Rezervace: Nutná alespoň den předem na 725 995 246.
Storno: Změna rezervace je možná minimálně 1 den předem, jinak voucher propadá.
Omezení: Voucher se vztahuje na pokrmy, nelze uplatnit na nápoje.
Jídlo s sebou: nelze. Je určeno pro konzumaci v restauraci.
Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
Platební karty: ano
Ostatní: V areálu tržnice je možné využít hlídané parkoviště – první hodina zdarma a následně 40 Kč za každou hodinu. Po 20:00 jednorázová platba 60 Kč až do rána.
Jste mezi rybami jako ryba ve vodě? Rádi sklízíte mořské plody? Tady jich mají moře, vydejte se do restaurace Maare.
S voucherem získáte neomezenou konzumaci čerstvých ryb a plodů moře pro dva. Navštivte ráj milovníků ryb a mořských plodů v pražské tržnici, zkuste restauraci Maare.
Pochutnejte si na tom nejlepším, co nabízí jadranská kuchyně!
Čekají vás vynikající pražmy, rizoto, saláty i seafood speciality jako krevety, kalamáry, zkrátka ryby i plody moře dle vašeho gusta.
Co nabízí all you can eat degustace?
Dle denní nabídky – garantováno 70 % z níže uvedeného:
Pomazánka z makrely
Bílá rybí pomazánka
Losos tartar
Tuna tartar
Carpaccio z mořského vlka
Carpaccio z chobotnice
Salát plodů moře
Chobotnicový salát
Krevetové rizoto
Černé sépiové rizoto
Slávky na víně
Brodet (rybí guláš z ďase, krevet, kalamáru, tresky – dle denní nabídky)
Kalamáry frit
Grilovaná pražma
Grilované krevety
Grilované kalamáry
Za jedinečným gastrozážitkem vyrazíte do unikátní restaurace Maare, kde kuchyni pevnou rukou vládne zkušený chorvatský šéfkuchař.
Ryby a plody moře, které servíruje hostům na talíř, jsou výhradně čerstvé a 2× týdně dovážené z Chorvatska hned po výlovu.
Aby bylo jídlo opravdu dokonalé, používají zde k úpravě farmářskou zeleninu a ostatní farmářské produkty přímo z Pražské tržnice, kde restaurace sídlí.
Tip šéfkuchaře:
Zdejší šéfkuchař vám doporučuje středozemní slávky, které zde podávají krátce dušené na česneku, petrželce, olivovém oleji, bílém víně, rybím vývaru a trošce rajčat. Podle stovky let staré receptury je pak tento pokrm nejlepší s bílým chlebem, ruce namáčíte do omáčky a jíte slávky. Jedině tak je prý chuťový dojem dokonalý.