Kuchaři v restauraci Ztracená rozhodně nejsou ztraceni v italské kuchyni. Vyznají se znamenitě.
Vy se o tom přesvědčíte na vlastní chuťové pohárky. V tomto tříchodovém menu totiž zkombinují gastronomické prvky Itálie s moderními kulinářskými trendy, a to od předkrmu až po dezert. Ke steaku a tataráku si navíc dáte i sedmičku kvalitního prosecca. Menu je určeno pro dva, tak pozvěte někoho, kdo tyhle lahůdky ocení spolu s vámi.
Po šumivém přípitku už vám na stůl začnou nosit jednu lahůdku za druhou. Začnete hovězím tatarákem s lanýžem a žloutkem, který se podává s křupavou bruschette. Po předkrmu přijde na řadu hlavní hvězda večera, kterou je telecí steak s grilovanými fazolkami a pečenou bramborou. Na bramboře se bude rozplývat sýr a zakysaná smetana, to vše doladí slanina, k masu pak ochutnáte omáčku z hrubozrnné hořčice a pyré ze spáleného zelí.
Samozřejmě šéfkuchař nezapomněl ani na dezert, kterým bude tradiční italská panna cotta s karamelovou omáčkou a slaným karamelem navrch. Perfektní kombinace k výtečné italské kávě.