
Termín
Platnost do 6. 2. 2015.
Jak uplatnit
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. S vytištěným voucherem přijďte na kurz v uvedeném termínu.
- Storno: Při nedostavení se na kurz je voucher brán jako uplatněný.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 6. 2. 2015.
Jak uplatnit
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. S vytištěným voucherem přijďte na kurz v uvedeném termínu.
- Storno: Při nedostavení se na kurz je voucher brán jako uplatněný.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 6. 2. 2015.
Jak uplatnit
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. S vytištěným voucherem přijďte na kurz v uvedeném termínu.
- Storno: Při nedostavení se na kurz je voucher brán jako uplatněný.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 6. 2. 2015.
Jak uplatnit
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. S vytištěným voucherem přijďte na kurz v uvedeném termínu.
- Storno: Při nedostavení se na kurz je voucher brán jako uplatněný.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Řiďte se gurmánským heslem „co na talíři, to na jazyku“ a užijte si báječné Ukázkové kurzy vaření, při kterých všechny lahůdky také sami sníte.
Přijďte na vybranou lekci do studia Bodinger, kterou vás provede známý šéfkuchař Honza Řepa. V ceně máte vstup na kurz, konzumaci tříchodového menu, kávu, čaj a vodu.
Učit se budete u zkušeného mistra. Šéfkuchař Honza Řepa sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel's. Honzu můžete pravidelně vidět na ČT 1 v rámci pořadu Vše o vaření s Bárou Vyskočilovou.
Italské menu I. – 5. 2. 2015 v 10.30 h
Co ochutnáte?
- Rendlík plný italských fazolí s opraženou pancettou s pikantní rajčatovou omáčkou s koriandrovými lístky
- Steak z telecího karé připraveného ve vakuu nízkoteplotní metodou s polentovo parmazánovou kaší s lanýžovým máslem a hříbkovým ragú
- Panna cotta s ostružinovým couly

|
Itálie I. – 5. 2. 2015 ve 14.30 h
Co ochutnáte?
- Čočkový krém ze světoznámé italské čočky z Norcie podávaný s cizrnou a kapičkami domácího chilli oleje
- Ručně dělané lasagne s masovým ragú bolognese s bazalkovým sugem
- Semolínová palačinka s čokoládovým mousse s praženými mandlemi a jahodovou omáčkou

|
Steaková masa – 5. 2. 2015 v 18.30 h
Co ochutnáte?
- Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem s kapičkou panenského olivového oleje
- Pomalu pečený anglický roastbeef z uruguayské zrající roštěné s domácí tatarskou omáčkou a domácími hranolky
- Čokoládovo – madlový páj (pie)

|
Steaková masa II. – 6. 2. 2015 v 10:30 h
Co ochutnáte?
- Pečená cibule plněná marinovanou fetou, křupavými nudličkami tyrolské šunky a podávaná s fazolovou omáčkou
- Hovězí svíčková Wellington podávaná s bernskou máčkou a domácími pomes duches
- Božské čokoládové kostky z belgické čokolády s višňovou omáčkou

|
Itálie II. – 6. 2. 2015 v 14.30 h
Co ochutnáte?
- Čočkový salát ze světoznámé čočky z oblasti Castelluccio podávaný se cherry rajčátky, chipsem ze zrající šunky a domácím ovocným balsamicem
- S pomocí strojku dělané pappardelle s hříbky, šalotkou a rozmarýnem podávané s dorůžova upečenou vepřovou panenkou
- Tiramisu vyrobené pomocí palmového cukru a nejjemnějšího mascarpone

|
Steaky – 6. 2. 2015 v 18.30 h
Co ochutnáte?
- Kachní paštika s portským vínem
- Hovězí steak z květové špičky s cibulovou marmeládou a gratinovanými brambory s kokosovým mlékem
- Nepečený chessecake s mátovo-malinovou omáčkou

|