Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rozšiřte své kulinářské obzory na kurzu výroby sýrů Tempeh

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Reiss

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz začíná 11. 6. 2016 v 9.00 a končí v 15.30 hod

  • Součástí kurzu jsou mini skripta
  • Naučíte se, jak připravit Tempeh
  • Ochutnávky z výroby tradičních potravin
  • Oběd
  • Zajištění poradny pro první úspěšné domácí pokusy 

Můžete využít do 11. 6. 2016

Jak uplatnit

Rezervace na tel. čísle 608 361 678 nebo e‑mailu reiss@tiscali.cz

Storno podmínky

Voucher nelze stornovat ani refundovat.

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Cestování a Volný čas FKSP
Edenred   převést body
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Benefity.cz   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Up   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 250 Kč −44 % 699 Kč
1 250 Kč −44 % 699 Kč

Tempeh sýr je pro nás doslova dar tisíciletí!

Tempeh pochází z Indonésie, kde patří ke každodenní potravě. Je vysoce ceněn zejména pro svoji dobrou chuť, všestranné použití a vysoký obsah bílkovin. Může být cizrnový, fazolový či rýžový sýr.

Ota a Petra Reissovi jako je­diní v Evropě poskytují ucelenou výuku minimálně 20 druhů sýrů tempeh. Součástí kurzu je i nabídka starterů a pomůcek pro jeho rychlou přípravu. Nemusíte cestovat do Japonska či Indonésie, stačí navštívit blízkou Plzeň.

Co se během kurzu naučíte a dozvíte?

  • Opravy nedostatků v tradičních receptech.
  • Rychlou přípravu díky nejmodernější technice.
  • Variabilitu živin tradičních rostlinných sýrů.
  • Ochutnávky tempehu –  sojového, hrachového, fazolového, rýžového nebo různých tempehových placiček, kuliček, kávy či různých směsí.
  • Výrobu za minimální cenu a maximální kvalitu (výroba se blíží ceně luštěniny)
  • Možnost odvézt si z kurzu kompletní příslušenství pro rychlou přípravu
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita