Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pronájem jachty na Orlické přehradě na 1–2 dny s přespáním

Lodě Orlík, kemp Podskalí Klučenice  (mapa) 151 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lenka B.

Hezky vecer,stale cekam na Vasi odpoved,rano zde bylo napsano,ze ihned proverite a zadna dalsi odezva. Zaplatila jsem voucher za 2999.- Kc a stale nemam zadnou odpoved na mou rezervaci. Diky

Lodě Orlík

Dobrý den,

Rezervace je potvrzena, nevím kde se to zadrhlo. Poslu znovu.

Srb Petr

Dobrý večer,chtěl jsem se zeptat,zda by byla nějaká možnost pro dva lidi (chtěl bych cestu lodí zakoupit pro svou přítelkyni k jubileu)poslední prodloužený víkend v červenci.Děkuji za odpověď Petr Srb

Lodě Orlík

Dobrý den,
Je mi to moc líto, ale tento termín je bohužel obsazený.

Martin kříž

Dobrý den máte ještě volné termíny v době 18.7.-21.7. nebo 25.7–31.7. na 2 noci. Můžeme si objednat voucher? neradi bychom dopadli jako na nakupvakci kde ajeto yacht nabízel vouchrery ale v červenci a srpnu má vše plné. A kupon budeme muset vrátit.

Lodě Orlík

Dobrý den,
Volné termíny jsou od 18.7. do 22.7. a 25.7 až 29.7. Víkendy jsou zamluvené.

Veronika

Dobrý den,

připojuji se k dotazu paní Hanky. Zakoupila jsem dražší variantu pronájmu, kde je zapotřebí VMP, ale měla bych zájem pouze o plachetnici k řízení bez VMP. Je to takto možné? Děkuji vám.

Lodě Orlík

Dobrý den,
Dáme vám loď bez VMP, to není problém. Rozdíl ceny srovnáme třeba při účtování paliva.

Lenka B.

Dobrý den, zakoupila jsem minulý týden voucher na 2dny pronájem, zaslala jsem žádost o rezervaci a doposud bez odezvy. Je to dárek,čili je to pro mě velmi důležité.
Kontaktní email: boreckal@gmail.com, prosím o kontrolu.
Moc děkuji.

Lodě Orlík

Dobrý den,

Ihned prověřím.

David

Dobrý den,
na lodi je nějaké přípojení co se týká eletrického napájení (zapojení rádia atd)

Lodě Orlík

Dobrý den,
Na lodi Štír je kompletní rozvod 12V, zde je možnost nabíjet např mobilní telefony.
Na ostatních lodích je pouze osvětlení.

Hanka

Ještě se zeptám, co znamená řádný úklid, aby člověk nemusel doplácet 1000,–? Děkuji

Lodě Orlík

Dobrý den,

Jde o to vrátit loď umytou na palubě, rozmotaná a porovnaná lana a zametený vnitřek. Vybavení na pravidlech je.

Hanka

Děkuji za odpověď. Takže u varianty na 1 den za 1699,– kde je napsáno: „V ceně varianty: Pronájem jachty s VMP na 1. den (24 hod) s možností přespání“ si můžu vybrat i např. jachtu Martina bez VMP. Že varianta na 1 den za 1499, která byla na lodě bez VMP už je vyprodána, tak se jen ujišťuji, že tu za 1699,– budu moci použít na lodě bez VMP. Děkuji!

Hanka

Dobrý den, je možné si zapůjčit loď na 24 hodin i bez VMP, nebo je k této nabídce přidělena pouze loď s nutností VMP? Mohu si loď vybrat? Děkuji

Lodě Orlík

Dobrý den,

Nabídka je i na lodě bez VMP. Loď si samozřejmě můžete vybrat, záleží jen na obsazenosti.

Kamila Valič

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,v jakých termínech v červenci je možný pronájem lodi a co je myšleno jedním dnem pronájmu? je zahrnut také nocleh?

Děkuji a přeji pěkný den,
Kamila Valič

Lodě Orlík

Dobrý den,

V červenci jsou zatím obsazené víkendy, v týdnu zatím volné lodě najdeme. Loď dostane na 24 hod, resp od 18 hod a vracíte v 17 hod následujícího dne (za přespání nic neplatíte).

Libor Kravar

Dobrý den,
můžete mi prosím dát informace ohledně možností kotvení s pronajatou lodí? Má rezervované místo v přístavišti, kde je možné strávit noc? Je možné využívat pouze jedno kotviště nebo je na přehradě více možností? Je zakotvení v přístavišti vč. služeb jako toalety, voda, elektřina v ceně půjčovného?

Lodě Orlík

Dobrý den, kotvit můžete téměř všude. Jak v zátokách, na plážích, případně v kempech a marínách. Platit budete pouze v maríně. U nás na kotvišti samozřejmě ne. WC na loď dáváme chemické a na přání. Sociální zařízení bývá v kempech a je na slušné úrovni.

Iveta Maková

Dobrý den, před pěti dny, tj. 8.6. jsem Vám zaslala objednávkový formulář a zatím bez odezvy. Na Vašich stránkách lode-orlik.info vidím, že Štír je na datum od 27. do 29. 6. je volný, ráda bych věděla, zda s tím mohu počítat. Objednávkový formulář Vám přišel z iveta.makova**@gma­il.com. Děkuji Vám předem za brzkou odpověď. Maková

Lodě Orlík

Dobrý den,

E-maily a rezervace z tohoto dne jsou vybaveny všechny. Mail se pokusím dohledat a samozřejmě odpovíme, případně prosím o poslání. Děkuji

Marie Cervanová

vzhledem k naprostému antitalentu je možné provést zkušební jízdu s někým, kdo to řídí, kdo tomu rozumí a kdo by mi to naučil? A další dotaz, v kterých místech je přesně tato půjčovna jachet, abychom mohli podle mapy si udělat představu kudy se k Vám dostat.

Lodě Orlík

Dobrý den,

Ano, rádi se vás ujmeme a plavbu prědvedeme, jenom si vás necháme s vypravením jako poslední.
Najdete nás u kempu Podskalí. Nejbližší obec je Klučenice.

Jan Nouza

Dobry den, proc na vasem webu nemate jmeno jedine osoby nebo obchodni firmy? Jedine co se o Vas da zjistit je email nebo telefon, bez jakekoliv adresy nebo jmena. Vypada to na prvni pohled trochu neverohodne. Proc se o vas nic na webu nedoctu? Nebo se jen spatne koukam?

Lodě Orlík

Dobrý den,
Určitě prověřím, stránky jsou zánovní a je možné, že jsme tuto informaci neuvedli, informace stále doplňujeme. A toto samozřejmě napravíme.

Zdeněk

bohužel provozovatel již 3 den není schopný zvednout telefon který je odpojen!!!

Lodě Orlík

Dobrý den,

Telefon používáme k vypravení a navedení zákazníků na kotviště a funguje omezené hodiny. Rezervace a dotazy prosíme přes rezervační formulář, případně e-mail. Předejdeme tím případným chybám v rezervacích a máme na vás mail na který před nástupem na loď zasíláme informace o kotvišti, příručky, mapy atd. Prosím o trpělivost, odpovíme cca do 24 hod, zájem je velký. Děkuji

Pavel Pollák

Dobrý den dne 7.6.2016 posílal zaměstnavatel objednávku a faktura dosud nedorazila obávám se, že zaměstnavatel nestihne fakturu proplatit do skončení nabídky na slevomatu. Prosím o pomoc.

Lodě Orlík

Dobrý den,
Faktura byla odeslána před dvěma dny. Prověřím to.

Štěpánka Přibylová

Dobrý den, rezervační formulář jsem posílala už dvakrát a pořád bez odezvy, telefoní číslo je nedostupné. Mohu udělat rezervaci? Dekuji Přibylová

Lodě Orlík

Dobrý den,

Poprosím o trpělivost, zájem je obrovský a denně odesíláme obrovské množství odpovědí na dotazy a rezervace. Děkuji

Božka

Dobrý den, jak je to z rezervacemi, kdy máte volný termíny. Váš rezervační formulář jsem posílala už v pátek a potřebovala bych vědět kdy máte volné termíny… Děkuji

Lodě Orlík

Dobrý den,

Volné termíny máme od druhé poloviny července a zatím i víkendové. Rezervace na našich webových stránkách budeme aktualizovat nejpozději o víkendu.

Alena

Dobry den, jsme 5ti clenna rodina s tim, ze nejmladsimu jsou 2 roky, muzem si zakoupit pujceni lodi bez VMP.
Dekuji Alena

Lodě Orlík

Dobrý den, na lodích bez VMP je povoleno plout maximálně 4 osobám a i malé dítě je počítáno. Na našich větších lodích je maximální počet osob na palubě 6, ale je potřeba být držitelem průkazu VMP.

Lukáš Stříbrný

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné vouchery sčítat, tedy alespoň 2×2 dny? Děkuji za odpověď.

Lodě Orlík

Dobrý den,

Ano, možné to je.

Jezevec Americký

Dobry den,

Berete chorvatskou kapitanskou licenci?

 Diky

Lodě Orlík

Dobrý den,

Bohužel, Chorvatská licence je určena pro plavbu na moři, na vnitrozemských vodních plochách nemá platnost.

Jitka Čepková

Dobrý den,

mám nějaké dotazy.
Při pobytu na 2 dny se musí využít dny o víkendu nebo je možné i v pracovní dny?
Zajímalo by mě, jaké jsou náklady paliva v Kč na jeden den. Samozřejmě chápu, že není možné uvést přesnou částku. Záleží na vývoji ceny paliva. Spíš bych to brala orientačně, aby člověk věděl s jakou částkou počítat.
Předem děkuji za odpovědi.

