Nabídku Luxusní portská vína Porto Cruz mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní portská vína Porto Cruz ze severu Portugalska

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Miroslav Vogl

Ja to špatně formuloval. Akce Slevomatu je zcela jasná a urcite v porádku. Nabidka vaseho eshopu mne naopak zaujala zajimavým a obsáhlým sortimentem a velmi peknými cenami, o tom žadná. Jen když jsem se pídil po cene dopravy pro připadne dalsí objednávky primo od vas… Nemate ji v obchodních podmínkách a musím si ji zjistit provedenim objednávky. To jsem mel na mysli. Uvest cenik tak jak je mate v objednavce na rozkliku, urcite neni problem i v obchodnich podminkach. Bydlet v Brne, jsem urcie vasim zakaznikem. Prosím Slevomat o smazani tohoto vlakna, nesouvisi tak zcela s akci. Omlouvám se. Dekuji.

Interdrinks

Zdravím
Už si rozumíme, ceny na eshopu závisí na množství a typu dopravce, vše dle vaší volby, takže proto je přesně známé až během objednávky, ale jsou v běžných hodnotách jako na akci, tzn ± 150 kč (3kg) až 200 kč (10kg) na dobírku, platba předem o něco málo levnejší, dále možno CS pošta nebo TopTrans, zase nějaká desetikačka nahoru nebo dolu.
Obecně má asi smysl u levnějších produktů brát aspoň tri flašky, u lahve za 15 tisíc je to jedno…:-), ale máme cggnaky 0,7l i za 60 tis, to Vám dovezeme klidně osobně, zrovna včera se jedna taková prodala.

Mějte se hezky Přehnal T.

Miroslav Vogl

Firma neuvadi na webu cenu za dopravu. Musíte si nejdřív vložit něco do košiku a „jako“ objednat. Takže děkuji, nechci

Interdrinks

Dobrý den pane Vogl
To, že nechcete, je v pořádku, nikdo nikoho k ničemu nenutí, je to zcela Vaše volba, rozhodnutí i kalkulace, mi to beze zbytku respektujeme.

Jinak Vašemu dotazu vůbec nerozumím, o co jde, v minulosti se prodalo více jahak 1000 ks lahví a vše proběhlo ok (viz reference zákazníků) a žadný takový dotaz nikdo nevznesl.

K dotazu : Jaká firma neuvádí na webu......?
Především zboží se nekupuje na webu firmy, ale na slevovém portálu Slevomat, kde je vše jasne uvedeno, myslím do tří lahví včetně je to 150 Kč, jak si můžete přečíst u akce na Slevomatu.
Na eschopu Interdrinks je částka za dopravu různá dle počtu lahví, pochopitelně, takže nemůžeme sdelit předem, když netušíme, zda si koupíte jednu láhev či jednu paletu, takže proto je nutno „jako“ objednat, jak píšete. Ale toto vše platí pouze při nakupu přes eshop, COŽ OVŠEM NENÍ TENTO PŘÍPAD, jak uvedeno výše.
Děkuji Přehnal T.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru