Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurz O chlebovém kvásku a kváskovém chlebu aneb 30 let zkušeností ve 30 minutách

Nenechte si ujít nové nabídky podniku jakopekar.cz

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

30min. online kurz o trojstupňovém vedení žitných kvasů

Jak kvalitní bude váš kvas, tak kvalitní bude i váš chleba.

  • Teorie vedení žitných kvasů
  • Složení žitných kvasů
  • Správná práce s žitnými kvasy
  • V čem se jednotlivé stupně liší
  • Jak správně míchat
  • Jak správně nechat kvásek růst
  • Kde kvásek vezmu
  • Jak se o kvásek starat
  • Jak kvásek uchovávat
  • Vlastnosti kvalitního chlebového kvasu
  • Chyby při vedení kvasu
  • Chyby při péči o kvas

+ Bonusy - názorné infografiky, test znalostí 

Po zakoupení zašlete kód voucheru na e‑mail: upecuto@jakopekar.cz. Do 24 hodin Vám bude kurz zpřístupněn. 

Po uplatnění voucheru již nelze stornovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

700 Kč −43 % 399 Kč
700 Kč −43 % 399 Kč
700 Kč −43 % 399 Kč
700 Kč −43 % 399 Kč

Naučte se péct jako profíci s pekařem!

Odhodlat se k upečení prvního kváskového bochníku někdy trvá celý život. Prý je to fakt složité, receptů nepřeberně, samá autolýza, fermentolýza, laminace, hydratace, atd. Nebojte se ale, s těmito online kurzy vás čeká prostě jednoduchá a lidsky vysvětlená pekařina, podložená roky zkušeností z kváskové pekárny. V kurzu získá pekařský začátečník odvahu a chuť pustit se do pečení a trochu zkušenějším pekařům otevře oči odhalením chyb, které při pečení dělá prostě každý kvůli rozšířeným mýtům.

V kurzu vás naučí rozumět těstu a chápat význam surovin v různých druzích pečiva, abyste si v krátkosti mohli vytvořit svou vlastní originální recepturu na míru. Naučí vás pracovat s ingrediencemi, jakoukoli troubou a vašimi časovými možnostmi tak, že pečení zvládnete kdykoli a kdekoli na jedničku!

Díky kurzům poznáte chuť chleba a pečiva upečeného z kvalitních základních surovin. Podpoříte regeneraci vlastních chuťových buněk a také normální pekaře. Pekařství si začnete nově vybírat podle toho, kde všude vám přestane chutnat.

Oba kurzy jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro zkušené pekaře. K oběma kurzům navíc získáte bonus. Buď v podobě názorné infografiky a testu znalostí nebo chlebovou kalkulačku. Ta funguje tak, že zadáte množství mouky nebo množství kvásku (čili surovin, na které se vážou všechny suroviny ostatní) a kalkulačka dopočítá vše ostatní.

Více o kurzech

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita