jej tedy nekupovat a vyhledat případně v nabídkách jiných dodavatelů či výrobců takový druh zboží, ke kterému budete mít důvěru. Děkuji Vám. befree.cz

Jiří

Mám dva dotazy:

  1. Kde jsou u vodního spreje uloženy baterky a jaké se tam používají?
  2. V případě závady (což je u tohoto druhu zboží z Číny dost pravděpodobné), se reklamace vyřizují jakým způsobem? Výrobek v ceně 69 Kč pošlu poštou za cca stejnou cenu poštovného, v případě výměny a zaslání nového zboží za další poštovné?
befree.cz

Dobrý den,
baterie 2× AA se vkládají do prostoru pod vrtulku.
Reklamace vyřizujeme dle zákona, více info http://eshop.befree.cz/reklamacni-rad.

Stanislav

Dobrý deň,
viete prosím poslať aj ako balík na poštu – ČR?
Ďakujem.

befree.cz

Dobrý den,

zboží zasíláme pouze přepravní společností GEIS nebo Zásilkovna.

Děkujeme za pochopení.
befree.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru