Na „Max“ se dá nejen otočit knoflík hlasitosti, ale také se najíst.
Tak proč nezkusit něco jiného v havířovské Pizzerii Max, která Vás překvapí i jinými dobrotami, než byste podle názvu čekali. Co takhle si tady protentokrát zajít na jejich pravé a nefalšované americké trhané vepřové maso z krčku a plecka podávané s hranolkami, salátem Coleslaw a jejich vlastní BBQ omáčkou? Spláchnout tuhle dobrotu můžete vychlazenou točenou desítkou či dvanáctkou Radegast a ochuzeni nemusí zůstat ani řidiči, pro které mají na čepu oblíbený Birell.
Maso je tady marinováno tzv. suchou metodou ve směsi bylin a koření a následně je pak klasickým americkým způsobem připraveno výhradně na směsi bukového a dubového dřeva na venkovním grilu a následně douzená v místní udírně. Tyto masité lahůdky připravují starou a tradiční metodou Low & Slow (na málo a pomalu) používanou hlavně na jihu Spojených států. Tím, že se maso připravuje pomalu a při nízké teplotě dosáhne maximální chuti, křehkosti a šťavnatosti.