Žehličkou pod stromečkem si možná zavaříte na pěkné dusno. Ovšem špičkovým kurzem vaření si to můžete zase vyžehlit.
Kurzy ve škole vaření Presto patří k těm nejoblíbenějším v Praze, a to jak u začátečníků, tak u zkušenějších kuchařů. Potěšte své blízké buď voucherem na kulinářský zážitek, nebo jim pro radost uvařte něco opravdu skvostného.
Lekce jsou koncipovány jako kulinářská exkurze po kuchyních Evropy a Asie. Poznáte základní kuchařské postupy, seznámíte se s profi triky nejlepších šéfkuchařů světa. Naučíte se vybírat správné suroviny, poznávat jejich kvalitu a volit jejich nejlepší zpracování.
Vyberte si, co se naučíte:
Kurz přípravy masa - potěší milovníky dobře naložených a perfektně grilovaných steaků a dalších specialit
Thajská kuchyně - pro fanoušky pestrých chuťových variací a hrátek s kořením
Francouzská kuchyně - poznejte nejoblíbenější recepty z francouzských restaurací
Seafood - podívejte se, jak pracovat nejen s rybami, ale i s dalšími plody moře
Kdy a kde?
Kurzy trvají vždy 4 hodiny, přesné termíny najdete na webu v kalendáři. Aby se vám mohl šéfkuchař pečlivě věnovat, jsou lekce limitovány počtem 8 účastníků.
Vaří se v nových prostorách ZŠ Korunovační, k dispozici je kompletní kuchařské náčiní. Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů a pochlubit se blízkým.
Pod vedením profesionála
Školu Presto vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci.