Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

K moři na jih Itálie: zájezd do slunné Kalábrie s ubytováním v mobilhomu

B&K Tour Kalábrie - Itálie (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Hradecká

Dobrý den,chtěla bych se zeptat chtěli by jsme jet od 24.6.do 2.7.bylo by nás šest osob,tří dospělé osoby a tří děti ve věku 16,15,12.....kolik by jsme museli zaplatit a jak to vypadá s migranty?
Děkuji Jana

B&K Tour

Dobrý den paní Hradecká,
mobilhome je max pro 5 os. 2× ložnice se 2 lůžky + přistýlka v obytné místnosti.
Ve Všem případěje je potřeba zakoupit 2 mobilhomy, v každem z nich by byli ubytované 3 osoby. Hradili byste 1 neobsazené lůžko za 2 000Kč/MH.
1 os. = 1 voucher v hodnotě 4 990Kč. V tomto letovisku se migrantů skutečně nemusíte obávat.

Petra

Jsme dva dospělý, dítě 5 let a dítě 11 let, rádi bychom polopenzi a dopravu autobusem. Na kolik by to vyšlo celkem, prosím?

B&K Tour

Dobrý den paní Petro,
záleží na daném termínu, cena v daném termínu x 4 osoby. Polopenze za dospělou osobu, dítě nad 10 let = 3× 1 690 Kč/týden/po­lopenze, dítě v rozmezí 3–6 let = 1 090 Kč/týden/po­lopenze.

Kateřina Michálková

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně termínů, jenž nabízíte. Konkrétně se jedná o termín v době od 26.8.-4.9. Zajímalo by mě tedy, zda je tento termín již obsazen, či nikoli..? Pakliže by byl k dispozici, též jsem se chtěla zeptat, jestli by bylo jeho obsazení možné pouze dvěmi osobami, nebo by se jednalo o nějáký příplatek za případná neobsazená lůžka? Děkuji za odpověď. K. Michálková

B&K Tour

Dobrý den paní Michálková,
termín je stále k dispozici. Pokud budete 2, jsou 2 možnosti. Buď uhradíte 2 000 Kč za 2 neobsazená lůžka nebo doobsadíme 2.ložnici dalšími klienty a již lůžka nehradíte.

B&K Tour

Dobrý den paní Marcelo,
Stravování je zajištěno formou italské polopenze nebo plné penze, která obsahuje rozšířenou servírovanou snídani včetně teplého nápoje, oběd a večeři: jednotné menu (polévka + hlavní jídlo). Voda a pečivo je k jídlu zdarma. Děti do 3 let mají nárok na stravu zdarma. Městečko Corigliano Calabro je vzdálené cca 9 km od villaggia. Ano, do Itálie můžete vycestovat na občanský průkaz.

Marcela Fridrichova

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na stravu?Je to česká kuchyně?jak je daleko do města?je možné vycestovat na občanský průkaz? Děkuji Fridrichová M.

Marianna Kiebžaková

Dobrý den,Chtěla jsem se zeptat když jsme 3 dospělé osoby budeme ubytování samy.Děkuji Kiebžaková

B&K Tour

Dobrý den paní Kiebžaková,
pokud jste 3, je potřeba uhradit 1 neobsazené lůžko.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru