Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skvostné belgické čokolády – tmavé, mléčné i s příchutí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Brouk Pytel

Dostalo se mi šalamounské odpovědi kde se vše skrylo za poštovné a další . Kupodivu se tady ta odpověd neobjevila byla jen v mém mailu. Takže jsem si došel pro odpověd sám do galerie Myšák ve Vodičkově ulici ochod Chocosky hned v přízemí. Všechny druhy Cachet mají pro mě a milion Prážáků za 59,– Kč Espirace čokolád je 12/2016 až 10/2017 a na dotaz je to cena normální a nikdy ve slevě nebyli . Mají tam i lepší produktovou řadu Catchet čokolád za 65 KČ Na internetu jsem se podíval i na druhý druh čokolád Bianca. Ty jsem na internetu v současné nabídce nenašel. To ale neznámená že se nedají koupit v obchodě bez webového schopu. Nicméně jsem nahlédnul na srovnávače cen Heureku a ten má zajímavý nástroj historie cen. Uvedené čokolády se zde prodávájí již od roku 2014 v cenovém rozsahu 40–50 kč.

dali

Puvodni cena 100g cokolady skoro 6EUR? Jde vsechno na export do CR nebo si to za tu cenu koupi i nekdo v Belgii? I po sleve drahe. To si radsi koupim svycarskou cokolady Lindt, vyjde to levneji nez u vas se slevou.

Belgické čokolády

Dobrý den, zdravím vás přímo z Belgie a daná čokoláda se zde prodává v nabídce okolo 3–4 EUR. Na pečlivý způsob dopravy do ČR jsme si dali záležet a raději investovali více než méně. Nevím jak to dělají ostatní, v každém případě si kdokoliv může přijít do našeho výdejního místa v centru Prahy čokolády ochutnat. Toto je naše férová politika a na kvalitě si zakládáme. Se všemi našimi výrobci v Belgickém království se znám osobně více jak 10 let a několikrát jsem se byl podívat přímo na výrobu. Musím se příznat, že Lindt je také má oblíbená čokoláda, předminulý týden jsem si ji pro svou potěchu dokonce zakoupil při návštěvě švýcarské Ženevy, Bernu a Curychu. Za 100g jsem zaplatil téměř 4 EUR. Jen doporučuji pro jakékoliv potravinářské výrobky si pohlídat skutečné místo výroby nebo nepřizpůsobení receptury pro východní Evropu. Touto odchýlenou cestou naše firma nepůjde. Volba je na vás, od ničeho vás nezrazuji. Přeji Vám hezký víkend a pochutnání na výborných čokoládách, byť by nebyly od nás. D. Swalens, Belgické čokolády

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru