Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Velikonoční česká zvěřina: divočák, jelen, daněk, bažantí prsa i zajíc
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Šumavská zvěřina
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Šumavská zvěřina
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Český výrobek
Varianta:
Jelení maso na guláš – chlazené (1 kg)
181 Kč
−12 %
159 Kč
|
|
Jelení plec bez kosti – chlazená (1 kg)
218 Kč
−8 %
199 Kč
|
|
Bažantí prsa bez kosti – chlazená (1 kg)
308 Kč
−9 %
279 Kč
|
|
Daněk – kýta bez kosti – chlazená (1 kg)
344 Kč
−10 %
309 Kč
|
|
Hřbet z divokého prasete – chlazený (1 kg)
394 Kč
−11 %
349 Kč
|
|
Zajíc celý kus – chlazený (2–3 kg)
608 Kč
−13 %
529 Kč
|
V ceně varianty:
Jelení maso na guláš – chlazené
- Jedná se o ručně krájené jelení maso vyrobené z kližky, hrudí a krku. Toto maso se vyznačuje pevnou svalovinou, vhodné pro přípravu znamenitého guláše.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Balení kalibrované po 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.
Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
Garantujeme doručení do Vánoc při obdržení platby za objednávku do 17. 12. 2024 včetně.
V ceně varianty:
Jelení plec bez kosti – chlazená
- Jelení plec je vykostěná, odblaněná, připravená v kuchyňské úpravě. Její nejvhodnější využití je pro přípravu omáček a dušení.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.
Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
Garantujeme doručení do Vánoc při obdržení platby za objednávku do 17. 12. 2024 včetně.
V ceně varianty:
Bažantí prsa bez kosti – chlazená
- Jedná se o vykostěná bažantí prsa, bez kůže. Jsou velice vhodná na rychlou přípravu.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 1 kg
- Může obsahovat broky
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.
Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
Garantujeme doručení do Vánoc při obdržení platby za objednávku do 17. 12. 2024 včetně.
V ceně varianty:
Daněk kýta bez kosti – chlazená
- Daňčí kýta je vykostěná, odblaněná, připravená v kuchyňské úpravě. Její maso se vyznačuje nezaměnitelnou aromatickou chutí – vhodná pro přípravu omáček a pečení.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.
Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
Garantujeme doručení do Vánoc při obdržení platby za objednávku do 17. 12. 2024 včetně.
V ceně varianty:
Hřbet z divokého prasete – chlazený
- Hřbet z divokého prasete, vykostěný, odblaněný a kuchyňsky upravený. Nejvhodnější maso na dobré, šťavnaté steaky.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Balení kalibrované po 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.
Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
Garantujeme doručení do Vánoc při obdržení platby za objednávku do 17. 12. 2024 včetně.
V ceně varianty:
Zajíc celý kus – chlazený
- Celý zajíc v kuchyňské úpravě. Chcete-li skutečně gurmánský zážitek, tak je to maso pro vás.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 2–3 kg
- Může obsahovat broky
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.
Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
Garantujeme doručení do Vánoc při obdržení platby za objednávku do 17. 12. 2024 včetně.
Místo osobního odběru:
Šumavská zvěřina
Petrovice u Sušice 105, Sušice
Ve státní svátky je zavřeno.
pondělí | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
---|---|---|
úterý | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
středa | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
čtvrtek | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
pátek | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
sobota | Zavřeno | |
neděle | Zavřeno |
Doručuje obchod:
Maso vynikající, dobře zabaleno, rychle dodáno, objednávám opakovaně.
Zobrazit všechna hodnocení
Proložte stereotyp v kuchyni nějakou divočinou.
Oživte svůj jídelníček zvěřinou, která uspokojí i náročnější gurmány. Pokud hledáte kvalitu a preferujete maso českého původu, nabídka firma Šumavská zvěřina vám stoprocentně zavoní. Maso pochází ze Šumavy a okolí, jedná se o zvěř žijící volně v našich lesích. Vše je připraveno v kuchyňské úpravě a k okamžitému zpracování. Blýskněte se nějakou specialitou třeba o Velikonocích.
Dobré vědět: Zpracování a příprava masa je pod stálým veterinárním dozorem. Tím je zaručeno dosažení maximální kvality.
Nachystejte si hrnce, zástěry a vařečky a pusťte se do kouzlení. Tentokrát máte na výběr hřbet z divokého prasete vhodný na steaky, jelení plec na omáčky i jelení maso na guláš, daňčí kýtu na omáčky a pečení, bažantí prsa k rychlé přípravě nebo celého zajíce pro jedinečný gurmánský zážitek. Prostě pořádná nadílka!
„Maso vynikající, dobře zabaleno, rychle dodáno.“ (Anna, 8/2022)
Maso vám doručí v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který je vyložený šupinkovým ledem a navíc má uvnitř vpichový teploměr, abyste měli jistotu, že teplota masa po dobu přepravy nepřekročí 7 °C. Při expedici je teplota cca 1 °C, maso je připravováno těsně před ní.
Dobrá rada nad zlato: Nevaříte ze zvěřiny každý den? Inspirujte se recepty, ať se dílo podaří!
Tip: Nevíte, který kousek koupit? Pořiďte si jich více a maso si zamrazte do zásoby. Až dostanete chuť na nějakou delikatesu, jako když ho v mrazáku najdete.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Šumavská zvěřina, Petrovice u Sušice 105,342 01 Sušice
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek
- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
- Korýši
- a výrobky z nich
- Vejce
- a výrobky z nich
- Ryby
- a výrobky z nich
- Podzemnice olejná (Arašídy)
- a výrobky z nich
- Sójové boby (Sója)
- a výrobky z nich
- Mléko
- a výrobky z něj
- Skořápkové plody
- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
- Celer
- a výrobky z něj
- Hořčice
- a výrobky z ní
- Sezamová semena (Sezam)
- a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany
- v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
- Vlčí bob (Lupina)
- a výrobky z něj
- Měkkýši
- a výrobky z nich
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.