
Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Domácí barista: teoretický i praktický kurz s degustací pro vášnivé kávomily

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun – institut kávy a vína
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun – institut kávy a vína
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Individuální přístup personálu, dobře a praktické rady a tipy.
Zobrazit všechna hodnocení

Termín
Platnost do 9. 3. 2025.
V ceně
Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 1 osobu
- Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00
- Místo: Vinárna Boromeum, Špitálská 183, Hradec Králové
- Náplň kurzu:
- Původ a historie kávy
- Proces pěstování, sklizně a pražení
- Druhy a odrůdy kávy
- Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
- Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
- Šlehání mléka
- Barista doma i v kavárně
- Degustace plantážních i gurmánských káv
- Certifikát o absolvování kurzu
- Termín: 8. 2. 2025 od 14:00 do 18:00
Omezení
- Min. počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.
- Rezervace: termín si z důvodu omezené kapacity rezervujte co nejdříve po obdržení voucheru na webu https://www.mlsoun.eu/degustace.
- Kód voucheru uveďte při rezervaci do poznámky.
- Termíny kurzu: 8. a 9. 2. 2025.
- Rezervaci objednaného termínu je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher v plné výši propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 9. 3. 2025.
V ceně
Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 1 osobu
- Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00
- Místo: Vinárna Boromeum, Špitálská 183, Hradec Králové
- Náplň kurzu:
- Původ a historie kávy
- Proces pěstování, sklizně a pražení
- Druhy a odrůdy kávy
- Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
- Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
- Šlehání mléka
- Barista doma i v kavárně
- Degustace plantážních i gurmánských káv
- Certifikát o absolvování kurzu
- Termín: 9. 3. 2025 od 14:00 do 18:00
Omezení
- Min. počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.
- Rezervace: termín si z důvodu omezené kapacity rezervujte co nejdříve po obdržení voucheru na webu https://www.mlsoun.eu/degustace.
- Kód voucheru uveďte při rezervaci do poznámky.
- Termíny kurzu: 8. a 9. 2. 2025.
- Rezervaci objednaného termínu je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher v plné výši propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 9. 3. 2025.
V ceně
Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 2 osoby
- Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00
- Místo: Vinárna Boromeum, Špitálská 183, Hradec Králové
- Náplň kurzu:
- Původ a historie kávy
- Proces pěstování, sklizně a pražení
- Druhy a odrůdy kávy
- Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
- Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
- Šlehání mléka
- Barista doma i v kavárně
- Degustace plantážních i gurmánských káv
- Certifikát o absolvování kurzu
- Termín: 8. 2. 2025 od 14:00 do 18:00
Omezení
- Min. počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.
- Rezervace: termín si z důvodu omezené kapacity rezervujte co nejdříve po obdržení voucheru na webu https://www.mlsoun.eu/degustace.
- Kód voucheru uveďte při rezervaci do poznámky.
- Termíny kurzu: 8. a 9. 2. 2025.
- Rezervaci objednaného termínu je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher v plné výši propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 9. 3. 2025.
V ceně
Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 2 osoby
- Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00
- Místo: Vinárna Boromeum, Špitálská 183, Hradec Králové
- Náplň kurzu:
- Původ a historie kávy
- Proces pěstování, sklizně a pražení
- Druhy a odrůdy kávy
- Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
- Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
- Šlehání mléka
- Barista doma i v kavárně
- Degustace plantážních i gurmánských káv
- Certifikát o absolvování kurzu
- Termín: 9. 3. 2025 od 14:00 do 18:00
Omezení
- Min. počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.
- Rezervace: termín si z důvodu omezené kapacity rezervujte co nejdříve po obdržení voucheru na webu https://www.mlsoun.eu/degustace.
- Kód voucheru uveďte při rezervaci do poznámky.
- Termíny kurzu: 8. a 9. 2. 2025.
- Rezervaci objednaného termínu je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher v plné výši propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nejlepší kavárna široko daleko? Po absolvování tohoto kurzu rozhodně u vás doma.
Zapište se do kurzu Domácího baristy, který pořádá Institut kávy a vína Mlsoun. Dozvíte se, jak se káva pěstuje a zpracovává, nakouknete do historie, seznámíte se s důležitými pojmy a zásadami při přípravě a pochopitelně vše podpoříte důkladnou degustací plantážních i exkluzivních gurmánských káv.
Ve své domácí kavárně pak jako profíci zvládnete připravit několik druhů káv od espressa přes french press až po džezvu a pro zájemce z řad svých blízkých umně našleháte mléko tak, aby už na první pohled okouzlilo bohatou pěnou.
Kde a s kým si o kávě budete povídat
V kávovém oboru se budete vzdělávat v přátelském prostředí Institutu kávy a vína Mlsoun, a to pod vedením jeho majitele Petra Kupčeka – baristy, someliéra a degustátora, který mimochodem spolupracoval s ČT při vytváření pořadu Černé ovce o kvalitě kávy. Působí jako technický porotce v soutěži Mistr kávy a je to certifikovaný pražič.