Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Kurzy vaření ve Food Atelieru: ryby a dary moře, moderní bezmasá kuchyně i dezert

4,8 / 5 Food Atelier Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz (mapa) 8 zbývá

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Food Atelier

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Anonym
Obdržíte certifikát od šéfkuchaře Davida Valíčka
Kurzy ve večerním čase 17.00–22.00
Unikátní budova oceněná anketou Stavba roku
Varianty (2)

Termín

23. 10. 2019 17:00

V ceně

Pro 1 osobu

Kurz vaření ve Food Atelieru na téma Ryby a dary moře pro 1 osobu

  • Naučíte se:
    • Vykosťovat ryby
    • Připravit lososa à la Yanick s kedlubnovou šťávou
    • Udělat salát z tygřích krevet, guacamole a marie rose dip
    • Uvařit rybí polévku bouillabaisse z Francie 
    • Petrželové pyré, dýňové pyré, mangold
    • Upéct čokoládový mousse s malinovým dipem
  • Termín kurzu: 23.10. 2019 
  • Délka kurzu: 5 hodin (17.00–22.00)
  • Certifikát od šéfkuchaře Davida Valíčka
  • Suroviny
  • Zapůjčení vybavení na vaření

Všechny výsledné pokrmy i sníte. Včetně párování nápojů. 

  • Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervované místo na vybraném termínu kurzu.
  • Svoji účast ale potvrďte na mailu info@foodatelier.cz nejpozději den před termínem kurzu zasláním kódu voucheru a kontaktu na vás. 

Voucher není možné stornovat ani refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 600 Kč 2 449 Kč
3 600 Kč 2 449 Kč
Ukončeno

Termín

6. 11. 2019 17:00

V ceně

Pro 1 osobu

Kurz vaření ve Food Atelieru na téma Moderní bezmasá kuchyně pro 1 osobu

  • Naučíte se:
    • Udělat falafel s rukolovým špenátem a granátovým jablkem
    • Uvařit polévku z pečených rajčat a paprik s bazalkou
    • Připravit nudle z cukety s avokádovým pestem
    • Dhal ze zelené čočky s máslovou dýní a černou rýží
    • Upéct limetkový koláč
  • Termín kurzu: 6.11. 2019 
  • Délka kurzu: 5 hodin (17.00–22.00)
  • Certifikát od šéfkuchaře Davida Valíčka
  • Suroviny
  • Zapůjčení vybavení na vaření

Všechny výsledné pokrmy i sníte. Včetně párování nápojů. 

  • Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervované místo na vybraném termínu kurzu.
  • Svoji účast ale potvrďte na mailu info@foodatelier.cz nejpozději den před termínem kurzu zasláním kódu voucheru a kontaktu na vás. 

Voucher není možné stornovat ani refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 600 Kč 2 449 Kč
3 600 Kč 2 449 Kč
Ukončeno
Obdržíte certifikát od šéfkuchaře Davida Valíčka
Kurzy ve večerním čase 17.00–22.00
Unikátní budova oceněná anketou Stavba roku

Věděli jste, že i kuchaři mají své ateliéry? Na rozdíl od těch malířských však nevoní terpentýnem, ale skvělým jídlem.

V uvolněné atmosféře Food Atelieru vás v 5hodinovém kurzu šéfkuchař David Valíček naučí vše potřebné. V Davidově gastronomii se snoubí tradiční česká kuchyně s moderní gastronomií i asijskými vůněmi. Na výběr máte 2 kurzy, kde se naučíte připravovat ryby a dary moře či vařit moderně a pestře bez masa. 

Co se v kurzu naučíte

V malé skupince maximálně osmi osob začnete prohlídkou rozsáhlých prostor Compress Hall a servisem v podobě kávy, čaje, vytříbeného vína nebo kvalitní whiskey. Prohlídku zakončíte v prostoru samotné kuchyně, kde na vás již budou čekat veškeré suroviny.

Krok po kroku si projdete připravované menu a detailně se seznámíte s jednotlivými ingrediencemi. Pak vás čeká jen stručné poučení o bezpečnosti práce a můžete začít. Menu má několik chodů a každý z nich budete bezprostředně po uvaření společně degustovat

Po finální ochutnávce bude prostor pro dodatečné prozkoumání všech receptů na tabuli a společné focení. Sladkou tečkou na závěr bude soutěž v prezentaci jídla a jeho následné nafocení. Budete odcházet naplněni nejen jídlem, ale i dojmy z výjimečného zážitku v krásném prostředí ve společnosti zapálených šéfkuchařů. 

Čerpejte zkušenosti u profesionála

Inspiraci a kreativní vhled získal šéfkuchař Food Atelieru při práci ve světoznámých restauracích po celém světě, například v hotelu Burj al Arab v Dubaji, v restauraci Fig and Oliv na Manhattanu, v KPMG u Michellinského kuchaře Stacey Harrise nebo v londýnské Berners Tavern u šéfkuchaře Jasona Athertona.

Food Atelier je zhmotněním snu Davida Valíčka: vařit pro malý počet hostů, plně se jim věnovat a podělit se o chutě, které poznal na cestách. Zároveň doufá, že se v Compress Hall spojí špičkoví kuchaři severní Moravy a Slezska a budou dále inspirovat další kuchaře – nejen ty mladé – pro vášeň ke gastronomii.

Kurz v prostorách s unikátní atmosférou

Compress Hall je nejstarší zachovanou budovou národní kulturní památky Dolu Hlubina (součást Dolních Vítkovic). Pochází z 50. let 20. století a po ukončení průmyslového využití přešla stavba několika úpravami. Spolu s okolními budovami se Compress Hall umístila na přední příčce ankety Stavba roku 2015.