Lodě Orlík

Dobrý den,

mohou to být samozřejmě i pracovní dny, dokonce je to tu lepší, je menší provoz, méně lidí a přitom restaurace a kempy normálně fungují. Co se týká benzínu, tak spotřeba nepřesáhne 5 litrů na den.

Petr Tomaštík

Dobrý den, co v případě špatného počasí, kdy nelze vyplout? Dlouhotrvající déšť, silný vítr apod. Propadá částka? Nebo se to dá nějak řešit?

Lodě Orlík

Dobrý den,

V případě velice nepříznivého počasí se termíny samozřejmě přesunout dají.

Lucie

Dobrý den,
rádi bychom si loď půjčili na 1 den tedy 24hod. Je možné si vybrat hodinu od kdy do kdy nebo je předem dáno od kdy začíná 24hod ? Lze si půjčit loď na 1 den i o víkendu ? Máme zájem o loď s průkazem VMP. Děkuj

Lodě Orlík

Dobrý den,

Začátek pronájmu je vždy v 18 hod a konec v 17 hod. Loď lze o víkendu půjčit na jeden den, to problém není.

Berenika Řikovská

Dobrý den,

chci se zeptat, zda je vhodný pronájem jachty i pro úplné začátečníky? Nikdy jsme jachtu neřídili, tak nevím, jak je řízení složité. Děkuji za odpověď.

Lodě Orlík

Dobrý den,

Plachetnice jsou připraveny i pro začátečníky, obavy nejsou na místě.

Martin Petržilka

Dobry den, jsou lode vybaveny wc ?

Lodě Orlík

Dobrý den,

Na požádání dáme na loď chemické WC. Jedinou podmínkou je vrátit ho prázdné a čisté.

Pavla Dušková

Dobrý den, je možné u lodi rybařit?

Lodě Orlík

Dobrý den,
Jedná se plavidlo rekreační a není určeno k rybolovu. Podle našeho rybářského řádu tedy nelze.

Petra

Dobrý den. Na 2 dny půjčení lodi s přespáním znamená, např. na víkend od toho pátku 18 h do neděle 17h? Nebo je to jinak? Jméno lodě si máme zamluvit potom do emailu nebo to určujete vy? Děkuji Malíková

Lodě Orlík

Dobrý den,

Pronájmy na sebe navazují, proto se loď vrací vždy do 17:00, potom máme hodinu na kontrolu a doplnění paliva a od 18:00 se vypravují s dalším zákazníkem. Loď si samozřejmě můžete vybrat, záleží na obsazenosti.

Jiřina

Dobrý den, chci se zeptat na loď bez VMP se vejdou 4 osoby i na spaní? Jsou tam 2 ložničky? A ta kauce se skládá kdy prosím? Děkuji

Lodě Orlík

Dobrý večer,

Ano, také na spaní se do lodě vejdou čtyři osoby. Na lodi je jedna ,,velká " kajuta kde jsou lůžka. Nocování by jsem přirovnal spaní v menším karavanu. Kauce se skládá při převzetí lodě.

Pavel Pollák

Dobrý den je možné poslat fakturu zaměstnavateli. Chtěl bych to zaplatit z fondu od zaměstnavatele (FKSP).

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle,

určitě není to problém, takový benefit se musí využít :-) V tomto případě si prosím udělejte objednávku a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Platební údaje poté přepošlete poskytovateli dané slevy s žádostí o vystavení zálohové faktury a s veškerými údaji, které tam váš zaměstnavatel potřebuje uvést. Poté vám bude faktura vystavena a stačí jen zaplatit :-)

Hezký den. Míša

Jiri Ludvik


Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat jestli na loď můžeme jako rodina se 3 dětmi s tím že nejmenšímu jsou teprve 3 roky.

Díky, Ludvík

Petr

Dobrý den, na lodích bez VMP je povoleno plout maximálně 4 osobám a i malé dítě je počítáno. Na našich větších lodích je maximální počet osob na palubě 6, ale je potřeba být držitelem průkazu VMP.

Marta Korousová

Dobrý den,
Na palubu nesmí ani malý pes (čivava), která je zvyklá být na lodi?

Petr

Dobrý den, hlavní důvod je úklid lodí. A i malá zvířátka nám nechávají velké množství chlupů v interiéru lodí. Děkujeme za pochopení.

Zuzka Nováková

Dobrý den, je k řízení potřeba nějaké řidičské oprávnění či nějaké kapitánské zkoušky?

Petr

Dobrý den, na lodě označené bez VMP ŽÁDNÉ OPRÁVNĚNÍ NEPOTŘEBUJE. Na lodě označené s VMP ANO.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru