Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Baristické kurzy tří úrovní: 4, 8 nebo rovnou 14 hodin věnovaných kávě

Baristické Kurzy.com Praha  (mapa) 7 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Baristické Kurzy.com

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Lepší příprava kávy doma nebo ve vlastní kavárně
Obdržíte skripta i certifikát o absolvování
Varianty pro začátečníky i pokročilé
Varianty (4)
Lepší příprava kávy doma nebo ve vlastní kavárně
Obdržíte skripta i certifikát o absolvování
Varianty pro začátečníky i pokročilé

Během téhle výuky budete nové znalosti nasávat plnými doušky.

Aby ne, když se jedná o Baristické Kurzy.com, které při výkladu nevynechají ani to poslední zrnko kávy. Své znalosti rádi předají začátečníkům, kteří si zkrátka jen chtějí doma připravit něco lepšího než klasického turka, i těm, kteří už mají nějaké zkušenosti, ale rádi by své umění dovedli k dokonalosti.

Na výběr máte tři různé typy kurzů – Basic, Profi a Master. Stejně jako u arabicy s robustou, i tady najdete řadu rozdílů.

Příjemný čas strávený s vůní kávy

Na nejkratší Basic si stačí vyčlenit 4 hodiny vašeho času, na Profi 8 hodin. Kurz Master probíhá vždy v sobotu nebo neděli a věnujete mu celých 12 hodin. Samozřejmě platí, že čím delší výuka, tím více se naučíte. Jako absolventi nejvyššího kurzu tak budete schopní sestavit vlastní kávové menu a ovládnete i techniku latté art.

Dobré vědět: Abyste se mohli celou dobu soustředit, budou pro vás připravené i nealko nápoje a lehká svačina.

Co mají naopak všechny tři společné, je místo konání. Lekce probíhají v příjemné kavárně Náš Bar, kam se snadno dostanete díky MHD – stojí totiž přímo u zastávky tramvaje Palouček. Sejdete se vždy v malé skupince, aby se každému účastníkovi mohli věnovat naplno. A domů si odnesete nejen kopu nových znalostí, ale i certifikát o absolvování.

Tip: Lektoři jsou stejně vřelí jako nápoje, které připravují – jen si o nich přečtěte více.

Nahoru