Termín
Platnost do 31. 8. 2026.
V ceně
1× vstupné do zmrzlinového muzea pro 1 osobu (dospělý, dítě, senior, student)
Jak uplatnit
- Rezervace není potřeba, stačí personálu na místě ukázat voucher pro kontrolu a uplatnění.
Děti
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2026.
V ceně
1× rodinné vstupné do zmrzlinového muzea pro 2 dospělé a až 3 děti do 18 let
Jak uplatnit
- Rezervace není potřeba, stačí personálu na místě ukázat voucher pro kontrolu a uplatnění.
Děti
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tahle návštěva bude pořádně sladká!
Vstupte do světa zmrzliny a poznejte její 300letou historii u nás i ve světě. Tenhle sladký zážitek vám přinese muzeum zmrzliny Crème de la Crème v centru Prahy. Na ploše 100 m² uvidíte více než 200 historických exponátů, 2 historické výrobny zmrzliny a také historický zmrzlinový bar.
Věděli jste, že… Nejstarší knihy s recepty na zmrzlinu jsou z období baroka. Kniha Francoise Massialotta je dokonce z roku 1693. V muzeu je k vidění originál v původním stavu.
Dozvíte se, jak se zmrzlina vyráběla před 100 lety, ale i jak se vyrábí dnes. Na plátně je trvale promítáno několik dokumentů o historii zmrzliny vč. vlastního dokumentu o zmrzlině Crème de la Crème. Část expozice je interaktivní a několik zmrzlinových strojů si dokonce můžete sami spustit, abyste viděli, jak stroje, které psaly dějiny zmrzlinářského oboru, pracují.
A protože po téhle návštěvě se vám rozhodně budou sbíhat sliny, je samozřejmě součástí i bar, který je zasazený do atmosféry 70. let v Itálii. Tak si neváhejte zakoupit něco dobrého k pití a samozřejmě kornout zmrzliny. V muzeu se na vás těší ve dnech středa–neděle, přičemž rezervaci nemusíte řešit.
Dobré vědět: Vstup do muzea je přímo ze Zmrzlinového salonu na Národní 23 po točitém schodišti (vstup není bezbariérový).