Předkrm: hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a domácí pečený kváskový chléb (100 g)
Hlavní chod: česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (150 g)
Dezert: tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce (130 g)
Karafa s vodou nebo
Vegetariánské:
Předkrm: pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (100 g)
Hlavní chod: kroupové risotto s dýní, tymiánem, pečenou červenou řepou a parmezánem (150 g)
Dezert: jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády (130 g)
Karafa s vodou
Omezení
Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
V termínu 1. 11. – 15. 12. 2025 bude probíhat rekonstrukce horní střešní terasy. Z tohoto důvodu nelze provést rezervace na terasu, ale pouze do vnitřních prostor restaurace.
Předkrm: hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a domácí pečený kváskový chléb (100 g)
Hlavní chod: česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany (150 g)
Dezert: tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce (130 g)
Karafa s vodou nebo
Vegetariánské:
Předkrm: pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko (100 g)
Hlavní chod: kroupové risotto s dýní, tymiánem, pečenou červenou řepou a parmezánem (150 g)
Dezert: jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády (130 g)
Karafa s vodou
Omezení
Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
V termínu 1. 11. – 15. 12. 2025 bude probíhat rekonstrukce horní střešní terasy. Z tohoto důvodu nelze provést rezervace na terasu, ale pouze do vnitřních prostor restaurace.
Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
V termínu 1. 11. – 15. 12. 2025 bude probíhat rekonstrukce horní střešní terasy. Z tohoto důvodu nelze provést rezervace na terasu, ale pouze do vnitřních prostor restaurace.
Voucher je možné využít jakýkoli den v čase 12:30–21:00.
V termínu 1. 11. – 15. 12. 2025 bude probíhat rekonstrukce horní střešní terasy. Z tohoto důvodu nelze provést rezervace na terasu, ale pouze do vnitřních prostor restaurace.
Exkluzivní prostředí s nádherným výhledem na Prahu
Varianty s neomezenou konzumací italských vín
V centru – přímo na Václavském náměstí
Vysoká gastronomie by se zásadně měla podávat na vysokém místě!
Přijďte si vychutnat skvělé jídlo a neopakovatelnou atmosféru venkovního prostoru, ze kterého uvidíte na celou Prahu. Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je situován na střeše prestižní restaurace Talíř a nabízí jedinečný zážitek ve vyšších sférách. Střešní prostor s rozlohou až 150 m² nabízí nádherný výhled na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a panorama celé Prahy.
Na tomhle exkluzivním místě si vychutnáte tříchodové menu, přičemž na výběr máte masové nebo vegetariánské. V tom prvním na vás čeká hovězí tatarák z ekofarmy a domácí pečený kváskový chléb, následně se bude podávat česká jelení kýta se šípkovou omáčkou a vše zakončí sladká tečka v podobě tvarohového dortu s omáčkou z lesního ovoce.
Dáváte přednost nemasovým dobrotám? Pak se těšte na pěnu z kozího sýra, kroupové risotto s dýní, tymiánem a pečenou červenou řepou, jako dezert si pak vychutnáte jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády.
Tip: Co si takhle všechno ještě vyšperkovat? V nabídce najdete i varianty, se kterými si užijete neomezenou konzumaci italských vín.
Prosecco (0,15 l) nebo
Pinot Grigio (0,15 l) nebo
Primitivo (0,15 l)
Nejužitečnější recenze
Alena
5,0
Fantastický
Výborné jídlo a k tomu perfektní výhled na osvětlené pražské památky.