Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mlsejte kvalitně: Úžasné bezlepkové dorty s ovocem i čokoládou dle výběru

4,7 / 5 Lemon Original Cakes Praha - Košíře  (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Klara

Dobry den, Vase dorty jsou senzacni a zadna rodinna oslava se bez nich jiz neobejde. Zvlast milujeme ty cokoladove. Je mozne si v ramci teto akce objednat i ty? Mam na mysli bezlepkový čokoládový dort s banány a malinami nebo Bezlepkový čokoládový dort s hoblinami z hořké belgické čokolády. Diky a moc vam fandim!

Lemon Original Cakes

Dobrý den Kláro,
Děkujeme za Vaši přízeň a velice si toho vážíme. V případě, že si nevyberete žádný z nabízených dortů na slevomatu, je možné se domluvit na jiné variantě. Vážíme si našich zákazníků a proto Vám rádi vyjdeme vstříc. Čokoládový dort s hoblinami z hořké čokolády Vám můžeme nabídnout pouze v rámci naší SPECIÁLNÍ JARNÍ NABÍDKY, která platí do 21.6.2016. Zde je dortík za akční cenu. Více naleznete na: http://www.lemondorty.eu/katalog/specialni-jarni-bezlepkova-nabidka-90
Pokud by Vám tato varianta nevyhovovala, je možné v rámci zakoupeného voucheru objednat variantu čokoládový dort s banány a malinami.
V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na náš email: lemoncafe@seznam.cz Velice rádi Vám vyjdeme vstříc. Vaše Lemon dorty

Michaela

Dobrý den ještě jednou,
k Vaší odpovědi – nabízíte bezlepkový dort, ale i Vám je jistě patrné, že existuje velmi mnoho potravinových alergií, ne jen celiakie Pokud tedy neuvedete složení, řada lidí neobjedná (a možná zbytečně neobjedná), protože řešit následky jiných alergií, je pro mnohé risk – mléko, čokoláda, ořechy apod.
Pokud někdo nechce říct složení svých potravinových výrobků – není to trochu zvláštní ? Mnohé by mohlo napadnout (a možná také zbytečně), že ne všechny suroviny budou kvalitní.
Ale to záleží samozřejmě na Vás.

Lemon Original Cakes

Dobrý večer Michaelo.
Ano jsme si vědomi toho, že je mnohem víc potravinových alergií než jen celiakie a proto také máme v naší nabídce i mnoho jiných výrobků, ne jen bezlepkové.
V případě našich bezlepkových produktů nahrazujeme normální mouku rýžovou moukou. Do korpusů klasických či bezlepkových nepřidáváme ořechy a krémy děláme pouze smetanové.
V případě bezlaktozových produktů nahrazujeme mléčnou smetanu bezlaktozovou, sojovou nebo rýžovou smetanou.
Oslovují nás zákazníci ( alergici ), kteří nám vždy pošlou seznam potravinových alergenů a mi jim na základě tohoto seznamu vyrobíme dort.
Používáme kvalitní a čerstvé suroviny, ze kterých vyrábíme dorty v den kdy je expedujeme.
Pokud patříte k těm, kteří mají více potravinových alergií, napište nám, které to jsou a my Vám velice rádi vyrobíme dort „dle požadavků“.
Jistě pochopíte, že každý výrobce si pečlivě uchovává své výrobní postupy a receptury. Pokud bychom každému řekli složení / recepturu našich výrobků, tak by si potom dort, každý vyrobil sám doma.
V případě jakýchkoliv dalších dotazů nás kontaktujte, velice rádi Vám na ně odpovíme.
S pozdravem Lemon dorty

Vladˇka Horváthová

Dobrý den, máte nějaký dort, kde nejsou vejce? Nemusí být bezlepkový, ale hlavně bez vajec. Děkuji.

Lemon Original Cakes

Dobrý večer Vlaďko.
Jediný dort zcela bez vajec který máme v nabídce je ČOKOLÁDOVÝ MEXICKÝ DORT. Tento dortík je z tenkého, křupavého, čokoládového těsta, které je zalité vrstvou čokolády. V těstě ani čokoládě nejsou obsaženy vejce.
Rádi bychom se zeptali, zda jsou pro Vás nepřijatelná POUZE slepičí vejce nebo všechny druhy vajec? Máme zákaznici která má problém pouze se slepičími vejci a tak jí vyrábíme dort z křepelčích vajíček. Zmiňovaný MEXICKÝ DORT naleznete na: http://www.lemon-dorty.eu/zbozi/mexicky-cokoladovy-dort-4
V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte, velice rádi Vám je zodpovíme.
S pozdravem Lemon dorty

Michaela

Dobrý den,
můžete, prosím, napsat složení dortů – rozpis surovin ?
Děkuji!

Lemon Original Cakes

Dobrý den
Velmi se omlouváme, ale takovéto detaily neposkytujeme. Můžete uvést konkrétněji, co by Vás zajímalo ohledně složení dortu?
Děkujeme, Lemon dorty

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru