Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový odpočinek v apartmánu na Benecku pro dva

4,0 / 5 Apartmány Pacholda Benecko (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kubelková

Dobrý den,
chci se zeptat, jaký by byl doplatek za 2 děti (13 a 6 let), pokud by šlo ubytovat v jednom apartmánu. Případně, pokud bychom zakoupili rovnou 2 poukazy, zda bychom mohli být ubytováni tak, abychom měli kuchyňku s TV sdílenou pro oba pokoje. A dále by mě zajímalo, jaký je přístup do apartmánů – zda je tam max. schodiště, které je vidět na fotkách tzn. plné, neklouzavé. Chtěli bychom sebou vzít i psa (velké plemeno), který není schopen vylézt např. po lakovaném dřevěném schodišti. Konkrétně by se nám jednalo o pobyt v termínu 24.-26.6. Předem děkuji za odpověď

Apartmány Pacholda

Dobrý den,
pokud si koupíte dva poukazy, tak budete mít apartmán pouze pro sebe. Dvě místnosti, kuchynku s tv. Pokud budete mít sebou psa, nechám Vám apartmán v přízemí, bez schodiště.
Přeji hezký den. Pacholík, Benecko.

Janina Bajabulová

Dobrý den, jak by to prosím bylo, kdyby jsem jely s kamarádkou a třemi dětmi ?

2,5 a 3, 10 let ? je možno dva apartmány vedle sebe ,, ?

za to starší tedy 170 / á noc, mladší by neplatili ? děkuji

Apartmány Pacholda

Dobrý den paní Bajabulová, vzhledem k tomu, že převážná část kapacity je již plně obsazena, bylo by dobré mě tel. kontaktovat. Nevím, jak to myslíte s těmi apartmány. Mějte hezký den. Pacholík, Benecko.

Martina

Dobrý den, kolik bych hradila za děti 3 roky a 6 let ? voucher zahrnuje tedy manželkou postel bez přistýlek ? A je možné vzít i psa ? pokud ano, kolik je příplatek ?

Apartmány Pacholda

Dobrý den , za dítě 3 roky byste neplatila nic a za to 6 let 170 kč za noc. Cena zahrnuje dvě postel u sebe a další dvě na pokoji. Na webových stránkách pacholda.cz je vše popsáno. Za psa se platí 100 kč víkend. Mějte hezký den. Pacholík, Benecko.

Klára Klárová

Dobry den, rada bych k vam dorazila s manzelem s dvemi detmi – dva roky a tri a pul roku. Jak je to s platbou a pristylkami/pos­tylkami za deti? Dekuji. Klara

Apartmány Pacholda

Dobrý večer, postýlky pro děti v apartmánu nejsou. To dvouleté by bylo zdarma a to starší by platilo 170 kč za noc. S pozdravem Pacholík, Benecko.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru