Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Blahodárná řasa Chlorella Japan – zdroj vitamínů a živin

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marta Rachůnková

Dobrý den,
kolik tablet obsahuje větší balení, které nabízíte?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto,

větší balení obsahuje cca 1250 tablet.

Hezký den. Míša

Karel

Prosim vas mam to pit2× denne. A po kazdy po kolika tbl?
Prijde mi 6–10tbl je hodne .

A jak se pozna ze to mate z japonska?dekuji

Mgr. František Knop

Dobrý den,
na Váš druhý dotaz jsem odpověděl v předchozím příspěvku, takže tedy k dávkování. Toto je určeno pro dospělého jedince a skutečně je to optimální dávka. 5 tablet je 1g, absyste dostali do těla dostatek účinných látek z chlorelly, je třeba sníst ideálně předepsané množství. Prodáváme ještě chlorellu z Číny, kde je dávkoávní o polovinu vyšší. Záleží na lokalitě původu a „síle“ daného produktu. Tato řasa je velmi kvalitní a stačí tedy jen 2× 6–10.
V případě dalších dotazů jsem Vám k dispozici.

Market

dobry den,,kamaradka pouziva take toto ale pry se to cuca nez polyka co je tedy lepsi? a kupovala teda drazsi tohle je nejake az moc levne,jaka je zaruka ze to pochazi z japonska a obsahuje to to co pisete? dekuji

Mgr. František Knop

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Ohledně toho, jak užívat, panují diskuze. Doporučení jedněch je takové, aby se řasa kousala a tím se rovnou dezinfikovala ústní dutina, a poté šla řasa trávicím traktem, kde vykoná hlavní část své práce.
Druzí doporučují pouze polykat a nezapíjet teplou tekutinou. Faktem je, že řasa Vám nemusí úplně chutnat, takže je v podstatě na Vás, jestli ji jenom spolknete, nebo budete kousat.
Ohledně ceny se mohu vyjádřit pouze tak, že na trhu existují stovky prodejců a každý má svoji nastavenou cenu. Stejný produkt tak můžete koupit třeba o 300% dražš jenom proto, že si někdo buduje značku, pod kterou zboží prodává. My jsme se rozhodli jít cestou kvalitního zboží za velmi dobré ceny. A na Slevomatu za ještě lepší ceny.
Původ řasy je Japonsko, jinak bychom si nemohli dovolit řasu za japonskou pokládat a takto prodávat. Náš dodavatel z ČR dělá analýzy, takže i složení je v pořádku a určené laboratoří zde v ČR.
Krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru