Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4hodinový kurz vaření ve známé škole Presto – naučte se kouzlit za plotnou

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • 4hodinový kurz Italské kuchyně pro 1 osobu
  • Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů.
  • dle instrukcí profesionálního kuchaře se naučíte připravovat domácí těstoviny, omáčky, gnocchi,  krevety, mušle, fiorentinské steaky, carpacio, fokaccia atd. 

Omezení

Maximální počet účastníků na jednom kurzu je 8.
  • Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
  • Do přihlášky uveďte jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání, do zprávy zadejte kód zakoupeného voucheru. 

Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 800 Kč −36 % 1 790 Kč
2 800 Kč −36 % 1 790 Kč
2 800 Kč −36 % 1 790 Kč
2 800 Kč −36 % 1 790 Kč

Staňte se alespoň na chvíli profesionálem ve  škole vaření Presto. Vyberte si ze dvou nejoblíbenějších kurzů, které jsou určeny, jak úplným začátečníkům, tak i těm, kteří si chtějí jen prohloubit své znalosti. Vyberte si jeden ze dvou nejžádanějších kurzů.

Italská kuchyně

Naučíte se jedné z nejvyhlášenejších evropských kuchyní, která je známá svou rozmanitostí, snadnou přípravou a prosluněnou atmosférou. Domácí těstoviny, lahodné a přitom tak snadné omáčky, gnocchi, krevety, mušle, fiorentinské steaky, carpacio, fokaccia, to vše a ještě víc.

Maso a steaky 

Naučíte se připravovat steaky, jako Rib Eye, Top Blade, Rump steak, Sirloin. Pod profesionálním dohledem si sami vyzkoušíte moderní úpravu burgerů, variací hovězích tatarských bifteků, Hovězího roastbeefu , jehněčích kotlet a spoustu prvků moderní gastronomie. Ale hlavně si buďte jistí, že po tomto kurzu, budete steaky opravdu umět.

Presto kurzy vaření vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Nyní kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita