Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rozšiřte své kulinářské obzory na kurzu výroby sýrů Tempeh

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Reiss

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Tempeh sýr je pro nás doslova dar tisíciletí!

Tempeh pochází z Indonésie, kde patří ke každodenní potravě. Je vysoce ceněn zejména pro svoji dobrou chuť, všestranné použití a vysoký obsah bílkovin. Může být cizrnový, fazolový či rýžový sýr.

Ota a Petra Reissovi jako je­diní v Evropě poskytují ucelenou výuku minimálně 20 druhů sýrů tempeh. Součástí kurzu je i nabídka starterů a pomůcek pro jeho rychlou přípravu. Nemusíte cestovat do Japonska či Indonésie, stačí navštívit blízkou Plzeň.

Co se během kurzu naučíte a dozvíte?

  • Opravy nedostatků v tradičních receptech.
  • Rychlou přípravu díky nejmodernější technice.
  • Variabilitu živin tradičních rostlinných sýrů.
  • Ochutnávky tempehu –  sojového, hrachového, fazolového, rýžového nebo různých tempehových placiček, kuliček, kávy či různých směsí.
  • Výrobu za minimální cenu a maximální kvalitu (výroba se blíží ceně luštěniny)
  • Možnost odvézt si z kurzu kompletní příslušenství pro rychlou přípravu
Nahoru