
Termín
Platnost do 31. 7. 2022.
V ceně
30min. online kurz o trojstupňovém vedení žitných kvasů
Jak kvalitní bude váš kvas, tak kvalitní bude i váš chleba.
- Teorie vedení žitných kvasů
- Složení žitných kvasů
- Správná práce s žitnými kvasy
- V čem se jednotlivé stupně liší
- Jak správně míchat
- Jak správně nechat kvásek růst
- Kde kvásek vezmu
- Jak se o kvásek starat
- Jak kvásek uchovávat
- Vlastnosti kvalitního chlebového kvasu
- Chyby při vedení kvasu
- Chyby při péči o kvas
+ Bonusy - názorné infografiky, test znalostí
Po zakoupení zašlete kód voucheru na e‑mail: upecuto@jakopekar.cz. Do 24 hodin Vám bude kurz zpřístupněn.
Po uplatnění voucheru již nelze stornovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2022.
V ceně
30minutový online kurz o kváskovém chlebu:
Kurz zprostředkovává profi znalosti z pekárny přizpůsobené pro domácí pečení
- Míchání chlebového těsta
- Míchání v robotu
- Odpočívání těsta
- Válení
- Kynutí
- Správné nakynutí
- Překlopení na plech
- Pečení
- Hotový chleba
+ Bonus: chlebová kalkulačka, nejčastější vady chleba, test znalostí
Po zakoupení zašlete kód voucheru na e‑mail: upecuto@jakopekar.cz. Do 24 hodin Vám bude kurz zpřístupněn.
Po uplatnění voucheru již nelze stornovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Naučte se péct jako profíci s pekařem!
Odhodlat se k upečení prvního kváskového bochníku někdy trvá celý život. Prý je to fakt složité, receptů nepřeberně, samá autolýza, fermentolýza, laminace, hydratace, atd. Nebojte se ale, s těmito online kurzy vás čeká prostě jednoduchá a lidsky vysvětlená pekařina, podložená roky zkušeností z kváskové pekárny. V kurzu získá pekařský začátečník odvahu a chuť pustit se do pečení a trochu zkušenějším pekařům otevře oči odhalením chyb, které při pečení dělá prostě každý kvůli rozšířeným mýtům.
V kurzu vás naučí rozumět těstu a chápat význam surovin v různých druzích pečiva, abyste si v krátkosti mohli vytvořit svou vlastní originální recepturu na míru. Naučí vás pracovat s ingrediencemi, jakoukoli troubou a vašimi časovými možnostmi tak, že pečení zvládnete kdykoli a kdekoli na jedničku!
Díky kurzům poznáte chuť chleba a pečiva upečeného z kvalitních základních surovin. Podpoříte regeneraci vlastních chuťových buněk a také normální pekaře. Pekařství si začnete nově vybírat podle toho, kde všude vám přestane chutnat.
Oba kurzy jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro zkušené pekaře. K oběma kurzům navíc získáte bonus. Buď v podobě názorné infografiky a testu znalostí nebo chlebovou kalkulačku. Ta funguje tak, že zadáte množství mouky nebo množství kvásku (čili surovin, na které se vážou všechny suroviny ostatní) a kalkulačka dopočítá vše ostatní.
30minutový kurz o trojstupňovém vedení žitných kvasůŽitné kvasy jsou přírodní surovina, která chlebu dává plnou chuť a výraznou vůni. Chleba, který je z nich upečený, je zdravý. Pokud jsou kvasy v dobré kondici, má chleba žádané vlastnosti – je vláčný a trvanlivý. Ovšem k tomu, aby byly kvasy v dobré kondici, je potřeba umět o ně pečovat. Pekařská výroba se ustálila na několikastupňovém vedení žitných kvasů a v kurzu se dozvíte proč. 30minutový online kurz o kváskovém chlebuV kurzu získáte odpovědi na následující otázky:
|
