Původní již ukončená nabídka

Čtyřchodové menu i s vínem a kávou v restauraci La Cave pro 1 či 2 osoby

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Restaurace La Cave – LH Hotel Dvořák Tábor****Congress&Wellness

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • 1× studený předkrm
    • Kachní paštika zalitá sádlem podávaná s jablky, lískovými ořechy a domácím rohlíkem (80 g)
  • 1× víno (2 dcl):
    • Cuvée Merlot Cabernet sauvignon (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
  • 1× teplý předkrm
    • Pečený filet candáta, krémová tarhoňa se sušenými rajčaty, olivy a stonková brokolice (80 g)
  • 1× hlavní chod
    • Králičí hřbet ve slanině, kapustová nádivka, pastiňákové pyré (80 g)
  • 1× víno (2 dcl):
    • Cuvée Colombard Sauvignon blanc (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
  • 1× dezert:
    • Kobzole plněné ořechovou náplní, máčené v rumu a medu (100 g)
  • 1× káva
    • dle výběru (espresso, latté, capuccino) 
  • Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci. 
  • Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 6 7 8

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

769 Kč
769 Kč
1 529 Kč
1 529 Kč
Šéfkuchař Martin Pudil – držitel mnoha ocenění
Teplý a studený předkrm, hlavní chod, dezert
Restaurace v prostorách bývalých ležáckých sklepů

Jednoduchá matematika: 4 chody + 4 hvězdy hotelu + 2 osoby = nekonečně dobrý večer!

Hledáte opravdový kulinářský zážitek? Pak zavítejte do restaurace La Cave v LH hotelu Dvořák Tábor. Restaurace se nachází v prostorách bývalých ležáckých sklepů, kde jsou původní cihlové a kamenné stěny. Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha prestižních ocenění a člena národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, pro vás připraví dokonalý gastronomický zážitek.

Začnete kachní paštikou zalitou sádlem a podávanou s jablky, lískovými ořechy a domácím rohlíkem. Dokonalou chuť doplní francouzské víno Cuvée Merlot Cabernet sauvignon. Následovat bude pečený filet candáta jako teplý předkrm a poté už se můžete těšit na hlavní chod – králičí hřbet ve slanině s kapustovou nádivkou a pastiňákovým pyré. K tomu si pochutnáte na Cuvée Colombard Sauvignon blanc a poté už následuje sladká tečka. Vše zakončíte kávou dle výběru. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru