Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sety vynikajících aromatizovaných káv z Kolumbie – zrnkové i mleté

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Nikola Machová

Dobrý den, když si objednám více druhů – poštovné se nějak spáruje? nebo jak to funguje při objednání více variant

Kopi Luwak

Dobrý den paní Machová, i při objednání více variant budete samozřejmě platit pouze jedno poštovné.
S pozdravem Jakub Fiala

Jana Kokšteinová-Karčáková

Dobrý den.Dnes mi došel nádherně voňavý balíček Vašich výborných káv.Nevěděla jsem,kterou dřív a musím říct,že už ta první byla naprosto výborná.Určitě nezůstanu u jedné objednávky.Děkuji za rychlé vyřízení a za namletí zbytku,který jsem špatně zadala v objednávce.Moc mně mrzí,že nemám váš obchůdek poblíž,určitě bych se chodila pravidelně kochat nádhernými vůněmi. Děkuji za skvělý obchůdek ;)

PETR SVĚTLÍK

Dobrý den, práve tet jsem přes Slevomat objednala i zaplatila kávu, ale zapoměla jsem zvolit možnost mletá. Bylo by možné poslat mleté kávy, když vám pošlu adresu na kterou jsem to objednávala? Předem vám děkuji. Eva Světliková,Bez­ručova 2 Turnov

Kopi Luwak

Dobry den pani Svetlikova, dekujeme za objednavku. Kavy Vam nameleme. S pozdravem Jakub Fiala

Hanka

dobrý večer, je možné zakoupit a nechat si kávu poslat až v srpnu? Budeme na dovolené..

Kopi Luwak

Dobrý den Hanko,
je nám líto ale systém je nastavený tak, že hlídá včasnost odeslání zásilek a proto musíme zásilku doručit do 7-mi dnů od objednávky. Objednáte-li dnes měla by být káva doručena k Vám ve čtvrtek, v případě osobního odběru je možné po domluvě vyzvednout i dnes :). Každopádně aroma kávy jsou dostupné stále na našem e-shopu www.kopiluwak.eu. Samozřejmě za méně výhodnou cenu :( . Na slevomatu budeme určitě nabízet kávy i v budoucnu. S pozdravem Jakub Fiala

Barbora

Dobrý den,
pokud si vyberu osobní odběr, je možné si namletí vybrat až přímo na provozovně? Děkuji

Kopi Luwak

Dobrý den Barboro, teoreticky ano, ale přednostně jsou na prodejně odbavováni zákazníci tzv. z ulice a proto se Vám může stát, že budete muset čekat. Nezřídka se stává, že čekací doba je i více než 10 min.. S pozdravem Jakub Fiala

Jana Kokšteinová.

Dobrý den,objednala jsem několik druhů káv a už se na ně moc těším.Jen jsem odklikla objednávku a pak jsem si všimla,že je jeden set objednán v zrnkové formě.Je možné objednání změnit na jemně mletou?
Děkuji :)

Kopi Luwak

Dobrý den paní Kokšteinová, ano objednávku změníme. S pozdravem Jakub Fiala

Erika

V minulé akci na slevomatu jsem vaši nabídky využila a byla jsem velmi spokojená. Určitě využiji znovu. Váš obchůdek mám moc ráda a také ho velmi ráda navštěvuji.

Kopi Luwak

Dobrý den paní Eriko, Vaše spokojenost nás úpřímně těší. Děkujeme a přejeme příjemné léto s vůní kávy :)
S pozdravem Jakub Fiala

Veškrnová Monika

Dobry den jak je myšleno mleti jemne a střední? Máme doma caffisimo a občas se nam stane ze některé druhy kav nelze udělat.

Kopi Luwak

Dobry den pani Veškrnová, Caffisimo používá kapsle, pokud se nemýlím. V případě kapslí s mletím nic nenaděláte. Různá mletí nabízíme pro různý způsob přípravy kávy. Např. střední mletí se hodí pro filtrované kávy neboli Pour-over přípravu. Jemné mletí se zase používá např. v moka konvičkách případně tzv. hobby pákových espressech. Pokud Vám káva neproteče pak je zřejmě problém v příliš jemném mletí kávy nebo velká dávka kávy. U kapslí je to však zvláštní. Tam bych hledal problém v přístroji.
S pozdravem Jakub Fiala

Robert Blanda

150 g za 150 Kč? je to ještě vůbec slevomat?

Kopi Luwak

Dobrý den pane Blanda, Netušíme kde jste našel cenu 150 Kč za 150 g ? Pokud si vyberete balíček kde jsou 3 kávy ..tedy 150g, pak platíte 119 Kč + dopravné. V každém případě nenabízíme nikde v akci 150 g ale 3×50 g ..to je podstatný rozdíl. Jedná se o 3 druhy různě aromatizované kávy, 3 sáčky, 3 samolepky na balení a v neposlední řadě práce na balení 3 sáčků. Máte pravdu, že pokud bychom nasypali všechny 3 druhy aroma-káv do jednoho balení pak bychom mohli nabídnout lepší cenu. Ale obáváme se, že by jste si jen těžko vychutnal jednotlivé rozdíly mezi aromaty. Stejně tak bychom se mohli podivovat proč v supermarketu po nás chtějí za 1kg hrubé mouky, 1 kg hladké mouky a 1kg polohrubé mouky víc než např. za 3 kg balení hladké mouky.
Dopravné nabízíme od 0,00 Kč a mimo tohoto jsou ostatní ceny dopravného z naší strany dotované.
Tedy zpět k Vašemu dotazu. ANO tuto nízkou cenu naleznete POUZE na Slevomatu..nikde jinde :)

S pozdravem Jakub Fiala

Hanka

jaké je datum spotřeby??

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

datum spotřeba je 07/2017. Jakmile se jedná o kávu, myslím, že takhle dlouho ani doma nevydrží, abyste ji nevypili :-)

Hezký den. Míša

Jan

Dobrý den,

píšete aromatizovaná káva – mohu ji bez problému použít v automatickém espresovači, kde se káva rovnou mele? Vím, že ty ochucené by se neměly kvůli mlýnku, nebo to platí i pro tuto aromatizovanou?

Moc děkuji za odpověď.

Kopi Luwak

Dobrý den, kávu lze použít stejně jako jakoukoliv jinou, tedy i do automatického espresovače. Samozřejmě je třeba počítat s tím, že aroma v mlýnku bude cítit i během mletí několika následných nearomatizovaných porcí kávy. Případně je třeba mlýnek vyčistit. S pozdravem Jakub

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru