Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitek v německém Legolandu nejen pro děti

CK2 Německo (mapa) 342 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Leny

Kdy bude konečně něco z Brna???

CK2

Dobrý den, je nám velice líto, ale v nejbližší době neplánujeme pro tento zájezd (Legoland) odjezd z Brna. Děkuji Vám, za cestovní kancelář CK2 Marek Jurička

Petra

Dobry den kde je v Plzni nastupni misto. A mate volno ještě 28.9 česky den pro 5 osob dekuji Petra

CK2

Dobrý den, nástupní místo v Plzni je na zastávce – Ústřední hřbitov II., Rokycanská a volná místa ještě máme. Děkuji Vám, za cestovní kancelář CK2 Marek Jurička

Vojtěch Drexler

Dnes ráno jsme se vrátili z Legolandu,byl to zájezd s přespánín,což je výrazně lepší,za celý den toho budete mít plné zuby.Jinak ale supr zábava,možnost zakoupit přednostní vstup na atrakce za 20 E na osobu.Na atrakce se jinak stojí různě dlouhé fronty,ale postupuje se docela rychle.Hezký den,Vojta.

Lucie

Dobrý večer,zvažuji koupi zájezdu pro mě a syna.Jsme z Moravy a pojedeme do Prahy autobusem.tak bych se chtěla zeptat kde je v Praze nástup a zhruba v jaký čas?

CK2

Dobrý den, v Praze je nástupní místo u hotelu Diplomat – Praha 6. Přesný čas odjezdu Vám bohužel prozatím nemůžeme upřesnit. Odjezd standartně bývá v brzkých ranních hodinách. Děkuji Vám, za cestovní kancelář CK2 Marek Jurička

Jana

Dobry vecer mela bych zajem o jednodeni zajezd do legolandu v terminu 24. 7 tykalo by se to pro dve osoby tak se chci zeptat jestli mate jeste volne mista a take mam dotaz jelikiz jsem nikdy jeste prez slevomat nic neobjednavala tak jake jsou podminky a co proto mam vse udelat dekuji predem za odpoved

CK2

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem spolupracovat s naší cestovní kanceláří CK2. V tuto chvíli ještě volné termíny máme. Po zakoupení zájezdu je nutné se přihlásit přes naše webové stránky ck2.cz. Všechny potřebné informace obdržíte po zakoupení slevového kuponu. Děkuji Vám, za cestovní kancelář CK2 Marek Jurička

Lucie

Dobrý den, máte ještě volný termín 28.9. potřebuji 7 míst. Děkuji Lucie

CK2

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem spolupracovat s naší cestovní kanceláří CK2. V tuto chvíli ještě volné termíny máme.
Děkuji Vám, za cestovní kancelář CK2 Marek Jurička

Daniel

Dobrý den, je možné zakoupit zájezd na fakturu? Rád bych využil příspěvky zaměstnavatele. Pokud ano a zaměstnavatel přislíbí zaplacení, co je potřeba za potvrzení, abych dostal voucher a mohl se zaregistrovat, vzhledem k délce splatností faktur atd… Děkuji

CK2

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem. Tento specifický požadavek je nutné řešit telefonicky 224 313 161 nebo emailem na recepce@ck2.cz, kde získáte podrobnější informace.
Děkuji Vám, Marek Jurička, cestovní kancelář CK2

Lenka

Dobrý večer,

chtěla jsem se zeptat, jestli je možné si připlatit za lístek u kterého bychom nemuseli čekat fronty.

Předem děkuji za odpověď, Lenka :-)

CK2

Dobrý den,

naše cestovní kancelář bohužel nenabízí možnost, zakoupit si tento lístek. Pokud byste o něj však měl zájem, je možné si lístek zakoupit přímo v Legolandu na pokladnách. Tam najdete i bližší informace.

Děkuji Vám, Kateřina Svobodová, cestovní kancelář CK2

Petra

Dobrý den,
chtėla bych se Vás zeptat, jestli se cestuje s autobusem s wc. Jelikož bych chtěla vzít děti ve věku 4 a 8 let a nedokáži si představit zastávky do cíle.
Děkuji, Petra

CK2

Dobrý den,

standardně při zájezdu do Legolandu využíváme autobusy, které mají k dispozici wc. Cestou do Legolandu se obvykle dělají dvě přestávky, při kterých je také možno si odskočit.
Děkuji Vám, Kateřina Svobodová, cestovní kancelář CK2

Jana

Dobry den, pokud zakoupim dnes voucher do kdy si muzu nejdele zarezervovat termin kdy chci jet.
Dekuji za bezkou odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

rezervace termínu je nutná do 24 hodin od obdržení vašeho voucheru – je nutné vyplnit tento formulář: http://www.ck2.cz/pro-verejnost/zajezdy-pro-rodice-a-deti/zabavni-parky/legoland---nemecko/468.php.

Hezký den. Míša

nikola perna

Dobry den chci koupit v terminu 20.8. Je to sobota. Takže v legolandu budu v neděli ?? Nebo se jede brzo rano v sobotu a v nedeli rano budu doma?

Slevomat.cz

Dobrý den, Niky,

pokud si zakoupíte voucher na 20.8. tedy na sobotu, tak budete v Legolandu v sobotu :-) Budete vstávat za tmy a ráno dorazíte a celý den si můžete užívat, večer je zase odjezd domů a v autobuse můžete dohnat spánkový deficit :-)

Přeji vám krásný den. Míša

marcela

Dobrý den prosím o přibližný čas odjezdu z Prahy
jsme z Moravy a do Prahy by jsme přijeli vlakem
chci si prověřit zda-li je to reálné Děkuji marcela

CK2

Dobrý den,

bohužel zatím čas odjezdu neznáme, můžete však počítat s odjezdem v ranních hodinách (02:00 – 04:00). Tento čas je pouze orientační a může se změnit.

Děkuji Vám a přeji hezký den. Kateřina Svobodová, cestovní kancelář CK2

Michaela Zaplatílková

Dobrý den,
na žádnou atrakci není výškové nebo věkové omezení? Syn má cca 120cm a 6,5 roků. V Itálii se nám stalo, že na půlku atrakcí nesměl. Děkuji.

CK2

Dobrý den,

některé atrakce mají věkové/výškové omezení. Bohužel Vám však nemohu vyjmenovat všechny atrakce, kterých se omezení týká. Mohu Vám doporučit, abyste se podívala na oficiální webové stránky Legolandu. Zde určitě najdete potřebné informace.

Děkuji Vám. Kateřina Svobodová, cestovní kancelář CK2

Lukáš

Dobrý den, chceme koupit voucher s návštěvou 20.8. V poznámce stojí "omezení: Uplatněte voucher do 15. 7. 2016. " co to prosím znamená?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Lukáši,

to znamená, že do tohoto data je nutné vyplnit formulář zde: http://www.ck2.cz/pro-verejnost/zajezdy-pro-rodice-a-deti/zabavni-parky/legoland---nemecko/468.php. Veškeré instrukce naleznete také poté na vašem voucheru.

Hezký večer. Míša

Petra

Dobrý den,nešel by nástup z Brna za příplatek?

CK2

Dobrý den,

bohužel odjezd z Brna není možný. Na výběr máme nástupní místa Praha, Plzeň, Beroun a u některých termínů Hradec Králové a Poděbrady.

Děkuji Vám za pochopení a přeji hezký den, Katka Svobodová, cestovní kancelář CK2

Jana

Dobrý den měla bych zájem o tento jedno denní zájezd pro dvě osoby.V termínu 31.7 s nástupem v Hradci Králové.Můžete mě prosím vydělit jestli máte ještě volné místa a v kolik hodin je odjezd z Hradce Králové.Předem děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den,

děkujeme za zájem cestovat s naší cestovní kanceláří. Volná místa v termínu 31. 7. 2016 do Legolandu ještě máme, proto se neváhejte přihlásit. Přesný čas odjezdu zatím neznáme, určitě ale bude v noci (brzy ráno).

Děkuji Vám a přeji hezký den. Kateřina Svobodová, cestovní kancelář CK2

Klára

Dobrý den, prosím o napsání časové plánu odjezdu popř. místa a časový návrat, děkuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Klárko,

nyní je plán pouze orientační. Konkrétní časy vám budou před odjezdem zaslány přímo od CK, až se bude vědět konkrétněji.

Hezký večer. Míša

Velebová

Dobrý den, vstupné do parku a na atrakce je v ceně? Děkuji K.V.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Velebová,

ano v ceně je celodenní vstupné s neomezeným vstupem na všechny atrakce. O zábavu na celý den budete mít tedy postaráno :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru