Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva Big burgery napěchované šťavnatým masem a porce hranolků

3,6 / 5 Restaurace Brko Ostrava - Poruba  (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jirka M.

burgr fajny..da to praci nez ho snite :).. ale pan cisnik prijemny jak… bylo videt ze ho svou pritomnosti obtezujeme. Nepozdravi..nezepta se co si dame..jen hloupe ceka..pak jsme si teda objednali burgry a jeste jsme si museli pozadat o napojak ktery nam byl po delsi dobe donesen (napojak ocekavam ihned pri prvnim kontaktu s cisnikem) na jidlo jsme cekali taky hodne dlouho na to ze jsme v cele nekuracke casti byli sami. Kdyz jsme teda dojedli a chteli zaplatit coz taky dlouho trvalo..tak pan cisnik nejspis cekal dysko..ale za takovy pristup si ho nezaslouzil tak vratil preplatek otocil se a sel bez reci pryc. Nevim byla to prvni hodne negativni zkusenost po predchozich navstevach. Jinak s prostredim samotne restaurace a ostatni obsluhou jsem problem nikidy nezaznamenal.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko,

děkujeme vám za zpětnou vazbu. Věřím, že se jedná o výjimečnou situaci, která se již opakovat nebude právě i díky vaší zpětné vazbě. Protože prioritou je, abyste se přišel znovu rád podívat :-)

Hezký den. Míša

Jana

prosím o info, jestli je možné si vzít jídlo sebou?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

ano není to problém, můžete si vychutnat burger doma :-) Je však nutné ještě počítat s doplatkem za krabičku.

Hezký den. Míša

Viktor

Dobrý den,
Jak mohu vložit vlastní zhodnocení akce ??

Slevomat.cz

Dobré ráno Viktore,

hodnocení můžete vložit po přihlášení – vpravo nahoře si dáte sekci Mé nákupy, poté po levé straně uplatněné vouchery a vyberete ten, který chcete hodnotit. Pokud přiložíte i fotografii, dostanete od nás ještě 20 kreditů na další nákup :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru