Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitkový den s koňmi v Praze: péče o koníka, výcvik na jízdárně, vyjížďka v přírodě i občerstvení

4,8 / 5 JEZDECKÁ STÁJ FIDORKA z.s Praha - Kyje  (mapa) 64 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku JEZDECKÁ STÁJ FIDORKA z.s

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,8

Příjemná projížďka, koně jsou krásní a klidní. Měli jsme možnost je i nakrmit. Doporučuji!

Jan
Stáj se nachází v Praze
Vhodné pro děti už od 8 let
I pro skupinu 4 osob
Varianty (1)
Stáj se nachází v Praze
Vhodné pro děti už od 8 let
I pro skupinu 4 osob

Podkovy přinášejí štěstí. Tak vyrazte do stáje – tam budete zaručeně nejšťastnější!

Odmala jste sledovali Popelku s Juráškem a obdivovali jeho krásu? Všude slýcháte, že nejkrásnější pohled je z koňského sedla, ale zatím jste neměli příležitost pravdivost tohoto rčení prozkoumat? Tak čapněte dobrou náladu, dlouhé pohodlné kalhoty, boty s pevnou podrážkou, přidržte se hřívy a vyhoupněte se do sedla. V jezdecké stáji Fidorka vám zkušení jezdci ukážou, jak na to!

Tip: Ve dvou se to lépe táhne. A ve čtyřech se to nejlépe rajtute! Lekce se může konat v maximálním počtu čtyř jezdců. Můžete tak vyrazit i s kamarády nebo celou rodinkou, stačí si zakoupit jeden voucher pro každého.

Koně a všechno kolem nich

Že koňský svět není jen putování lesem a zdolávání překážek, o tom se přesvědčíte během 4 hodin nadupaných novými vědomostmi a zkušenostmi. Nejprve se seznámíte se základní péčí, jako je kydání boxů a následné podestýlání. Nakouknete pod pokličku žlabů a dozvíte se, na čem si koně kromě sena rádi smlsnou.

Pak už se vrhnete k samotnému koníkovi. Před jízdou jej společně s lektory vyčistíte, ukážete si, jak se kůň sedlá a uzdí. Jakmile je připraven k jízdě, stačí vložit nohu do třmenu a vyhoupnout se do sedla.

Jízda je vedená zkušenými jezdci, pod jejichž taktovkou si vyzkoušíte krok i klus. Osvojíte si jezdecké základy, jako je správný sed a pobízení. Po výuce na jízdárně se podíváte také do přírody, čeká vás hodinová procházka po lesích a loukách. Na závěr koníka odvedete do výběhu.

Super info: Postaráno tu bude nejen o vaši zábavu, ale také o spokojenost mlsných jazýčků. Těšit se můžete na občerstvení v podobě obložené masové a sýrové mísy s pečivem

Nahoru