
Termín
Platnost do 31. 3. 2016.
V ceně
- 4hodinový kurz Italské kuchyně pro 1 osobu
- Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů.
- dle instrukcí profesionálního kuchaře se naučíte připravovat domácí těstoviny, omáčky, gnocchi, krevety, mušle, fiorentinské steaky, carpacio, fokaccia atd.
Omezení
- Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
- Do přihlášky uveďte jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání, do zprávy zadejte kód zakoupeného voucheru.
Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2016.
V ceně
- 4hodinový kurz Maso a steaky pro 1 osobu
- Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů.
- dle instrukcí profesionálního kuchaře se naučíte připravovat steaky, jako Rib Eye, Top Blade, Rump steak, Sirloin, vyzkoušíte si moderní úpravu burgerů, variací hovězích tatarských bifteků, hovězího roastbeefu , jehněčích kotlet a spoustu prvků moderní gastronomie
Omezení
- Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
- Do přihlášky uveďte jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání, do zprávy zadejte kód zakoupeného voucheru.
Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Staňte se alespoň na chvíli profesionálem ve škole vaření Presto. Vyberte si ze dvou nejoblíbenějších kurzů, které jsou určeny, jak úplným začátečníkům, tak i těm, kteří si chtějí jen prohloubit své znalosti. Vyberte si jeden ze dvou nejžádanějších kurzů.
Naučíte se jedné z nejvyhlášenejších evropských kuchyní, která je známá svou rozmanitostí, snadnou přípravou a prosluněnou atmosférou. Domácí těstoviny, lahodné a přitom tak snadné omáčky, gnocchi, krevety, mušle, fiorentinské steaky, carpacio, fokaccia, to vše a ještě víc.
Naučíte se připravovat steaky, jako Rib Eye, Top Blade, Rump steak, Sirloin. Pod profesionálním dohledem si sami vyzkoušíte moderní úpravu burgerů, variací hovězích tatarských bifteků, Hovězího roastbeefu , jehněčích kotlet a spoustu prvků moderní gastronomie. Ale hlavně si buďte jistí, že po tomto kurzu, budete steaky opravdu umět.
Presto kurzy vaření vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Nyní kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy.