Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.
4hodinový kurz vaření dle výběru: steaky, sushi, italská, francouzská i česká kuchyně
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Nejlepší dárek je zážitek. A čím prochází láska? Žaludkem. Co tedy darovat vašim milovaným?
Přece kuchařský kurz, díky kterému se stane mistrem kuchyně, a to třeba francouzské. Vy se zase můžete zdokonalit třeba v přípravě sushi nebo přípravě masa a steaků. V nabídce je celkem 7 různých kurzů. Vše, co uvaříte, pak budete v moderní úpravě servírovat a následně konzumovat.
Dobré vědět: Všemi kurzy vás provede šéfkuchař Michal Krulich.
Mrkněte se, jaké dobroty na jednotlivých kurzech uvaříte.
SUSHI SAMURAJPutování japonskou kuchyní, která je ve světě velmi populární a vyhledávanou. Na japonskou gastronomii a kulinářské zážitky určitě nikdy nezapomenete.
ČESKÁ KUCHYNĚZažijete poctivou českou kuchyň podle Dobromily Magdalény Rettigové, v podobě moderních trendů gastronomie. Zjistíte, že i česká kuchyň může být zdravá a vyvážená. Kurz je určený pro všechny milovníky omáček a domácích knedlíků a tradičních staročeských receptů.
ITALSKÁ KUCHYNĚLáska prochází žaludkem! Proč si proto nezpříjemnit jeden večerní den kurzem vaření pod vedením profesionálního kuchaře v krásném stylovém prostředí?
STEAKY A MASO S CHUCKEM NORRISEMPotrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku. Poradí vám, jak vybrat správné maso, jak poznat jeho značení a vyzrálost daného kusu. Na kurzu si účastníci nabrousí správně nůž, který dostanou jako dárek a pak si s ním ukrojí pořádný flák masa, který si sám přípraví.
AMERICKÁ KUCHYNĚ NA GRILUJedinečnÁ možnost stát se opravdovým odborníkem na grilování! Neopakujte stále stejné recepty z minulého léta. Ukažte co ve vás je a ohromte svou rodinu či přátele neobyčejným kulinářským uměním. Zpracujete kvalitní hovězí maso a řeknete si, jak nejvhodněji mleté maso ochutit. Připravíte si zaručeně nejlepší domácí housky. Naučíte se připravit výborné omáčky, dipy a jejich vhodné kombinace. Vyzkoušíte si úpravu hovězích žeber na grilu a křupavá kuřecí křidélka.
MISTR FRANCOUZFrancouzská kuchyně patří mezi nejoceňovanější kuchyně světa. Francie je kolébkou tzv. haute cuisine (vysoké kuchyně), tedy gastronomie vysoké úrovně. Důraz je v ní kladen na puntičkářskou úpravu jídel a jejich pečlivou prezentaci. Pojďte se přenést do vůně jihozápadní Francie a provensálské kuchyně, skvělého vína, husích pochoutek foie gras, různorodých bylinek a voňavých dezertů.
DOKONALÉ STEAKYPotrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku? V tomhle kurzu pro vás sestavili několik chutných menu, které potěší nejednoho labužníka. Připravíte si ideálně propečený steak (rare, medium rare, medium well, well done). Naučíte se rozpoznat vyzrálost a křehkost hovězího masa na nejvyšší kulinářské úrovni. Připravíte si tři druhy královských hovězích steaků – Tomahawk, Biftek, T-bone; a prozkoumáte i další steakové partie a jejich vhodnou úpravu. Povíte si, jak na domácí pečivo, které hravě zvládnete – rozmarýnový chléb. Tomahawk a T-bone jsou steaky, které pochází z plemene Angus – zajímavé je u něj to, že má více steakových partií než běžný skot. Tomahawk je cca kilový steak z vysokého roštěnce s kostí a výrazným tukovým mramorováním; tuk je nositelem chuti, a proto tento steak chutná tak božsky. Vysvětlíte si rozdíl mezi mokrým a suchým zráním. Připravíte si netradiční přílohu – Bruselskou kapustičku. Ochutnáte biftek steak připravený na dva způsoby – klasicky na pánvi i moderní metodou sous-vide. O T-bone steaku se říká, že je králem hovězích steaků, je to přirozeně kořeněné hovězí maso výrazné chuti. Popovídáte si o přepuštěném másle, proč si ho vyrobit předem a jak je lze v kuchyni ještě využít. Na závěr pro vás mají tip na jednoduchý a lehký dezert po grilování – sezónní ovoce v bourbonu, doma je můžete vyzkoušet i v jiné alkoholové variacie každému masu si společně připravíme jedinečné přílohy a omáčky.
|