Uplatnění: Po předložení voucheru získáte slevu 50 % na 1 osobu. Na místě doplatíte tedy 695 Kč. Konečná cena degustace je 794 Kč /os.
Rezervace: nutná alespoň den předem na 725 995 247. Pokud máte v plánu ochutnat konkrétní delikatesu, určitě si rezervujte den, kdy je v denní nabídce.
Storno: změna rezervace je možná minimálně 1 den předem, jinak voucher propadá.
Omezení: Voucher se vztahuje na pokrmy, nelze uplatnit na nápoje.
Jídlo s sebou: nelze. Je určeno pro konzumaci v restauraci.
Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
Platební karty: ano
Ostatní: V areálu tržnice je možné využít hlídané parkoviště – první hodina zdarma a následně 40 Kč za každou hodinu. Po 20:00 jednorázová platba 60 Kč až do rána.
Ochutnat carpaccio z chobotnice či čerstvé slávky na víně? Jde to zařídit rychleji, než řeknete pozpátku „kapr pak“. A na kapry klidně zapomeňte.
Objevte ráj milovníků ryb a mořských plodů v pražské tržnici. S dnešním voucherem získáte 50% slevu na all you can eat degustaci pro 1 osobu v restauraci Maare.
Voucher funguje jako poukaz na slevu z původní ceny degustace, která je 1390 Kč pro jednu osobu. Na místě tak doplatíte jen 695 Kč.
Pokud vyrazíte ve dvou se dvěma vouchery, ušetříte i s cenou voucheru 1000 Kč a pochutnáte si na tom nejlepším, co nabízí jadranská kuchyně!
Čekají vás vynikající tapas, těstoviny, rizota, saláty i seafood speciality jako krevety, pražmy, kambaly i Svatý Petr, zkrátka ryby i plody moře dle vašeho gusta.
Co nabízí all you can eat degustace?
Dle denní nabídky – garantováno 70 % z níže uvedeného:
Pomazánka z makrely
Bílá rybí pomazánka
Krevetový koktejl
Losos tartar
Tuna tartar
Carpaccio z mořského vlka
Carpaccio z chobotnice
Salát plodů moře
Chobotnicový salát
Krevetové rizoto
Černé sépiové rizoto
Těstoviny vongole
Těstoviny plodů moře
Slávky na víně
Brodet (rybí guláš z ďase, krevet, kalamáru, tresky – dle denní nabídky)
Kalamáry frit
Grilovaná pražma
Grilované krevety
Grilované kalamáry
Velké ryby dne (Vlci, Pražmy, Kambaly, Sv. Petr, Ropušnice – dle nabídky) pečené s bramborem pod „pekou“ (ala remoska)
Dezert dne (Baklava, Balkánské Kremeše , Pečené hrušky plněné ořechy, Citrónový dort – dle denní nabídky)
Pokud máte v plánu ochutnat konkrétní delikatesu, určitě si předem rezervujte den, kdy je v denní nabídce.
Za jedinečným gastrozážitkem vyrazíte do unikátní restaurace Maare, kde kuchyni pevnou rukou vládne zkušený chorvatský šéfkuchař.
Ryby a plody moře, které servíruje hostům na talíř, jsou výhradně čerstvé a 2× týdně dovážené z Chorvatska hned po výlovu.
Aby bylo jídlo opravdu dokonalé, používají zde k úpravě farmářskou zeleninu a ostatní farmářské produkty přímo z Pražské tržnice, kde restaurace sídlí.
Tip šéfkuchaře:
Zdejší šéfkuchař vám doporučuje středozemní slávky, které zde podávají krátce dušené na česneku, petrželce, olivovém oleji, bílém víně, rybím vývaru a trošce rajčat. Podle stovky let staré receptury je pak tento pokrm nejlepší s bílým chlebem, ruce namáčíte do omáčky a jíte slávky. Jedině tak je prý chuťový dojem dokonalý.