
Termín
Platnost do 31. 10. 2023.
V ceně
Škola prosecca pro 1 osobu
- Co je náplní kurzu a co se dozvíte:
- Začnete historií odrůdy vinné révy a ochutnáte nefiltrované prosecco
- Mezi každým vzorkem se dozvíte něco ze zajímavostí, např.
- co je to frizzante, DOC nebo DOCG, extra brut nebo extra dry
- Jak a s čím prosecco podávat a jak jej správně skladovat
- Ochutnáte prosecco od extra brut až po sladké dry
- Vyzkoušíte tiché prosecco
- Poznáte techniku sabrage – sekání hrdla lahve
- Kurz zahrnuje:
- 6–7 degustovaných vzorků
- Práci sommeliéra
- Degustační list
- Slevu 10% na nákup degustovaných vzorků
- Diplom
- Termíny (jsou průběžně doplňovány):
- 1. 11. 2022
- 2. 11. 2022
- leden 2023: 10., 11., 24. a 25.
- únor 2023: 8., 9. a 28.
- březen 2023: 1., 14., 13., 15., 21. a 22., 29. a 30.
- duben 2023: 4., 5., 11. a 12., 25. a 26.
- květen 2023: 2., 3., 4., 22., 23., 29. a 30.
- červen 2023: 21., 22., 26. a 27.
- září 2023: 14., 15., 18. a 19.
- říjen 2023: 2., 3., 23., 24. a 10.
- Začátek kurzu 18:30
Délka kurzu je cca 120 minut.
Omezení
- Maximální počet účastníků je 24.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru si zarezervujte termín na e‑mailu rosta@svetbublin.cz nebo na tel. 737 786 920 a zároveň nahlaste kód voucheru.
- Místo konání: Vinotéka VinodiVino, Poděbradská 1020/30, 190 00 Praha 9.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2023.
V ceně
Škola prosecca pro 2 osoby
- Co je náplní kurzu a co se dozvíte:
- Začnete historií odrůdy vinné révy a ochutnáte nefiltrované prosecco
- Mezi každým vzorkem se dozvíte něco ze zajímavostí, např.
- co je to frizzante, DOC nebo DOCG, extra brut nebo extra dry
- Jak a s čím prosecco podávat a jak jej správně skladovat
- Ochutnáte prosecco od extra brut až po sladké dry
- Vyzkoušíte tiché prosecco
- Poznáte techniku sabrage – sekání hrdla lahve
- Kurz zahrnuje:
- 6–7 degustovaných vzorků
- Práci sommeliéra
- Degustační list
- Slevu 10% na nákup degustovaných vzorků
- Diplom
- Termíny (jsou průběžně doplňovány):
- 1. 11. 2022
- 2. 11. 2022
- leden 2023: 10., 11., 24. a 25.
- únor 2023: 8., 9. a 28.
- březen 2023: 1., 14., 13., 15., 21. a 22., 29. a 30.
- duben 2023: 4., 5., 11. a 12., 25. a 26.
- květen 2023: 2., 3., 4., 22., 23., 29. a 30.
- červen 2023: 21., 22., 26. a 27.
- září 2023: 14., 15., 18. a 19.
- říjen 2023: 2., 3., 23., 24. a 10.
- Začátek kurzu 18:30
Délka kurzu je cca 120 minut.
Omezení
- Maximální počet účastníků je 24.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru si zarezervujte termín na e‑mailu rosta@svetbublin.cz nebo na tel. 737 786 920 a zároveň nahlaste kód voucheru.
- Místo konání: Vinotéka VinodiVino, Poděbradská 1020/30, 190 00 Praha 9.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Z čeho se skládají přijímací zkoušky do školy prosecca? Stačí kladně odpovědět na otázku: „Milujete prosecco?“
Usedněte do lavic školy prosecca a naučte se něco nového o světě bublin. První vzorek už se nese a s ním i spousta zajímavostí. Kurz se koná ve vinotéce VinodiVino v Praze 9 a trvá přibližně 2 hodiny. V jeho rámci ochutnáte 6 až 7 druhů prosecca a odhalíte tajemství techniky sabrage neboli sekání sektů, kterým pak oslníte na každé párty. Na závěr si odnesete diplom správného proseccomila (a dost možná i několik lahví, na nákup totiž budete mít slevu).
Dobré vědět: V nabídce jsou vouchery pro 1 nebo 2 osoby, maximální kapacita kurzu je pak 24 osob.
A co vše se bude degustovat? Bude to opravdu pestré. Začnete nefiltrovaným proseccem, které se vrací k původní výrobě, ochutnáte nejoblíbenější extra brut i sladké dry prosecco, jako perlička se bude podávat prosecco bez bublin. Jasno si uděláte také v tom, co je frizzante, DOC nebo DOCG či Valdobbiadene, a poznáte, jak se prosecco dělí podle zbytkového cukru.
O Světu bublin
Jak se říká: „Alkohol podávaný z rukou lékaře neškodí v jakémkoliv množství!“ A bublinky podávané s radostí a úsměvem chutnají jednou tolik. Tento projekt tvoří všichni, kdo milují bublinky. Zakladatelem je Rosťa, pan Bublina, který Svět Bublin miluje a rád vás provede jeho krásami.
Je to na něm vidět a rád o tom vás i vaše okolí přesvědčí. Absolvoval mnoho školení, degustací, kurzů, eventů a výletů, aby mohl předávat fundované informace. Ale hlavně vám chce zpříjemnit společné chvíle humorem mu vlastním a v této uspěchané době udělat pár společných minut klidných, vtipných a veselých.
