Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Škola vaření s šéfkuchařem Honzou Řepou

4,5 / 5 Bodinger Ostrava  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0
Michaela
Varianty (3)

Přijďte na lahodnou lekci do studia Bodinger. Přihlásit se můžete na jeden ze 3 kurzů věnovaných přípravě sushi, steaků nebo třeba tradičních italských dobrot.

Kurzy jsou charakteristické tím, že si každý účastník připravuje veškeré jídlo úplně sám. Nejedná se o kurzy demonstrační. Na tomto kurzu si skutečně všichni vaří sami. A vše si také na závěr mohou sníst! 

Kurzy vás provede známý šéfkuchař Honza Řepa, který pravidelně vystupuje i v pořadu Vše o vaření s herečkou Bárou Vyskočilovou na ČT1.

Cena kurzu zahrnuje:

  • výuku (4–5 hodin)
  • veškeré suroviny
  • zapůjčení spotřebičů, nádobí a pomůcek do kuchyně
  • občerstvení (na výběr káva, voda, džus, čaj)

Lekce jsou limitovány počtem 16 účastníků, kteří na závěr obdrží certifikát o absolvování. Lekce vede zkušený šéfkuchař Honza Řepa, který sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel´s.

Kurz sushi (29. 3. 2014, 9.00 h)

Co na kurzu ochutnáte:

  • Maki Sushi
  • Tamaki Sushi
  • Nigiri Sushi
  • Uramaki Sushi

Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde

Kurz italské kuchyně (29. 3. 2014, 13.00 h) 

Co na kurzu ochutnáte:

  • Polévka minestrone
  • Domácí ravioli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta s do růžova pečenou vepřovou panenkou
  • Panna cotta s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína

Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde

Kurz steaky (29. 3. 2014, 18.30 h) 

Co na kurzu ochutnáte:

  • Caesae salát – listy římského salátu s lahodným dresingem, dranžírovaným šťavnatým kuřecím prsíčkem, bylinkovými krutonky a hoblinkami parmazánu
  • Biftek z argentinské hovězí svíčkové podávaný s paprikovo-tomatovou salsou, pečenými granaillemi s ředkvičkami a pažitkovým crème fraîche
  • Kokosová palačinka s čerstvým ovocným salátkem, zagratinovaná s omáčkou sabayone 

Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde

Nahoru