Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.







Velikonoční česká zvěřina: divočák, jelen, daněk, bažantí prsa i zajíc

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Šumavská zvěřina
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
Český výrobek
Varianta:
![]() |
Jelení maso na guláš – chlazené (1 kg)
Nejprodávanější
181 Kč
−12 %
159 Kč
|
![]() |
Jelení plec bez kosti – chlazená (1 kg)
218 Kč
−8 %
199 Kč
|
![]() |
Bažantí prsa bez kosti – chlazená (1 kg)
308 Kč
−9 %
279 Kč
|
![]() |
Daněk – kýta bez kosti – chlazená (1 kg)
344 Kč
−10 %
309 Kč
|
![]() |
Hřbet z divokého prasete – chlazený (1 kg)
394 Kč
−11 %
349 Kč
|
![]() |
Zajíc celý kus – chlazený (2–3 kg)
608 Kč
−13 %
529 Kč
|
V ceně varianty:
Jelení maso na guláš – chlazené
- Jedná se o ručně krájené jelení maso vyrobené z kližky, hrudí a krku. Toto maso se vyznačuje pevnou svalovinou, vhodné pro přípravu znamenitého guláše.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Balení kalibrované po 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.

Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
V ceně varianty:
Jelení plec bez kosti – chlazená
- Jelení plec je vykostěná, odblaněná, připravená v kuchyňské úpravě. Její nejvhodnější využití je pro přípravu omáček a dušení.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.

Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
V ceně varianty:
Bažantí prsa bez kosti – chlazená
- Jedná se o vykostěná bažantí prsa, bez kůže. Jsou velice vhodná na rychlou přípravu.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 1 kg
- Může obsahovat broky
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.

Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
V ceně varianty:
Daněk kýta bez kosti – chlazená
- Daňčí kýta je vykostěná, odblaněná, připravená v kuchyňské úpravě. Její maso se vyznačuje nezaměnitelnou aromatickou chutí – vhodná pro přípravu omáček a pečení.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.

Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
V ceně varianty:
Hřbet z divokého prasete – chlazený
- Hřbet z divokého prasete, vykostěný, odblaněný a kuchyňsky upravený. Nejvhodnější maso na dobré, šťavnaté steaky.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Balení kalibrované po 1 kg
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.

Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
V ceně varianty:
Zajíc celý kus – chlazený
- Celý zajíc v kuchyňské úpravě. Chcete-li skutečně gurmánský zážitek, tak je to maso pro vás.
- Původ masa pouze z ČR
- Celý proces výroby je pod neustálým veterinárním dozorem
- Trvanlivost: 8–9 dnů od doručení k vám
- Vakuově balené – cca 2–3 kg
- Může obsahovat broky
Maso je dodáváno v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který má navíc uvnitř vpichový teploměr.

Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(4 prac. dny)
Fofr
299 Kč
(4 prac. dny)
Místo osobního odběru:
Šumavská zvěřina
Petrovice u Sušice 105, Sušice
Ve státní svátky je zavřeno.
pondělí | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
---|---|---|
úterý | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
středa | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
čtvrtek | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
pátek | 8:00–12:00 | 12:30–14:00 |
sobota | Zavřeno | |
neděle | Zavřeno |
Doručuje obchod:
Maso vynikající, dobře zabaleno, rychle dodáno, objednávám opakovaně.
Zobrazit všechna hodnocení








Proložte stereotyp v kuchyni nějakou divočinou.
Oživte svůj jídelníček zvěřinou, která uspokojí i náročnější gurmány. Pokud hledáte kvalitu a preferujete maso českého původu, nabídka firma Šumavská zvěřina vám stoprocentně zavoní. Maso pochází ze Šumavy a okolí, jedná se o zvěř žijící volně v našich lesích. Vše je připraveno v kuchyňské úpravě a k okamžitému zpracování. Blýskněte se nějakou specialitou třeba o Velikonocích.
Dobré vědět: Zpracování a příprava masa je pod stálým veterinárním dozorem. Tím je zaručeno dosažení maximální kvality.
Nachystejte si hrnce, zástěry a vařečky a pusťte se do kouzlení. Tentokrát máte na výběr hřbet z divokého prasete vhodný na steaky, jelení plec na omáčky i jelení maso na guláš, daňčí kýtu na omáčky a pečení, bažantí prsa k rychlé přípravě nebo celého zajíce pro jedinečný gurmánský zážitek. Prostě pořádná nadílka!
„Maso vynikající, dobře zabaleno, rychle dodáno.“ (Anna, 8/2022)
Maso vám doručí v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který je vyložený šupinkovým ledem a navíc má uvnitř vpichový teploměr, abyste měli jistotu, že teplota masa po dobu přepravy nepřekročí 7 °C. Při expedici je teplota cca 1 °C, maso je připravováno těsně před ní.
Dobrá rada nad zlato: Nevaříte ze zvěřiny každý den? Inspirujte se recepty, ať se dílo podaří!
Tip: Nevíte, který kousek koupit? Pořiďte si jich více a maso si zamrazte do zásoby. Až dostanete chuť na nějakou delikatesu, jako když ho v mrazáku najdete.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Šumavská zvěřina, Petrovice u Sušice 105,342 01 Sušice