Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dětský herecký tábor se slavnými osobnostmi – film i dabing na zkoušku

4,7 / 5 Umělecká agentura Ambrozia Hradec Králové  (mapa) 73 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Eva Slerkova

Dobrý den, věk dítěte musí být nad 8 let? Dcerce bude 8 v lednu :-(. Dekuji za odpověď

Umělecká agentura Ambrozia

Dobrý den,
podobný dotaz jsem teď řešil o trochu níže. Věk je jen číslo, nikoli dogma… Chceme tam mít samostatné, akční, nestýskavé děti… Abychom mohli i tyhle mrňouse něco naučit, aby se tam pracovalo na projektech a ne abychom zdržovali celou skupinu řešením např. stýskání po domově atd. Každé dítě je jiné. Pokud to Vaše je pohodový extrovert, tak se přihlašte ;)

Lenka

Dobrý den,dcera s handicapem. Chůze o fr . holích.
Je možnost pobyt absolvovat??

Ambrozia

Dobrý den,
program je dost fyzicky náročný, ale věřím, že by to mohla zvládnout. Záleží hodně, jaký obor si zvolí – např. tanec nebo muzikál by asi nešel… Ale herectví, film či moderace asi ano.

Andrea Horáčková

Dobry den, mate jeste volné místo na Brněnské termíny? Dekuji za odpověď .

Ambrozia

Dobrý den,
místa tam ještě jsou. Ale v rámci našeho kurzu si děti volí i specializaci, čemu se chtějí nejvíce věnovat. Podívejte se proto do naší el. přihlášky, do jakých tříd ještě děti přijímáme. U každého turnusu Vám to umožní se přihlásit pouze na obory, která jsou na daném turnuse k dispozici.
 http://www.letniambroziada.kvalitne.cz/prihlaska.html

Romana Šikýřová

Dobrý den, mám dotaz ohledně turnusu Praha od 24.07.-30.07. obor filmové herectví (práce s technikou) zda máte volné místo?

Ambrozia

Dobrý den,
zda místo je či není volné si můžete snadno ověřit v naší el. přihlášce. U každého turnusu Vám to umožní se přihlásit pouze na obory, která jsou na daném turnuse k dispozici.
 http://www.letniambroziada.kvalitne.cz/prihlaska.html

Lenka Vrábelová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volné místo v Jihlavě na termín 14.8.-20.8.
Děkuji Vrábelová

Ambrozia

Vážená paní Vrábelová,
na Jihlavském turnusu ještě můžeme přijmout pár zájemců do tříd herectví, muzikálu nebo tance. Přehled, jaké obory jsou ještě otevřené na jednotlivých turnusech získáte zde: http://www.letniambroziada.kvalitne.cz/prihlaska.html

Lucie Sikorová

A ještě se chci zeptat, o jakou vybranou skupinu se jedná, když přihlásím syna na tábor v Olomouci? Děkuji

Ambrozia

Na Olomouckém turnusu nyní nabízíme se slevou místa v moderátorské třídě. V případě dalších dotazů, klidně zavolejte a můžeme vše probrat (606 452 912)

Lucie Sikorová

Dobrý den, mohu se zeptat, jaký je rozdíl mezi táborem zde za 3.390 Kč a mezi táborem na oficiálních stránkách za 3.590 Kč? Děkuji za vysvětlení

Ambrozia

Vážená paní Sikorová,
stránky www.ambroziada.cz jsou stránky pro naše stálé klienty, kteří navštěvují např. celoroční kurzy nebo navazují na práci s lektory z minulých týdenních kurzů. Jejich náplň je tedy odlišná.
Webové stránky www.letniambroziada.kvalitne.cz jsou stránky pro nové zájemce, kterým je nabízen vstupní o trochu komplexnější kurz… na který pak lze v případě zájmu také navazovat. O veškerých možnostech Vás budeme informovat na první akci, budete – li mít zájem se kurzu účastnit.

Ivana Jirásková

Co se stane, pokud nebude dostatek účastníků pro kurz v Plzni?

Ambrozia

Vážená paní Jirásková,
V Plzni je již nyní přes 100 účastníků. Prezentace na Slevomatu nemá za cíl kurz naplnit, ale pouze doplnit několik málo volných míst ve vybraných skupinách :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru